- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ixion77
addikt
válasz
peetie1 #1486 üzenetére
Megígérték hogy 5-öt fognak, de 10-et vontak. Még nem biztos hogy ez a végleges, lehet hogy utólag jóváírják a felét. Meg egyelőre csak egyetlen részvénynek sikerül átjutni, a nagy tömeg továbbra is folyamatban van. Például mert az Erste létrehozott olyan, a piacon még nem létező virtuális részvényeket, amik folyamatban levő spi-noff eredményeként a jövőben lesznek majd csak kereskedhetők. Az IE meg nem tudja fogadni őket. Ami szerintem nem meglepő annak fényében hogy ezek a ISIN-ek még csak az Erste-nél léteznek a világon. Az persze nem is kérdés, hogy a nulla értékű részvényekért is felszámolják a transzferdíjat.
Szóval messze még a story vége. De nagyon-nagyon jó érzés lesz egyszer és mindenkorra megszabadulni az Erstétől. Pocsék szolgáltatás, horribilis drágán. -
Blaymoira
tag
válasz
peetie1 #1468 üzenetére
A fee kérdés egyáltalán nem triviális. Szerintem IB nagyjából worst case feeket írja. De tőzsdétől függően változhatnak attól függően, hogy maker leszel vagy taker. Előfordulhat,m akár fee rebate is bizonyos helyeken.
Xetran meg a lean orderen van kedvezményes fee amit az IB is ír de ezen felül lehet más is.
Továbbá, ha smart routing tőzsdén teljesíti a megbízásod akkor az is lehet, hogy mindenhol fizetheted a minimum díjat.
-
avl
senior tag
válasz
peetie1 #1159 üzenetére
biztos van ott is
de mi a gettex elönye ibishez kepest, ha a 0.05% ugyis 3 € feletti ? hogy tutti nincs 3rd party vagy darabszam szerinti vagy akarmi dij ?
a fenti pelda szerint azert IBIS-en sem volt földhözvagos a dij: #1154 -ban betett szerint 0.05807%-nyi, azaz 24.97€, ha 0.05% lenne, akkor az a peldaösszeggel 21.5€ lenne (nem sok a 3.47€, persze nullanal epp 3.47€-val több :-)
-
Simia
junior tag
Én panaszkodtam, mert a Wise integrációs beutalás (egy hosszabb aznapi érkezéses sorozat után) 2 illetve 3 napig tartott.
Ezt a választ kaptam:
Tehát a support álláspontja szerint 48h az még elfogadható.Azóta egyébként nekem stabil 1 nap a beutalás Wise integrációval.
Siránkozni lehet, végülis ha elegen picsogunk, lehet hogy egyszerűbb lesz megoldaniuk a problémát mint ticketekre válaszolgatni :-D.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Revolut
- Óra topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest