Új hozzászólás Aktív témák

• Peo1942

csendes tag

Sziasztok!

Én olvasgattam ezt a topicot még úgy karácsony előtt, akkor vettem is egy Modecom házat (kis-fényes-fekete), valami slim DVD-t, az alaplapot meg 1 giga ramot. Ja és karácsony után egy ASUS My Cinema U-3000-es USB-s tuner kártyát. Egy régi 120-as vinyót tettem bele.

Először Linuxot (Ubuntu) tettem fel, de sok volt vele a szívást és nem adott szép képet.

Feltettem rá egy 64 bites Vistát, hogy majd MCE fut rajta jól, de iszonyú ratyi képe volt, míg az XP-men remekül ment ugyan az a tuner.

Lezúztam újra az egészet és feltettem egy mezei XP-t. Na, azon már szinte minden jó volt.

A hálózatot úgy lőttem be, hogy egy USB-s wifikártyával éri el a routert, az alaplapi ethernettel pedig a saját, nagygépemmel kötöttem össze direktben (crosslink kábel) (falban futó ethernetet csináltam 4 éve felújításkor), így internetre elég a wifi, ha a nagy gépemről akarok nézni videót, vagy másolni, akkor ott a gigabit.

Hűtés ügyileg: leszedtem a zúgógépet és most egy egy 8 centis ultrahalk (7dB) venti van rátéve az egészre, most várom a 12mm vastag, 12cm-es venti érkezését, ami még halkabb és még be is befér a házba (a 8 centis az 25mm vastag).

Na, a problémám ott van, hogy amikor veszek fel TV-ből, akkor szaggat kissé. Párom pl. nem vette észre, amikor a banánok közt újabb érdekfeszítő epizódját játszottam vissza neki, de én látom, hogy itt valami nem kóser.

A proci tuti bírja, mert 10-15%-os terheltségen meg felvételkor, a vinyó, ahogy meg tudtam állapítsani UDMA5 módban megy.

Tudnátok mondani pár ötletet, hogy mit nézzek meg?

A bios frisstést valószínűleg megpróbálom, de jó lenne még pár dolog, mielőtt nekikezdek.

Köszi,
    Peo

Új hozzászólás Aktív témák