- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
shteer #53989 üzenetére
Nem arra utaltam, hogy neked is Linux kell. Csak van ilyen is.
Nem mindenki ugyanolyan, na jó a nőket én is szeretem."Poreszhez jó az is biztosan "
Ha már "erotikus film nézés" nem vagyok nagy poresz mókus, ha már valami akkor az élő webkamera izgalmasabb, manapság olyan nők vannak ott, keresem az államat.
A szexhez meg fáradt is vagyok néha.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
shteer #53986 üzenetére
Biztos jó a Windows. Én Win 7 idejében áttértem Linux-ra, (újabbakaról nics tapasztalatom) jön megy teszi a dolgát, egyszer beállítottam, több mint egy éve, azóta frissítéseken kívül semmi (nem kell néznem a váratlanul elinduló frissítéseteket, közben használhatatlan ugye minden, ja és nem lassul be az OS 1 év után)
-
8th
addikt
Másnál is szórakozik az ncore login oldala vagy a remekbe szabott s egyben csodálatos winfosnak már megint sikerült benyelnie valamit?
-
zoltanz
nagyúr
Most cseréltem, TP-Link Wifi adapter-t (már régi volt az előző, 2 éves, ezek hamar hullanak, hiába "márkás" TP-Link)
150 mbps volt, a régin olyan 60-70 mbps mértem, nem is számítottam rá, hogy gyorsul a 300 mbps-ossal, gondoltam a távolság miatt ilyen kevés (elég "szennyezett a környező légtér is). Most olyan 110 mbps UPC-s router-rel. -
8th
addikt
Emberek (és Gyuri)!
Nincs valakinek a pincében/padláson/szekrényben egy felesleges kidobandó pc háza amiből a bekapcsoló gomb mikrokapcsolóját egy jó darab kábellel együtt ki tudná nekem műteni? Elkezdtem keresgélni, hogy mennyi az annyi és rendesen agyf*szt kaptam. Ebben a putri városban sehol sem lehet kapni körbejártam ma mindent délelőtt a nagyfaluba meg csak karácsony előtt megyek legközelebb. Maga a kapcsoló újonnan nincs száz forint a postaköltség meg a legolcsóbb helyen is 1.2k HUF rá (az három üveg sör wazze
). Ja igen, ebay-ről a tízdarabos pakk kemény 300 azaz háromszáz!! forint ingyen postával magyarisztánba, de az meg minimum egy hónap míg ideér meg aztán mi a fenét kezdjek a maradék kilenc darabbal.
-
8th
addikt
-
zoltanz
nagyúr
Tudott a srác RIP. (első karatés K1 bajnok Andy Hug 1996-ban) [link]
-
zoltanz
nagyúr
válasz
shteer #53967 üzenetére
Csak viccölök.
Nekem sincs több fizum sajna, munka van csak nincs értéke.
Unokatesóm is ebben a dilemmában van, van egy régi Astra F, első tulaj megkímélt, nincs benne 50 000 km. (ő motoros mókus, benne van motoros klubban stb.) Eladná nagyon keveset kapna érte, (mindenki forgatja az órát). Inkább vesz mellé egy másodikat. -
shteer
titán
És elkészült életem első betonozása, a kocsibeálló alapja
szerintem faszalett
-
Gyuri27
félisten
[link] melyiktek vót az?
-
8th
addikt
válasz
Gyuri27 #53947 üzenetére
Nekem is új volt. Először és utoljára akkor hallottam amikor egy munkatársam üvöltötte vissza a főnökömnek a portáról mert kirúgták cefrézés miatt. És akkor ne röhögjél bammeg. Könnyünk patakokban folyt víz levert harapdáltuk a nyelvünket de nem mertünk röhögni mert minket is tuti kibaszarintottak volna. Az első melóhelyéről csak nem illik a már a második héten kirúgatnia magát az embernek.
-
Gyuri27
félisten
-
8th
addikt
Haver FB oldalán:
"Kelemen Anna pipa."
-
8th
addikt
-
8th
addikt
-
zoltanz
nagyúr
Azok a fejek
[link]
-
Gyuri27
félisten
válasz
zoltanz #53931 üzenetére
Hugomat vittem annó oviba (7,5 év van köztünk kerekitve 8).
Reggel felkeltünk felöltöztettem. Haját megfésültem. Hátamon a táska. A csomagtartón a hugóm és go.
Mert anyu ugye reggel hatra járt melózni.
Ha délutános volt. Én hoztam. Otthon olaj kályhába begyújt és vigyáztam rá amig anyu haza nem ért.
Ezekre baszod 20 évesen egy batonkockát nem biznék rájuk mert ahhoz is ostobák. -
Gyuri27
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged