- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kal-El
senior tag
Srácok, IBKR-en nem teljesen tiszta nekem, hogy mi éri meg jobban, a Fixed vagy Tiered?
Mert ETF fee-k esetén Tiereden látok maxiumot. Fixed esetén nem.
Tehát nagyobb összeg esetén a Tiered tűnik jobbnak.
Viszont a Tiered esetén pedig van ilyen is: Third Party Fees. Ebben az Exchange Fees-t is megemlítik. Miért, Fixed esetén nincs Exchange Fee? Ez sem tűnik reálisnak. Mindenesetre megnéztem ezt a linkelt oldalt és Írország esetén találtam ilyet, hogy: 1% of trade value Stamp Tax.
Ergo, ha ott veszek ETF-et, akkor +1% rájön, amivel meg már mégis a Fixed tűnik jobbnak, mert ott ez a Third Party Fees már nem szerepel.
Kivéve, ha ez a +1% különdíj szintén beletartozik a maximumba, amit meg kétlek, mert ez nem az ő díjuk, hanem az Ír hatóságoké. De akkor ez a Fixed esetén miért nincs felszámítva? Sehogy sem áll össze ez az egész nekem. Tele van logikátlan információkkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest