Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz ngabor2 #2618 üzenetére
"hogy mennyi tempban fog járni egy még el nem követett hibáért, az nagyon sokmindentől függ, nem lehet előre tudni. vannak dolgok, amikre minden esetben kb. azonos büntetés jár, de engedtessék már meg a modoknak a személyes szabadság moderálás terén."
Azért gondolom egy olyan súlyú dolognál mint a szmájli használat van egy maximum ha veszünk egy olyan palit akinek eddig nem volt büntije.
"de engedtessék már meg a modoknak a személyes szabadság moderálás terén" ezt megint nem értem. Mondtam én, hogy mennyi bannt kell annak adni aki sok szmájlit használ?
Az ilyen félsorokból vannak utánna a viták.
"megj.: nem fogok rendszeresen ide járni, csak feltűnően sokat van fenn bal oldalt ez a topik, gondoltam benézek." meg ezekből. Nem értem ugyanis. Miért ne járhatnál ide? Ennyire sz.rok vagyunk? Vagy megnyugtatsz minket, hogy tőled nem kell tartani?
A 2617-be írtam ezt is "Illetve ezt a viszonyt, dolgot, problémát bárhogy nevezzük meg kell oldani. Nem jó ez sem neked, sem nekünk, sem a ph-nak!" erre nem reagáltál. pedig jó lett volna szerintem.
Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Crypto Trade
- Tőzsde és gazdaság
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Mozilla Firefox
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest