Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hombár Jenő
csendes tag
válasz
szaszlaci #598 üzenetére
Igazából az elvnek kell utánanézni, mit is mérjen az ember vagy minek higgyen - az erősáram kicsit más terület ennyi év után is -, pedig akad itthon drágább váltóáramú ampermérő, szkóp meg minden, úgyhogy mérést akármilyet össze tudok állítani, csak hát ez kielégítőnek tűnik.
Azért hitetlenkedtem magam is, mert a 48-at ugyanolyan módszerrel mértem, mint most a 33-at, és más nem változott. Ha rá tudnám venni magam, hogy visszategyem a régi tápot, mint ahogy nem fogom, akkor le lehetne ellenőrizni.
Még a hő kivezetését a házból meg szeretném oldani, a teljes csendhez képest még az a kis ventillátorhang is sok. Gondoltam, kipróbálom a heat pipe-okat, de a Conradban természetesen fogalmuk sincs, eszik vagy isszák, hiába van az itthoni katalógusban: "meg lehet rendelni." Magyarország még mindig ilyen kicsi. Marad az alulemez, erre az is elég kell, hogy legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest