- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Sikerült egy videót megszerezni a rendőrségtől Brüsszeli partyról:
[link] -
zoltanz
nagyúr
Biztos informátortól tudom Rogán Cecília esküvőjén Tihanyban a nyáron meghalt valaki, hírek úgy szóltak: fel akart mászni a csatornán a szobába mert bent maradt a kulcs.
Közbe meg be volt csatakosan drogozva, és azt hitte tud repülni. -
Gyuri27
félisten
-
zoltanz
nagyúr
válasz
shteer #55869 üzenetére
Stroh magas alkohol fok miatt inkább sütikbe mint a Spitz.
Magában én is a whisky-t (skót lehetőleg), barna dió ágyas "pálinkát", rumot (Captain Morgan) szeretem a legjobban.
Drágákat nem érzem annyival jobbnak, borban más, ott érdemes kategóriát lépni, de csak kóstolgatni, ugyanígy a kézműves sörök.
De jó a main stream Pilsner Urquell, vagy búza Edelweiss. -
shteer
titán
válasz
zoltanz #55868 üzenetére
A Stroh élvezhetetlen mert mar és ocsmány, a Havanna meg közel sem jóízű, kommersz pancs. Bacardi detto.
Jó íze legyen, nem bebaszcsizni kell. Egy jobbfajta skót whiskyt is több mint 1 év alatt szopogatok el úgy, hogy még vendég is kap belőle - már aki tudja értékelni.
Mert aki kólát kér hozzá kísérőnek azt én kísérem kiaz kap Johnnyt a poharába és felőlem huggyal is higíthatja
-
zoltanz
nagyúr
válasz
shteer #55867 üzenetére
Én is csak nagyobb társaságban, szórakozok, pancsolok.
Biztos jóféle a Diplomatico, hogy megéri-e minden forintját nem biztos.Rumból én Captain Morgan, sütikbe Spitz rum-ot (70 fokos) szeretem, (Tatra tea is finom a maga 70 fokával kvázi Abszint, valamint a szaké is szuper). Bacardi annyira nem csípom.
De tudomásom szerint jó még rumban a Stroh (80 fokos) és a Havanna Club is. -
zoltanz
nagyúr
válasz
shteer #55865 üzenetére
Pár jó koktél, a télre, Mikulás partyra:
DÍzel: sör kóla
Fekete fény: Szódásüvegbe Jéger, addig inni még pezseg, fénylik
Laci vörösbor fanta
farkas lehelete: kávé rum
sötét nap: jéger narancs juice
tengeralattjáró u-boot: feles pohárba pálinka, söröskorsó ráfordítva, állítva tele sörrel, miközben iszod dől és a stampós kiürül
Bólé: dinnyébe vodkát injekciózni,
krucifix: fehérbor kóla
Ninó: Forralt Bor behűtve, fele vörös, fele fehérbor
cseh koktél a Beton, vagyis a Becherovka tonikkal.
robbanócukorkák plusz vörösbor medve szőr.
spéci: pultos szivacs kicsavarva -
8th
addikt
válasz
Gyuri27 #55851 üzenetére
korábbi években azzal szórakoztam, hogy az SSD és HDD árakat felírtam szeptember-októberben csak a poén kedvéért és összevetettm a hatalmas BF akciókkal. Láss csodát szinte forintra annyiba kerültek mint amúgy a normál ár két hónappal korábban. Nagyon max néhány ezres volt az eltérés akció idején. Röhej az egész.
-
8th
addikt
Ha az usában ilyen BF akciókkal szúrnák ki a vevők szemét komplett bolthálózatokat égetnének porig a feldühödött emberek. Magyarok ezt érdemlik. Hülyének nézik őket minden téren mert hagyják, hogy hülyének nézzék őket minden téren.
-
zoltanz
nagyúr
WC papír bicnisz, részvény biztos hasít most.
Budi papír mágnások, bárók röhöghetnek a markukba. -
zoltanz
nagyúr
válasz
shteer #55843 üzenetére
A francia,amerikai, orosz fickó beszélget:
Francia: -ülök este felé a Szajna parton, jön egy gyönyörű barna és egy fekete hajú csaj. Mire eldöntöm melyiket szólítsam le odamennek a buszmegállóhoz, és felszállnak a buszra
Amerikai - az semmi, ülök estefelé a New Yorkban a parkban, jön három bájos szőke hajú csaj. Mire eldöntöm melyiket szólítsam le odamennek a buszmegállóhoz, és felszállnak a buszra.
-Orosz -az semmi, ülök estefelé Moszkvában a parkban, jön három medve, se buszmegálló se busz. -
Gyuri27
félisten
válasz
zoltanz #55841 üzenetére
Az se igaz. Persze a szavannán ne menj nagy cicát simizni. Mert jobb esetben csak nem lesz kezed.
De (sajna) fogságban nevelkedett nagyciculinkók a gondozót imádják. De láttam ahol a pótmamát (faluvégikorcs) kutyát is imádták. Pedig egy kifejlett bármilyen tigris sokkal nagyobb mint egy 30-40 kilós kutya. -
-
8th
addikt
Ha nem velem történik nem hiszem el. Hoztak ma egy gépet takarításra és telepítésre. Rég felhagytam ezzel de távolabbi ismerős, legyek már jó fej... hát megcsinálom. Találtam már gépekben élő és döglött rovarokat, aprópénzt, francia drazsét, imbuszkulcsot kavicsossá kövült penészes nokedlit! (nem vicc) de ez mindenen túltesz. Ez tele van egérszarral bazdki. Felhívom az embert lebaszom, hogy vigye innen a gépét de villámgyorsan. De ő kifizeti bármennyit kérek csak csináljam már meg lécci (gondolom mindenhonnan elhajtották a faszba). Mondtam neki direkt egy irreálisan nagy összeget, hogy annyiért megcsinálom. Hát nem rábólintott? Bazzeg. Nagyobb összeget kellett volna mondani. Sokkal nagyobbat. Mindegy. Úgy rémlik van még két flakon féktisztító spray-em a műhelyben telibe baszom vele a gépet belülről mielőtt jobban hozzányúlnék. Legszebb az egészben, hogy a gép ér nagyon max. 5k-t (se). s478 P4, 2guga ram, ati 9600. Mondtam neki telefonban, hogy a takarítás árából kap egy win7 ready core 2 duo gépet 4gb rammal számlával egy év kisker garanciával. Az sem egy nagy szám de legalább használható. Á nem kell, csináljam meg ezt. Facepalm :/
Gyomrom majd kifordult még jó, hogy volt rajtam gumikesztyű.
vakuztam azért ilyen sötét, beszarás...Ilyen igénytelen csöves geci embereket bazdmeg. Belegondolni sem merek, hogy mi lehet a lakásában az ilyennek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest