- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
Szerintem régen is ez volt a neve. EIST vagy Intel Speed Step kell neki, hogy levegye, az órajellel együtt. Továbbá a C-States-t is be kéne legalább C6-ra állítani, de meg kell nézni, hogy a tápegységed mikori, mert van amelyik nem tud elég alacsony feszt adni. Ha szerencséd van, akár leviheted C6 alá is, C7, C7s stb, ha a lap tudja (most fejből nem tudom, mennyi a legnagyobb C állás X99-en=mennyire viszi le a feszültséget idle). Ezen kívül Windows energiaséma kiegyensúlyozott módban legyen, plusz a speciális energiaellátási beállításokban a processzor energiagazdálkodása min 5% | max 100% legyen. Az is elképzelhető, hogy a SVID-et is be kell kapcsolni, ha nem megy a fesz csökkentés. Tuning mellett viszont ritkán sikerül és/vagy szabad ezt így beállítani, mert instabillá válhat a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest