Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pegger
csendes tag
Egy észrevételem van. Nekem 4 nappal a megjelenés után már volt egy ilyen lapom. Azóta kb. 5 órát ültem a gép előtt. Mármint azelőtt a gép előtt. Második bekapcsolás után borzatsztó hangja volt. Néha elég komolyan "felbőgött" a ventije. Olvastam hogy át kell dugni a másik venti csatira és akkor majd jó lesz. Amint otthon leszek ismét meg is teszem. Ami a HD-t illeti az rendben van Vista alatt. Linux alatt nem megy sajna rendesen meg a 720p sem. A probléma hogy nem használja ki rendesen a 4 magot a linuxban egyik videolejátszó sem. Most egy kis segítséget várnék valakitől a CoreAVC behegesztéséhez Ubuntu alá. Ha végre sikerül ez akkor majd írok róla. Win alatt volt hogy nem vitte az 1080p-t. 720p-t tisztán viszi. Ha valaki le tudná írni hogy kell Core AVC-t linux alá rakni MAGYARul azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- EAFC 25
- SSD kibeszélő
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest