- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulerr
őstag
válasz
Gyuri27 #3398 üzenetére
hát te tuti nem arra gondolsz amire én most mert akkor nem kérdeznéd
(csak mert neked remélhetőleg!! nincs olyanod)
Embörök fenn voltam ma is qrva faja nagy hó van fenn!! nagyon lehet szánkózni! már ahogy tud siklani a 108 kilóm alatt
És kipróbáltam a gépet! is és elindult löttyre! minden tiszteletem Lengyel barátainkémondta is apósom sose nem lesz mégegy ilyen "borisom"
-
Gyuri27
félisten
Édes istenem há bonyolult vagy. Gondolokozz (mint egy amd-s), ha postázom alaphangon 1500 forint! Abba mi a mámor? Azt mondom adok neked időt jan 15-ig. Akkor legkésőbb nyilatkozol mi van. Addig rendelkezési állományban tartom a hütöt. Az a 3k nem egy sürgös dolog, nem is azért akarom eladni mert ebből gazdakszom meg. De a szekrényben tartogatni nem sok értelme.
Lipi: így már világos. Egy olcsó 400w-s modu táp nekem se lenne rosz az matx házban.
kulerr: most te beszélsz úgy mint egy zizi inteles. Vagy nektek külön nyelvetek van és én nem értem?
geri aranyom: 1: örülne a radai rosszseb. Ilyen rossz a rcokra nincs szükség.
2: "sose full kreténbe nyomjad"
-
TeeBee73
veterán
válasz
kicsigeri #3384 üzenetére
Lesz az még több is. (Nekem 9*360-at ment valós 1.3V-on, bár mostanában csak egy 8*400-as tesztet nyomtam, ahhoz elég volt 1.28V is.)
Érdemes alulfeszelni egy darabig, utána jobban megy a tuning. (Először hülyeségnek tartottam, de tényleg működik.)
Most 1.104V-ot kap 9*300-on. A VID-je 1.2625. Régebben (szintén) 3024MHz-et tudott ezen a feszen, a múltkor már 3177MHz-en is stabil volt.
MOD: Tsigi: az egyik cimbimnek sem jön be a "kormos", de lehet, hogy megváltozik a véleménye, ha kiszabadul a Csillagból.
-
lipi67
nagyúr
Érzéssel,s ne ott kezd Te!feljebb 1-gyel,s kézimunkázz,ha kell hetekig,mindíg többet.majd át-átugorhatsz ,s hamar eljön az idő:Ő fogja kérni.
(semmi síkosítót ne használj!!!!Becsapós.Várd meg,hogy magától nedvesedjen,akkor kész a feladatra.Fog,hidd el!Türelemjáték de MEGÉRI!!S ha mind2töknek jó lesz,hamar helyettesíti majd a hagyományost nála is,1re sűrűbben.) -
lipi67
nagyúr
válasz
Gyuri27 #3372 üzenetére
Bocsi,felületes voltam.
Válasz: Kijött a 450-es moduláris corsair 22k körül.(ahol a vx 450-es 18,5k szvsz 3,5k a különbség)Gondoltam,megszüntetek pár kábelt mert komolyabb hűtést akarok.
Tudomígy plusz 7k-t kellene rádobnom,nem is érné meg annyira,de nekem most igen.Kben a tápom kifogástalan,karc és pormentes,de nem MODULÁRIS.kulerr: Igen?Akkor ok.Ha a feleségem felhívna,neki is ezt mondd.
-
#TOTTI
őstag
válasz
Gyuri27 #3369 üzenetére
Válaszolni akartam azt hogy ne várj de talan irtam is hogy a jövöm bizonytalan ilyet nem tudok igérni...! Ha nem haragszol... Bocs latom nem irtam rá anno pedig olvastam... Nem akarok igérgetni madártávlatból.. hogy megveszem... Mondanám hogy postázd el de akkor oda a személyes találka.. de legalább nem csinálnék segget a számból..! Az neked megfelel ha küldesz egy bankszámlaszámot priviben..??
-
Gyuri27
félisten
Szia Pipi. Amd-s jó reggelt.
Az ár most reális mert 18k az új ára.
Miért árulod?Csigi: lejebb volt egy post amire nem válaszoltál. De megkérdem megint. Drágaszágom várjak rád egy cseppet? Ha nem űl minden ujjadon egy luvnya és a gerincedben van még folyadék válaszolj én kicsi toro-m.
-
lipi67
nagyúr
asszem eladó a corsaír vx 450-es tápegységem.Dobozába,minden tartozékával 4,5év garanciával.15k reális ár?
-
lipi67
nagyúr
-
#TOTTI
őstag
-
lipi67
nagyúr
Na mén,majd gyüvök
-
lipi67
nagyúr
válasz
Gyuri27 #3340 üzenetére
igp-s az ok,amd..nem.
Kben meg:sose nem voltam híve a több gépnek,sokba kerül mindíg tartani a lépést több géppel.Törpének a játékok miatt kell,hogy jó legyen,nekem meg..gyors proci és ram,így jó a tuning.Persze akkor már kell rendes táp,jó hűtés,jól szellőző ház..E van.fekeandras: Detto!Se rá fütty!Carry On Oi!
-
lipi67
nagyúr
válasz
kicsigeri #3337 üzenetére
Kurvázz basszus amíg teheted!
(nem szó szerint)
Nálunk ...azt se tudom,h van-e feleségem,hány gyerekem van(mostoha,eredeti,isten tudja,hogy fogalmazzak)
Szombathelyen egy srác ezt mondtaekem senkim sincs.Van 5 ribim itt Szhelyen,de az más.Karácsonykor veszek egy fenyőt,lefújom feketére,úgy"díszítem"fel.
kulerr: Jó lenne valahol lenni...végre már végleg..(itthon is alig jutrok géphez,a fiam függő,s ez Szhelyen is kb így van. -
kulerr
őstag
na megjöttünk! fenn kb 30Cm-es meg qrva hideg van...de jól megfürdettem a családot....nehogy már holnap is elakarjanak menni
#3335) lipi67: azért most már jó lenne ha te sem csak nyomokban lennél itt..
-
#TOTTI
őstag
válasz
fekeandras #3334 üzenetére
Usztasd le a dunán...
-
lipi67
nagyúr
válasz
fekeandras #3331 üzenetére
Hát ja,nem ma vót.Minden ok?
Én...szeretném a karácsonyt,csak..csak család kellene hozzá.Így csonka.
tsigalko87: Sajnállak. -
fekeandras
őstag
Összelapátolom és feladom postán.De a postaköltség a tiétek!
-
#TOTTI
őstag
válasz
Jaja remélem itt is rázendit a hó és ottragadok Pécsen a "baratnőmmel"..
-
kicsigeri
senior tag
válasz
Akkor valahogy megint nem egy helyen lakunk. Itt csak kibeb@szozz hideg van. De a hónak nyoma sincsen
Pedig én örülnék neki, lehetne menni rallizni
-
fekeandras
őstag
Jó reggelt.Basszus előbb kidugtam a fejem az ablakon és majdnem elhánytam magam a lávátnytól.Szakad a hó.Undorító...
Ahogyan Ozzy Osborne is mondta.: "fuck christmas"Mod: Üdv. Lipi rég jártál erre.
-
lipi67
nagyúr
Anyám olyan kemény sütit sütött,odadobtam a kutyának,megette.Azt hitte csont!
Betettem egy darabot a mikroba,rontani nem tud rajta alapon..basszus.Gumi lett belőle!Most ha földhözvágom felpattan.
-Úgy is utálom az édességeket..- -
kulerr
őstag
válasz
Gyuri27 #3319 üzenetére
Vóóót benn zsuk csak nem publikus h melyik projekben
Túlvagyok a chilisbabos csülkön most kávézom és alig tudok megmozdulni, de a kölök menni akar a hegyre szánkózni. Wazz kié ez a kölök kire ütött h ilyenkor akar menni? meg pont a hegyre??
3318) kicsigeri:
a zsuk mint csendes résztvevő csak, illetve asszisztált...
-
Gyuri27
félisten
Figyu ha azt mondod az ár jó és kell akkor nem adom el. Ennyi. Nöre is vártam már, egy kicsit rád is várhatok.
Krami: tudod, nekem keszi keszi. Mindig keverem a kettőt.
Pipi: igazoltan vagy távolt. Ezzel semmi baj. Az hogy kend egy ló meg más tészta.
kulerr: azt hittem valami zsukos kaja lesz. Pl zsuk kerék belső kuplung alkatrészekkel töltve váltóolajjal sütve.
-
lipi67
nagyúr
Élek,csak nem tudok(akarok)phzni most.(gépezni se nagyon)Lehet,h 1 barom vagyok.
Bocsi
Kellemes ünnepeket! -
kicsigeri
senior tag
Szép jó reggelt mindenkinek
Így a bejgli zabálós napok alatt
Ma reggel is azt ettem.
-
-
krammerka
őstag
válasz
Gyuri27 #3309 üzenetére
Budakeszi erdő volt az Gyurka
És ezt a szállításos dolgot én is alátámasztom,a Gyurka gyerek nem beszél mellé.
Egyébként én is hasonlóan cselekszem ha üzletelek valakivel,vagy a postát felezem meg,vagy az útvonalat.
Vagy Csigi barátom házhoz hozza,elötte is le a kalappal.......... -
Gyuri27
félisten
Lehet én vagyok így kari környékén picit érzékenyebb, így túl reagálok dolgokat.
De szerinted miért itt ajánlottam fel a cuccot? Igen.Azért mert én is szeretek az emberekkel talizni. Kramikak is a dunakeszi erdőkbe vittem a cuccot. Nem, nem sex nem volt. Illetve azért viheti innen el valaki csak a hypert. Mert amúgy mint írtam egybe eladó a legyzővel.
Mondom csigi nem neked szólt (élesbe legalábbis nem). Ha valami bántó vagy sértő jött le a hsz-ből bocsánatot kérek.Mindenkinek: Én nem szeretek áfa és gari nélkül venni semmit és vigyázok a holmiaimra. Ami a ph-n megy üzlet cimén sokszor lefáraszt. Pl ugye vehetsz itt ramot embrtől egész jó áron (számla nélkül, gyátói garral). Csak a dolog szépséghibája, hogy rendes kiskerben is ugyan annyi és baj esetén nem kell tajvannal levelezni.
TeeBee: én az árat mindig az aktuális árhoz szabom, nem ahhoz amikor vettem. De én is úgy gondolom, hogy pl az én esetemben msi 3650 16k az új ára. 11k az kb a 70% a mostani árnak. Ha valakinek nem elég 30% az kapja be. Arról nem beszélve ennyiért 3450-t vegyen ez ugyanis 10k. Arról nem beszélve, hogy nálam az árban ésszerü távolságra a szállitás is bele tartozik.
Szóval a ph-n az üzlet kevés kivétellel nem kerek. -
Chaser
legenda
Ez kisker nettó...
#3302 TeeBee73: Ha bármi kell majd mondod...papír nincs gari van, a lingvin mellett a másik fasza bolt Kecsón..pl procit mindig onnan veszek, egy haverom sűrűn vásárolt ott tréfa nélkül, mászkáltam vele, 1x éltem az alkalommal és beprotezsáltam magam
Néha még a nettóból is engednek. Pár emberkének már felajánlottam hogy hozok ezt-azt, de nem helybelieknek postázni kell, +1k..ha garis probléma van vissza posta, aztán megint posta..nem feltétlen jó...de aki a környéken lakik annak perfect
-
TeeBee73
veterán
Sajna, nem CF-es a deszkám, egyébként kihasználnám a lehetőséget...
OFF:Mi a fene van? Mindenki "barterel" Karajcsontkor? Senki sem RACEeg?
MOD: Csak ÉN?MOD2: Csigi, március környékén megkereslek. Kell egy új gép a lyányomnak. "Óccsóé".
MOD3: Tsigi: Nekem, csak kenegetni kellett, anno... (A sz*r az volt, hogy kiderült, egyik cimbim anyja az Uri... lógus... és meg kellett mutatnom Neki...)
-
#TOTTI
őstag
Én úgy jártam hogy EXPERTbe elfelejtettem venni kénytelen voltam a RAMIRISbe.. drágábban..! Na jó egyet talan én is tudok.. 12687.6Ftért de akkor ellőtem a céges kedvezményem és akkor fél évig nem vehetek kedvezményesen VGAt.. ezt arra tartogatom ha valaki GTX295öt akar venni tölem azon sporolok igy kb 20-30Kt.. na egye bassza ajándék postával levélként..
.. számla nélkül.. áfa nélkül.. 14500 még tartalmazza a nagyker áfáját.. ez ugy van h te bemész és megveszed valami cég nevére és kpba kifizeted..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest