Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom120514
őstag
válasz
velizare
üzenetére
Köszönöm szépen, a hétköznapi pénzügyekhez abszolút kimerítő , érthető és klassz leírás

Értem ám ezt, voltam bankos is régen és tanultam, csak most gondatlan voltam és mivel nem szoktam USD-t utalni magyar országi számláról, nem volt a fejemben és nem is gondoltam át alaposan.
A lényeg, hogy ezen a routingon ezek szerint ez a fix díj, a KH költsége az utaláskor változik a kondilista szerint, a levelező költsége ezek szerint 28 dollár.
Köszi neked és a többieknek is.
Ja, csak hogy tényleg hasznos legyen és ne vezessek félre senkit, annyira ügyes voltam, hogy még a kérdésem sem volt pontos.
A lényeget tekintve persze igen, a megoldás a fenti válaszban, de ez az utalás nem a német bankba hanem a JPMorganChase-be ment
vagyis a KH > JPMC USD utalás levelezőbanki díja USD 28.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dell Precision 3560 - Core I7-1165G7, 32GB ram, Nvidia T500, Vil.magyar bill, 12 hó gar.
- Lenovo IdeaPad Slim 3 16ABR8 Ryzen 5, 16GB RAM, 512GB SSD, dedikált grafika, garanciás
- Hp Zbook Fury G7 " Gyári magyar Bill " Sok - Sok darab!!!!
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A lényeget tekintve persze igen, a megoldás a fenti válaszban, de ez az utalás nem a német bankba hanem a JPMorganChase-be ment
vagyis a KH > JPMC USD utalás levelezőbanki díja USD 28.