- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #2999 üzenetére
Mért öregednél meg ha nincs rá okod?
by Alphawille Van egy lassan 9 éves ónémetjuhászom, 1-2 évesnél idősebbnek senki nem mondja, játszik, neki megy mindennek ami mozog, hempergőzik a fűben mint egy kölyök...majd egyik napról a másikra fog leépülni mikor eljön az ideje, de addig nem törődik vele, hogy lassan már cammognia kéne
Volt egy erdélyi kopónk, ő szépen lassan az évek alatt megöregedett, lassan is halt meg, a végén már menni se tudott..ez biztos genetika, nem egyformán öregszünk mi sem. Szerencsére úgy néz ki az előbbi csoportba tartozok, ráérek megöregedni a legvégén...bár okom akkor se lesz rá
-
Gyuri27
félisten
ÁÁÁÁÁÁÁÁ Képzeld magad elé a végtelen pusztákat. Képzelj oda egy gyönyörü, erős csödört ahogy vágtat. Szél borzolja fényes sörényét. Izmos testén csorog a verejték. Képzeld el ugyanezt a csödört 10 év múlva. Na ez a szabadság. Fiatalon életelem. De öregen már csak szép emlék kell legyen.
-
Chaser
legenda
Akkor ketten vagytok
#2997 Gyuri27: Nem vagyunk 1formák...én szerencsére 1edül is jól elvagyok, feltalálom magam. Elzenélgetek, edzek...tanulgatok, ez megmarad 20 év múlva is
Vannak időszakok amikor 1általán nem kívánok magam mellé senkit, és van amikor pont fordítva van...tenni meg nem szoktam érte, jön az magától. Én ráncosan? Haha
28 vagyok, ha meg vagyok borotválkozva, mindig visszakérdeznek a buszon, hogy biztos nem diákot akarok?
Persze lehet majd 1x ráncos öregember leszek, de legalább nem lesz mellettem ráncos öregasszony
Csak ráncos cimborák
-
Gyuri27
félisten
Amd-s szép napot mindenkinek.
Pipi: majd ha lesz időm adok neked tánc és illemtan órát. Valamint gyakorolni fogjuk a hogyan ne veszitsem el a fejem cimű meditációs gyakorlatot. Érző érzékeny embert faragok belöled.
Chaser: szabadság? Akinek szabadsága van annak nincs is mása. Az ember egyedül semmi. Ami értelmet és erőt ad ebben a mocsok világban a család. Én 8 éve vagyok a párommal, legjobb barátom is ő egyben. Tehát fiatalúr kicsit tévedni tetszik. Egy dologra kell odafigyelni, hogy jól válaszunk.
Én azt mondom az ember 24-25 éves koráig tombolja ki magát, próbáljon ki mindent. Utánna meg legyen felnőttl. Mert ha nem egy 40-s ráncos egyedül álló sudri lesz belőle. Aki a kutyának se kell. -
tildy
nagyúr
-
Chaser
legenda
Le is van az tisztulva rendesen
Olyan munkahelyem van, ahol 3-400 csaj dolgozik, de nem is foglalkoztam velük, igaz ebből a 3-400-ból kb 3-4 akiben lehet fantázia, de egyikre se hajtottam rá...sörrel/kajával engem nem lehet megfogni
Direkt kerülöm az olyan helyzeteket, ahol puncival kell beszélni, ha mégis akkor annyira lekezelően csinálom, ahogy csak tudom
Ha buszozok városból városba, egyből felteszem a fülest meg magam mellé pakolok, véletlen se akarjon mellém ülni senki...de most épp a zene miatt szoptam be
....és nem tudtam lekezelő lenni...eléggé. Ok nélkül lázadni..lehet tényleg ilyen vagyok, de nekem jó így
Az unalom ami miatt nem tudok egy helyben maradni, hiába tökéletes is minden, ha UNOM
-
lipi67
nagyúr
válasz
kételkedem #2991 üzenetére
Nekem is,csak az a baj,hogy nem mind1,hogy hol ejted.Van ahol egy e helyett ö-t löksz,s már be is égtél.nagynénim szegedi,meg volt ott bnőm is,de ellesni nem tudtam.Az is igaz,hogy pl a csaj inkább"parasztosan ízesen"beszélt mintsem ö-sen.Érti őket a fene!
-
kételkedem
addikt
Jó, hogy nem egyformák az emberek.
Nekem kell valaki aki vár otthon. Korán nősültem, de most sem érzem úgy, hogy kimaradtam valamiből. Elválni sem akartam még
Viszont azt is megértem, aki nem igazán szeretné elkötelezni magát. Különösen, ha mindig talál maga mellé valakit.lipi Szegeden tanultam öt éven keresztül. Szegeden már nem is annyira, de a Szeged környéki falvakban tényleg 10mp alatt kiderül, ha nem odavalósi vagy. Nekem nagyon tetszett az ö-betűs beszéd.
-
Chaser
legenda
Én ezt leegyszerűsítem..nem veszek el senkit, és akkor nem kell elválni senkitől
Nem köt le senki hosszú távra lehet bármilyen szép vagy okos...vagy nem viseli el a szabadságvágyamat
Meg mindig becsöppen valaki az életembe, ha akarom ha nem...pedig általában utóbbi az igaz. Angliába meg megyek előbb-utóbb..aztán Írországba is, nem a pénz a fő ok, kíváncsi vagyok valamire
Szentesen fogalmam nincs hogy beszélnek, de itt szinte mindenki tegez mindenkit, meg köszöngetnek állandóan, kevés jó punci van, de azok legalább tényleg jók
-
lipi67
nagyúr
Tudom,h nem Szeged,csak nem tudtam,h ott "ö"-vel beszélnek-e?1x kamuztam Szegeden,ö-ztem,s 10mp alatt lebuktam
3feleség :Ja,meg a többi,de..pl.az elsővel az esküvő után..elmentem focizni,s 1 hónap múlva kerültem elő,amitől meg is romlott a kapcsolatunk(válás)
A 2.se vót tartós,bár 2x minimum voltam vele,vagy..nem tőlem van a 2 gyerek
A 3. meg..10hónap,4 év szünet,s most megint 1ütt..kb.
Anglia?Ne mén Te oda!!!Furfangos egy fajta az! -
-
Chaser
legenda
-
lipi67
nagyúr
válasz
kételkedem #2983 üzenetére
Kedves vagyol,bár sztem az én hülyeségem az ami napról-napra előjön.múlt hét pénteken pl.végigsétáltam a várost egy 10literes fazékkal.Beültünk egy kocsmába,s doboltam rajta egy nilusi krokodil minden kecsességével,s úgy énekeltem (morogram)hozzá,mint egy tehetségesebb varjú.Erre odajött egy pali,hozott nekem egy dalszöveget,h megzenésíthetem ahogy akarom
.Csak aztán jött pár kisebbségi és ő lelépett,azt mondta,h nem szereti a balhét.Én se nem,ezért odamentem hozzájuk,gyöngéden a hangadó vállára tettem a kezem s megtudakoltam,hogy hol vagyon az a hely,ahova a király is gyalog jár.Persze közben megkértem,h mutassa az óráját is mert időzavarban vagyok,hogy lássam,mit varrtak rá a sitten.Tovább nem tudtam beleásni magamat a történetbe mert sürgetett az idő és a feleségem,de hidd el barátom,meghitt pillanatok voltak
tildy: Ő tolerálja minden hülyeségemet valóban,1000x jobb mint 4 éve.Felnőtt,én meg legyerekesedtem.Sőt!Szereti a töltöttkáposztát savanyúan,föstölt hússal.(ezért kellett a fazék,akkor kértük kölcsön egy magát eléggé szarul tartó(azt mondta a feleségem ,h 50 sincs,én azt hittem,hogy 100)asszonyságtól,mert itthon csak kisebb edények vannak,s káposztát meg úgy jó csinálni ha sokat csinál az ember fia.
Miért zavar(na)?Bódog vagyol,én is,nem? -
lipi67
nagyúr
Jött az anyós ebédre.Elugrottam a boltba,s közben találkoztam egy kocsmával..El is voltam,de 1x csak furcsa csend támadt.Megfordultam s kb.[ez a kép fogadott].Kicsit gúnyosabb mos Oi-jal,pedig alig több mint 2 órája mentem el otthonról.Nők
tildy: ???
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #2978 üzenetére
Szia!(sztok)
Próbálgatok,bár eléggé megvisel a törpék hiánya.Itt ok minden.Megismertem 1-2 fazont,ők is engem
Múlthéten Répcelakon volt egy kis buli,egy havert leütöttek egy tányérral(eltört és szétvágta kicsit a fejét).Ez a barom meg..elkapta a nyakát a srácnak,hogy stílusosan megfojtsa,erre a pali leharapta a mutató ujját.-Két kis hülye..Szedd össze magad!Hazafelé be kéne ugrani hozzád,s elsétálhatnánk"Gézához".Rendes ez az asszony!Szokott küldeni verekedni ha látja,h feszült vagyok.
Tuningolni is kellene,lehet ma meglesem mit bír a 4300-as legalább a plusz 2GHz-es tuning meglenne..Szép napot!
-
lipi67
nagyúr
ha majd feszt is kap
(igaz,mire nem elég ez?)
A procid...(4300-as)eszméletlen jó proci!!Lineáris,stabil,nem melegedik.(tökre ráhúztam a hűtőt,előtte jól felpucolva,mx2-s rá és..1,275V-on pihen 2,8GHz-enVID-jén lazán 3 felett van.Ha lesz időm megnézem újra mit tud.(basszus egy abittal bepróbálnám vele az 1,6V/4GHz-et -
#TOTTI
őstag
-
lipi67
nagyúr
Kellene egy 10gigás hdd!
Mikor jövöl hozzánk?Gyuri: Töröm én,töröm,de min is???
tildy: Nem viccből,oka van!(s nem azt mondtam,h pénz nincs,csak azt h én most nem dógozom)Majd..január sztem.Minden alakul szépen,s ha nem unom meg,s megszokom,h 2 hetente járunk haza(tfon naponta 1 óra MINDEN NAP),akkor letelepedünk.
-
kicsigeri
senior tag
Jaj te jó ég, hova kerültem, kukacozni akarsz, max a NOKIA telefonnal, én maradok a hagyományos fiú+lány megoldásnál ha nem haragszarok.
-
#TOTTI
őstag
Van egy E5200esem ha hazaérek bedobom a G31be.. megépitem Chaser gépét..
magamnak..
-
kulerr
őstag
Asszem nem rossz proccot vettem. 1,304V-al 3,1Ghz igaz csak pár percig dehát most kostólgatom, megnézem 1,5V-al is...Remélem nem bántja senkinek a szemét h ide írom az eredményeket meg a tapasztalatokat mert a 2xxx-be nem fogom beírni...
-
Gyuri27
félisten
válasz
fekeandras #2961 üzenetére
Tavaj a szájsebész. Most már tiszta egyenes a harapásom.
geri: már csak az a kérdés mit vezérel a zsukkon kulerr prcival? Mert szerintem a zsukban annyi az elektronika mint egy öreg kakukkos órában.
-
Gyuri27
félisten
válasz
fekeandras #2958 üzenetére
Van az a pénz hidd el és van az a plasztikai sebész is aki megcsinálná, hogy pipilni is tudj utánna vele.
Chaser az egész földgolyóra unt rá szvsz mostanában.
shteer: nem tudod te mi a jó.
-
shteer
titán
meglehet h E5200-ra váltok a 7en
van itt vkinek?
-
fekeandras
őstag
Gyuri.Szakad az eső, de nem kicsit.Na azt ne mond, hogy az Intel szponzorálja mert menten belepisálok az első konnektorba...
Amúgy 'reggelt. (ásítva, csipázós smiley)
-
lipi67
nagyúr
válasz
Gyuri27 #2947 üzenetére
Kulerrszívat.Ra3.Nekem köllöt a kulcsgenerátor..
Erre mondja tegnap,hogy beírta,h baletcipőbe vittem neki sütit.(Ő tfonált az asszonynak,h ne tököljek,baletozzak le mert vár..)Kutya egy pali
Most gép előtt keveset vagyok,agyalok.Itt a szünet,össze kellene hozni valahogy a családot....(kva nagy a távolság,s kva drága a vonat is) -
kulerr
őstag
azért Gyuri is fasza csávó mert olyat adott ami nekem nem volt
(NEM AMD-t!!!), mert azért a Zsukkot kérte
-
#TOTTI
őstag
-
kicsigeri
senior tag
válasz
fekeandras #2928 üzenetére
Hehe én nem
-
fekeandras
őstag
Mindenki milyen korán kel ma én meg még le sem feküdtem ...
-
Chaser
legenda
válasz
fekeandras #2925 üzenetére
Most kellene...
-
Chaser
legenda
Valaki nem tud küldeni egy iwiw meghívót..gyorsan?
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #2922 üzenetére
Ha az iponyból venné, akkor megéri 2 év garival az asus, mert a zafír is annyiba kerül..1ébként nekem 23.7k-ba került 3-mal, tehát 2 évvel korrekt már az iponyos ár is. 26xt hűtése majd lehet menne jövőre egy addigra olcsó 4670-re..a karira csinálok hűtést és eladom
A freezer is atom..2500mhz@0.985V BIOS..1 óra orthos után is passzívan 40-45 fok a proci..passzívan
Ja lap+proci+ramok csak egyben mennek, ha mennek.
szerk: az a gányos "design" borda az xt-n, 1 óra game után/alatt 77 fokos értéket produkált
..semmi venti nélkül, levett oldallappal, 28 fokos szobában...
-
Chaser
legenda
válasz
fekeandras #2912 üzenetére
GB G31m-s2l
E5200 + AC freezer 7 vagy Alpine7
2x2gb kingmax kék bordákkal
Samsung F1 320GB, WD 500GB AAKSKb ennyi..házat nem adok, tápot se hiszem, talán még a dvd-t..minden garis Kecsóra jóóó sokáig. Esetleg még egy passzív xt..bár annak meg kéne a hűtése
szerk: #2917 krammerka: Ebből én az asust venném ha nem számít hogy 2 slotot foglal..zafír ugyanennyiért kicsit sok, arra is 2 év gar van, de az asuson van natív DVI és HDMI, és tényleg csak 5V-ra kell kötni hogy szinte hangtalan legyen a ventije..láttam kézközelből, fasza borda van rajta.
-
Gyuri27
félisten
válasz
krammerka #2917 üzenetére
Hűűűű rám zúditottad az összes 4670 vga-t. Na de kihüvelyezem én a lényeget, tedd te is ezt. Különbségek vannak a kimenetek között. Az asus, giga vga-n 3 fajta kimenet van. Az msi-n pl csak kettő dvi és vannak olyanok amin 2 dvi és egy svideo. Kérdés neked mire van szükséged. Különbség még a hűtő és a power play müködése. Azt láthatod te is melyiken van ref hűtő. A pp viszont csak a zafizon müködik és a gainwardon. Továbbá kérdés az is, hogy 1 vagy 2 slotos hütést akarsz.
Szóval nem egyszerű. Ha a kimenetek nem érdekesek akkor olyat vegyél ami szabályozza a ventit. Így marad a zafir és a gainward. Sajnos a zafir 2 év garival van ez a hátránya. A gaiward ugye 3-t ad viszont 2 slotot foglal. Ha van helyed szvsz válaszd a gainwardot.
Én azért választottam a gigát, mert ha egyszer megöröklöm a kölöktöl jól jöhet a 3 kimenet. Illetve [link] 21k és 3 év gari. Meg nekem az is fontos, hogy mindkettönknek matx alaplapja van így a dual slott nem a legjobb.
Remélem nem tévedtem sok dologban. Ha valamit kiválasztasz arra mégegyszer kérdezz rá a 4670 totyikba. Nehogy akaratomon kivül félre vezesselek.Nekem kéne egy msi 3850 256 oc, egy 3650 512 msi oc beszámitással, de kedves boltosok mondtak a vga-ra 6-8k-t. Annyiért meg nem adom. Aki annyiért akar vga-t venni az vegyen nv 7300-t, mert a 3450 sem jön ki 8k-l a legolcsóbb helyen is (vagy 6600gt mert kb az is 6k 3-4 éves használat után).
andris: igazad van. Kami figyelj mert a zafirra adják a gyári 2 év garit és a hisz-re. A többinél sajna 3 év helyett 2-t adnak.
-
krammerka
őstag
válasz
fekeandras #2918 üzenetére
nem tudom
-
fekeandras
őstag
válasz
krammerka #2915 üzenetére
Szerintem ATI-ban verhetetlen a Sapphire.Nekem még ugyan csak Sapphire-ban volt ATI-m (a mostani FireGL-t és egy ősrégi ASUS9250SE-t leszámítva) de más márkát már nem is igen vennék.Se gigát se asust semmit.Teljes gari jár az ájpónnál rá?Szeretnek trükközni.Pl.: boxos proci 3helyett 1év garival stb...
-
krammerka
őstag
válasz
Gyuri27 #2916 üzenetére
Emléxem tavaly karácsony táján milyen mizéria volt itt a PH-n,a 3850-3870-es vga-kal,most meg nem kell senkinek,pedig nemhiszem hogy annyira szarok lennének.............
Gyurka!
Hol nézted azt a Giga kártyát?Azt mondd meg nekem,hogy ezek között mi a külömbség,illetve melyiket vegyem?
-
kicsigeri
senior tag
Buldog mikulást mindenkinek
-
Chaser
legenda
válasz
krammerka #2908 üzenetére
Ha hang nem számít, vedd a GB-t, asszem az a legolcsóbb...lehet orvosolni 5V-ra kötött ventivel a benne rejlő hajszárítót..nálam HDMI-n tv-vel xarakodott, 1ébként semmi baj nincs vele..csak ott vedd ahol 3 év gar van rá, iponnál pl ne. Veszel rá a kimaradt pénzből egy passzív hűtést, akkor nagyon fasza lesz
Asusnál már hűtőt se kell cserélni, de 5V ott is kell, viszont 2k-val drágább. A többit nem ismerem..a zafír lenne még érdekes, annak van ventiszabályzása, így 2D-ben halk, terhelés alatt már hangos, viszont drágább -igaz csak 1-200 ft-tal- mint a GB, és csak 2 év garis...így sztem hanyagolható.
Valakinek nem kell jó gép? Eladom az egész szart.
-
Chaser
legenda
válasz
fekeandras #2904 üzenetére
2180 elég 4830-hoz is 3G-n 1680-ban..alatta nyilván nem árt neki több...kérdés még mindig milyen felbontáson akarnak játszani...4670-et én 1280-ig ajánlanám hosszú távra.
-
Gyuri27
félisten
válasz
fekeandras #2896 üzenetére
Öltözhetsz Mikinek sorsod kulerr és személyemben utolér úgyis.
kami: beszéltük pü-ben az az inno 30k-ért sok. Kérdeztem nem írtad mi a vas. Lehet egy 20k-s 4670-l jobban járnál. Még a villanyszámlával is spórolnál by Chaser.
Msi 3650 érdekel valakit 1000 év garival?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged