- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Gyuri27 #3798 üzenetére
Amiket érvnek felsoroltál..abból..
1:Ez lett a végeredménye a"szavazásnak",én nem értek hozzá..
2:Semmit se értek
3em is kell nekem
4:Ha kell majd..itt hamarabb el tudom adni a az nv-t mint az Ati-t.-s ez..fontos.
Kben meg..Ne morogjatok már!
addig közvéleménykutattam,míg közben 34,1k-ról 30,9k-ra esett a csigabájt lapom ára,hurrá!
Még,jó,hogy analfabéta vokHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!
Betettem a Mushkin Acenteket..
Még nem néztem mit mennek,most 1000-ren döcögnek 5-5-5-12 -n,de..
4giga nem terheli annyira a lapotr mint a 2 Reaper,(érzem)
Sztem 1150körül lesz a végük.Egy biztos:
8giga ebbe a lapba nem megy bele!Olyan vastagok a modulok,hogy nem férnek el,illetve összeérnek s fűtenék egymást.Majd kitapasztalom,mit tudnak,s megosztom veletek(Nem kell ám kérni,teszem magamtól is
- ez volt a poén!-
Kben meg:Szép estét MINDENKINEK! -
shteer
titán
-
lipi67
nagyúr
Zsonfg a fejem
,s a megrendelés miatt(nem tettem meg)asszem fejemet is veszik,de összeszámoltam,s nyert a 9600GT.
Viszont..Ez a CLUB..nemtom.Új kérdés:
Jó-e ez,vagy megér még plusz 1-2k-t más gyártó 96GT-je?
IPON listáról.. -
Chaser
legenda
Főnök ezt már mondtuk hogy lődd ki, zafírért 24.5k vicc...a club 3D 21.5k-val oké, mind2-re 2 év gar van..a hűtésre se mondtak rosszat, ha meg igen, amennyivel többe kerül a zafír, akár használtan majdnem passzív hűtés kijönne belőle. Vicces de az asus olcsóbb, és azon tényleg fasza hűtés van, vagy ha a hűtésre szarsz, 19900 a GB 4670, ha 5V-ra kötöd már okés. De te tudod
-
#TOTTI
őstag
válasz
kételkedem #3778 üzenetére
Uhh jah akkor én is a ződre szavazok.. GSOt képzeltem utána..
-
lipi67
nagyúr
válasz
kételkedem #3772 üzenetére
Tudom!Örülök és bevallom,nagyon jól is esik
Sajnálom,hogy béna vok,de legalább van téma -
kételkedem
addikt
Ezért javasoltam neki a 9600 GT-t
-
#TOTTI
őstag
válasz
kételkedem #3776 üzenetére
Jaja.. De a 9600GT azért jobb mint a 9600GSO..
-
#TOTTI
őstag
válasz
kételkedem #3774 üzenetére
Én is a teszteket bújom...
-
#TOTTI
őstag
válasz
kételkedem #3772 üzenetére
Jaja de 50-50% ban mennek a szavazatok..
-
lipi67
nagyúr
Az azonnaliba meg 960Club GSO-t
Én meg hülye vok hozzá.
Közben..Lett még vagy fél órám(agyon fognak ütni a megrendelőim..) mert..
Csöngetett a postás és ..
Kaptam egy pakkot,benne z új MUSHKIN Ascent ramokkal.
3körül át kell adnom a fiamnak a gépet(ha már 1x szülinapja van)
de asszem este kezdődik a ramkálvária.
Ezek az újfajta Mushkinok.Első ránézésra..egyszerü,letisztult külső,bazi nehéz.
Kíváncsi vok az Ocz Vs Mushkin tesztemre..
kár,hogy még nincs meg az új csigabájt lapom,de most kiderül,mit mennek abitban.
Később jön majd a G.Skill -
kicsigeri
senior tag
-
lipi67
nagyúr
egyszerűsítettem:
Sapphire HD 4670 512MB 24.400-
MSI 9600 GSO T2D 384MB -OC 25.500-Aalaplap Giga Ga p45 UD3R
Cpu e-8400 -
lipi67
nagyúr
veszek egy trident 256kb-os isa-buszost basszus.
vagy egy trio 64et ,akkor legalább nem kell isabust forrasztanom a p45-be.. -
lipi67
nagyúr
gyorsan légyszi!!!!!
HIS HD 3850 GDDR3 256MB 24.000-
Sapphire HD 4670 512MB 24.400-
CLUB.. 9600GT 512 MB 24.800
MSI 9600 GSO T2D 384MB -OC 25.500-
ASUS 9600 GSO 384MB 25.700-
esetleg..
POWERC.. HD 3870 512 DDR4 28.800- -
lipi67
nagyúr
Értettem!!!-azért írtam,hogy nem vagyok én a magam ellensége,se hülye,de nem kapkodhatok ide-oda,ilyen szempontból meg van kötve a kezem.
van itt vagy 210k külön borítékban,s azt se tudom már lassan,hogy kinek mi kell,s mibe..
Pedig..csütörtökre mindennel kész kell,hogy legyek.Ráadásul ma 15 éves a fiam,(ezért is kap új gépet..)meg ki tudja mivel áll még ma elő..
Ja..mellékesen holnap de.10kor árverezem a számszerint 2.feleségemet
-sok a tartozása,10évig vártam..- -
lipi67
nagyúr
Elmondom,h mi van:
Itt szeretnek,s bíznak bennem,mert úgy gépet sose adtam ki a kezemből,hogy árban"csaltam"volna,s ne normális gép lett volna.Továbbá,előtte minden esetben 24órás tesztek(játékokok,konvertálás stb..-mind1)
Lényeg:Most mikor hazajöttem,már vártak,csak az ünnepeket a törpéimmmel töltöttem,s nem gépekkel.Utána átnéztem mizu,s ezek kellenének eddig:
1db WD 160GB p-ATA
1db E-2200 Box
2x1GB Kingston 800-as kit
2db W.D 250GB Sata2
1db Asus P5K PL-AM
2db Chieftec delta táp
1db E-5200-as Box
1db Samsung Sm stb..dvd
és nekem a csigabájt deszka meg egy vga
Az összeg adott
S hiába tudnám pl.az E-bolt-ból olcsóbban beszerezni a vga-mat,amikor ott nincs pata hdd 160-as,s a mi van az 17k felett,viszont a vevő(akinek kellene)már ideadott 12k-t(ez a max amije van)a 160-as hdd-re ami Iponnál 11.652FT.Már ezen buknék 5k-t,s nem jönnék ki jobban.
S nem rendelgethetek kéz alól,vagy 100 helyről mert mindenről számla,gari kell,hisz ha visszamegyek Szhelyre..mi a fenét kezdenének egy elromlott használt cuccal.A szavam,hitelességem többet ér.
A deszkám kifogástalan,s ÉN adok neki 1 évet rá,ha elromlik saját pénzből veszek neki új deszkát.(lehetetlen,kva stabil lap ez!)
a ramokat Ősembernél vettem,s ha 5 év múlva szállnának el(kétlen,h az 1150-es ramok,nem mennének 800-on..-ezen fognak..)akkor is garis.
a VGA-m lassú,de megbízható,van rajta még 1/2 év körüli gari,de az se száll el egyhamar.S EZEKET A VEVŐ TUDJA,tudja,h az enyém,s a szavam a garancia.A többi meg,új,papíros ,garis kell,hogy legyen,ezért fizettek(3 embernek kell).
Szóval:csak Ipon.
most adom lea rendelést,van még fél órám kb..
Szép napot,s köszi,hogy ennyire törődtetetek velem(Isten tartsa meg jó szokásotokat)
-
Chaser
legenda
Nem azért mondtam hogy ilyet vegyél
Én csak kipróbálom, aztán adok is túl rajta..hoznék szívesen, de nem tudok átmenni Kecsóra majd csak februárban, más meg nem tudja "kedvezményes" áron átvenni rajtam kívül. Talán csigi tud segíteni, sztem ramirisből jön ez is...ha igen akkor van raktáron.
-
lipi67
nagyúr
kicsigeri: Látom..Jó cucc,nem vitás.
Nekem 24/7-be kell,vszínü,h havonta kapcsolom majd ki(be).shteer,haser: Oké srácok,hiszek nektek,
s azt is elhiszem,hogy nagyon jó(ár-értékben főleg)
A baj az,hogy legkésőbb csütörtök reggel viszik a karimat,de lehet,hogy szerdán!!!
Honnan vegyek addig 25k-ért ilyen cuccot? -
lipi67
nagyúr
JÓ reggelt!
Igen,sajna meg.Ez az úőj csigabájt..Csak jókat hallani róla.A sok,vagy "nagy"ramokat nem szereti.Mindent visz,de a 4GB-ot már 1020 felett nem tud 1:1-ben(visszaosztva igen.),Ma jön a mushkin.Azt még megvárom,mit tud vele.
"amúgy eldöntöttem, ha tréfa nélkül 25k marad a 4830" -ezt értelmezd már nekem..!
Nem értem -
shteer
titán
BUÉK
-
Chaser
legenda
Hát ippen nem, a következő lépcső atinál a 4850, ami 15k-val drágább, és a 4830 kis tuninggal beéri, de alapon is erős vga..ráadásul a 4850-ben a powerplay nem igazán akar működni..nv fronton meg a 9800gtx lenne ami jobb ennél, 48k alatt zotacot se láttam...na ennyit az 5k-ról...
Lipi megválsz az abit lapodtól végleg?
szerk: amúgy eldöntöttem, ha tréfa nélkül 25k marad a 4830, akkor kipróbálom mit megy E5200 mellett amit szarrá húzok
-
lipi67
nagyúr
nyomok 1 tesztet osztan benézek még,hátha gyün erre valaki..
-
lipi67
nagyúr
Tán mindenki meghótta magát!?
-
lipi67
nagyúr
válasz
bolcsodal #3743 üzenetére
Nem egészen,nem vok jó üzletember
Amit kapott: (volt bnőm)
1:asus 8600GT Silent-es (19.752FT-IPON)-garis ,minden tartozékával
2:Zalman süniket 2db+2 fenetudja milyen süni,ami laposabb
3:Zalman VF700 Al/Cu (5.697Ft-IPon)Abit IP 35-e(garis) 18k -ért.Polírozott MX2vel,egyedileg lefogatott hidak.566-os FSB[link].Jól eltalált darab!!!
2x1GB OCZ Reaper,újszerü,dobozos(lesz ha kiveszem holnap a gépemből
) 13k
1320-at megy ebbe a lapba..Vett új hdd-t.Elmegyek szerdán.Összepakolom,telepítem neki fullra-
Igy alakultak ki az árak.
Holnap lesz új szériás muskinom
[link]
Tildy: Szia!!!! -
tildy
nagyúr
válasz
fekeandras #3738 üzenetére
Ezzel a szánjál rá még 5k-t -val az a bajom, hogy ha meg rászán 5-t, akkor ilyen hozzáállásal megint rászánva még 5t még jobbat kap, és ez így mehetne a végtelenségig.
Ja amúgy boldogot...
(Én majd laptopot akarok venni, nem inteles videókarival úgy 100-150 körül. ) -
lipi67
nagyúr
válasz
Andrásom: Értem én,s hiszek is Neked,de sztem a wow 2011-ben is elfut majd 86GT-n is.Mondom:az elsődleges ok a cserénél nem a teljesítménynövelés volt,hanem az,hogy Újárában 20k-IPON adtam el!!
Nekem egy valamivel jobb is megéri,hisz új lesz,stb..Ok,akkor szarabb már ne legyen,de mivel szinte semmire se kell...Ha meg 1x jön majd valami szuper játék,ami érdekelne(fiamat nem,Ő csak wow-viszem is orvoshoz asszem),akkor veszek majd egy "normális"kártyát,mert kihasználom.Ja..Monitor se kell,ezért van Philips 19"-os 109S-es 7 éves monitorom.Képe jó.Nekünk elég..
A gép..-Régen(mikor volt igény még bedolgozásra)melóztam vele,sokszor ez húzott ki a csávából.Hobby is,s ezért ha 20MHz-et hoz egy ramcsere(s elmegy rá plusz 15k)akkor is megteszem.Meg:Ha jön párszáz giga cucc,ne órákig másolgassam már,ne szarakodjak a konvertálással stb..(bár már rég csináltam,nem láátom értelmét)Photoshophoz hülye,lusta és türelmetlen vok,cad-del terveznék v8-as motorokat meg lánchidat,de se nem érdekel,se nem értek hozzá.
Magyerul:Hobby,teszt,adatforgalom,s Bogi:sims 2,Krisztioán WoW.
-
TeeBee73
veterán
Csak, hogy pörögjön a topic rovat:
-Milyen a nemzetiségi atombomba?
-Ahol bevetik, ott 100 km-es körzetben mindent ellop. -
TeeBee73
veterán
válasz
VIA?
-
fekeandras
őstag
Én továbbra is azt mondom, hogy ha má amúgy is 25e körül nézegettél vga-kat akkor inkább szánjál rá még +5e-t és vegyél egy HD4830-at.Azzal szerintem még 2évig ki lehet húzni ha nem max. részletességgel játszik az ember.
Pl:
FarCry 2(hd-ben nézd)
Assassins Creed(ezt is)
Crysis warhead(szintén)
És a slussz poén.Na milyen proci van a gépben?
Neeeeeeem, nem Györgyünk.Nem AMD -
lipi67
nagyúr
Olcsó és ügyes..Na estig összeszámolom a szavazatokat,s lesz valami.
GIGA UD3R az tuti.
MINDENKINEK KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!-Balázs: Majd a filmekről beszélnünk kellene még!Most anyám molesztál,majd jelentkezem.
Chaser: Jó Neked,hogy nagyok is vannak,én már nem emlékszem ilyenre.Talán,ha más IP-ről jövök,akkor megint minden ok körülöttem
MINDENKINEK SZÉP NAPOT!
-
Chaser
legenda
Ősemberrel kapcsolatban konkrét pédát mondtam...cirka 2 éve vettem tőle 2x512mb geil ultrát, addig segítőkész volt, amíg érdeklődtem és aztán elküldtem neki a pénzt, megjöttek a ramok, kis beállítási gondjaim voltak, amikre többször rákérdeztem, b@szott válaszolni..ez van
Az hogy mással hogy viselkedik nem túlzottan érdekel, tartsa meg a "gyártói" garis ramjait, amik boltban nem ritkán még olcsóbbak is...
A club3D 4670 jó lesz amit Gyuri linkelt, többet 4670-ért ne adj, mire odaér a futárral, már vesztett az értékéből...3850 msi nincs iponyban most, 4830 zafír se, úh én akkor ezt mondanám a választékból.
Nem tapasztaltam az apró örömök hiányátSőt a nagyokét sem
-
-
TeeBee73
veterán
Szerintem meg tedd hozzá egy kocsmakör árát, és vedd meg ezt.
A mellékelt kép nem jó, erről a verzióról van szó. Hasonló hűtés van a sajátomon, teljesen meg vagyok vele elégedve.
(Csak a hűtő volt futárral 7,5K, itten meg rajta valék, gyárilag.Idle:~30°C, load: ~60°C, de ha rádobsz egy 12 centis ventit 5V-on,...
)
-
lipi67
nagyúr
4670/9600GT/3850/4650 :4:1:1:1
Módosítottam
-
lipi67
nagyúr
Túlléptem az időt!
Tehát:
eddig 2:1:1(jómunkás:4650v 3850 szte nekem mind1
)
(#3707) Chaser: Barátom!"Ismerlek már",s mostanában olyan negatív vagy,biztos oka van,s 1x talán elmondod(jöhet priviben is)
Ősember: A legjobb srácok 1ike.Szó sincs arról,h megy az utalás s utána le se nem szar.Elküldi ami kell,(Ő állja a pk-t is),kiválaszom a megfelelő ramokat,s postázom a felesleget és utána fizetek(hisz előre azt se tudnám,hogy mi kell)
Csak megemlítettem neki,h ramcsere,s már tegnap postázott 1 adagot..Hidd el,nagyon korrekt s jó srác!
Így van az ,hogy a reaperek 1320-on mentek,s tudom,a mostani választásom is ott lesz a top közelében(rajtam múlik)Ja!S nem úgy megy,hogy elküldi ,átveszem s fizetek.A múltkor már szégeltem,hogy 2 naponta jött az új reaper kit,s 2 hét!múlva döntöttem s fizettem a kiválasztot kit-et.Vannak jó emberek még!(Bruminak nem is szóltam akkor,de valahol itt a ph-olvasta,s megkeresett,hogy az Ő Super T.ramjait is elpostázza,nézzem meg,mit tudnak.(4db)ki is teszteltem őket,mentek rendesen,csak több ram(4x512 volt)kellet.1 -2 hét után postáztam Neki.S mi haszna volt?Kölcsönadott ramokat,szívességet tett és még bukott 500FT-pk-t is.Hidd el tesó,van még úgy ,hogy szép az élet,s vannak még az életnek apró örömei.Én ezt tudom értékelni,s feldobja a hétköznapokat.Vagy:Mikor pesten balhé volt,s Krammerka,robogóval,Kulerrautóval akart indulni pestre,hogy megkeressen.Folyamatosan hívtak tfonon(meg Balázs-Jómunkás).Szegény[B]Györgyönk[/Bis.Ha valamit nem találok..Ő keresgél s linkel nekem,lassan a nevére vesz..]Ez..Ez is jól esett nagyon.Szar,problémás életem van,néha élni sioncs kedvem,de az ilyen apró figyelmességek erőt tudnak adni!
FEL a fejjel!
-
kicsigeri
senior tag
Nagyon szimpatikus nekem is a 4670 de csak órajelileg. A hűtését jobbnak tartom az MSI 9600 GSO nak. Én erre szavaznék.
-
bolcsodal
addikt
Én a Sapphire HD4670/512MB-ra szavazok.
Van 24K-ért Powercolor HD3850 is, de Tom's Hardver alapján sajnos a HD4670 picit jobb.
-
lipi67
nagyúr
Semkit se értek
Illetve értem én,de:
8600Gt most is elég volt a fiamnak.Nekem egy integrált is elég lenne,kép legyen oszt csókolom.Az Iponból kell rendelnem.Ott ezeket láttam.
Most akkor :
4670,9600GT,3850.?????
25k-ig belefér,(nekem az is túlzás)1280x1024 a max amin mennie kellene,ez sem érdekel annyiar(felőlem 1024/768 is lehet)
Márka,tipus lényegtelen?
Szavazzatok már
(konkrét tipust,ipon listáról)A legtöbb szavazatot kapó nyer,rendelem.(Tom,csak a bajotok van velem,de hülye vok hozzá(mint sok más dologhoz,s kiket kérdezzek ha nem Titeket?
)
-
Speed®
titán
válasz
bolcsodal #3712 üzenetére
Nagyon nem számít a 128bit..HUBvezérelt, mellé 35+GB\s, bőven elég. Ha nem lenne, élsimítással (is) nem picsázná el a 3850eseket. Nyílván el tud fogyni 1280/1440 felett, de nem 1280/1440 fölé találták ki a karit..
A felsorolás abból a szempontból sántít, hogy 4670/512 van 19ért is..Szóval <20ért 4670, 25ért nem éri meg a 9600GT, annyival nem gyorsabb, a következő lépcső meg ahogy Chaser említi, 4830. OCval befogja a 4850et..
-
bolcsodal
addikt
Igazad van teljesen, de a felsoroltak között nem láttam HD4830-at...
A felsoroltak között pedig a 9600GT volt a legerősebb. Annak ellenére, hogy nem szeretem az NVidiát.
A HD4670 128bit-es memvezérlője miatt, pedig nem szívesen ajánlom senkinek...
Még akkor is, ha az egekbe lehet húzni rajt a memfrekvenciát előbb kifullad, mint az öregebb HD3850..
-
Chaser
legenda
válasz
bolcsodal #3710 üzenetére
Most se kérdés, 4830..ha csak szigorúan a teljesítmény/ár arányt nézzük. Még jó hogy a zafírt ilyen "olcsón" dobálják..kicsit utánaolvasgattam, tényleg jól összehozták a hűtést, felár nélkül ráadásul..legtöbbet 4850 órajeleire fel lehet zavarni...ezalatt csak 4670-et vagy 256-os 3850-et vennék jóval olcsóbban. De ez én vagyok
szerk: ph_teszt, másutt is kb ilyen eredmények vannak, nagyjából 1szinten van a 9800gt-vel, csak itt van powerplay is...és még csak most fognak jönni az igazi jó driverek alá..atinál megszokhattuk
-
bolcsodal
addikt
Sajnos azt kell, hogy monjdam, hogy ezek közül a 9600GT/512MB éri meg legjobban. Alapvetően ATI szimpatizáns vagyok, de sok játék még mindig joban fut 9600GT-n, mint ATI kártyákon.
Ráadásul a 9600GT sok helyen még a HD3870-et is lekörözi.
Amikor én vettem HD3850/512MB-ot az 21K volt ezzel szemben 32K körül mozogtak a jobb 9600GT/HD3870-ek. Akkor nem volt kérdés, hogy mi éri meg a legjobban.
-
Chaser
legenda
Aztabasztikuri, lassan olcsóbb a geil mint a kingmax..2x2GB BD 10860ft bruttó...ha úgy nézem olcsóbb is, a kingmax itt 5k/db a 2 gigásból, de arra 3 év gar van, erre meg 5....Lehet be kéne vásárolni belőle, van egy olyan érzésem hogy nem sokáig lesz ez így
-
Chaser
legenda
Nekem meg a crt-re finnyás a szemem.mióta megvolt az első TFT-m, rá se tudok nézni crt-re..evvan
#3697 bolcsodal: 24"-os monitorokat sztem úgy el lehet felejteni ahogy vannak...egy 4870 is elég még jó darabig 1920x1080-ra, ha meg nem akkor 4870x2
Egy 80, 100 centis tv-t kell venni 1080p-vel..nem monitort
#3699 lipi67: Én is kivételezett voltam nála régen, amíg nem volt ott a pénz válaszolt mindenre, amikor már nála volt a pénz, le se xart
Környékére se mentem azóta a csoda ramjainak...
Nem megldható hogy jövőhéten hazamenjek, de még utána se nagyon, akkor várom az i7 rendelést
Vga-ból a legolcsóbb 4670-et vegyed, a 256-os 3850-et 24k-ért semmiképp..ugyanez MSI-ben sokkal jobb körítésben 8k-val olcsóbb / neked is van olyan, nem kell bemutatni /. Én hozzátolnék még 5k-t, és zafír 4830-at vennék, nem sokkal több a fogyasztása mint a 3850-nek, powerplay2 is megy faszán, és kraftos kis jószág..ha most vennék vga-t sztem én is ezt venném...főleg olyan lapbaszerk: #3706 TeeBee73: A végén világrekorderek lesztek a procimmal..ill. a volt procimmal
-
fekeandras
őstag
Én simán a HD4670-t venném (természetesen csakis Sapphire-t).
Esetleg a 9600GT-t de nekem GF4 MX440 óta nem volt nVidiám és elfogult vagyok az amd-kel.
Vagyis volt egy 8600GT-m.Még egy hétig sem volt meg ...
Mod: Vagy rádobnék még némi pénzt és HD4830.Azzal fiad ellenne egy darabig és jelenleg van ahol 30k alatt hozzá lehet jutni....
Jut eszembe, hogy van?Minden rendben? -
lipi67
nagyúr
válasz
Tomaaasz #3702 üzenetére
akkor most mondj véleményt!!!
Ezek közül,az ésszerűség határán belül mi éri meg!?
1: Club3d HD4670 512MB 21.500-
2:HIS 3850 256MB GDDR3 24.000-
3:Shappire 4670 512MB 24.400-
4: Club 3D 9600GT 512MB 24.830-
5:MSI 9600GSO OC 384MB 25.500-
6:Asus 9600GSO 384MB 25.692-Többet nekem VGA nem ér
EZEK KÖZÜL MI ÉRI MEG A LEGJOBBAN????LÉgyszi!-bárki-
Igérem,többet nem hozom fel a témát,holnap le kell adnom a rendelést..
-
lipi67
nagyúr
Köszi mindenkinek,tényleg nagyon rendes Tőletek,hogy ilyen részletesen kiveséztétek!
A lényegsaládi okok miatt le kell foglalnom magam,s kíváncsi vok a az ud-3r-re,meg a mushkinra.Ha majd nőnek a fiam igényei akkor kap egy jobb(na nem nagyon jobb)vga-t,most egy 3850-es vagy ilyesmi is nagyon jó lesz neki.Lefoglalom magam,kivesézem az új gigát,mit is tud.(Abit IP35-E tudodtt (igaz szenvedtem míg kitapasztaltam)566-os FSB-t,remélem 600 felett leszek idővel.S qh majd pénztárca engedi,s jogos igény lesz rá..lesz talán jó vga is.Viszont most fölösleges,s ki se használnám..
Még 1x köszi!Rendes Tőletek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged