Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Idővándor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
6 magos Rocket lake - előzetes tesztek
Elég érdekes...
Mármint találgatni, hogy Mit hogy fog megoldani az Intel.
A rocket lake 8 magos változat ~280mm2. Ehhez képest a 10 magos comet lake csak 200mm2.Ha jól tudom, akkor a 6 magos comet lake verziók saját - kisebb - lapkát kaptak, nem a 10 magot tartalmazó 200m2-esből vágták. Tehát egy 6 magos comet lake mondjuk 160mm2-ből is kijöhet kb.
Namost a fullos rocket lake ennek majdnem kétszerese és a hatmagos verzió valószínűleg nem kap saját lapkát.
Hogy fogja ez megérni az intelnek? Vagy inkább úgy teszem fel a kérdést, biztos mindent 11k példány rocket lake lesz? Nem lehet, hogy a 11400 frissített comet lake?
Én értem,.hogy a 14nm sok van és olcsó, de majdnem kétszer akkora lapkát adni a $200-300-os mainstreamben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest