Hirdetés
- Meggyi001: Kuponok....
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
Petykemano
üzenetére
Márt most is lehetne érezni, ha az ember 120+k-t elköltene egy 5600X-re. Csak rézsemről az a helyzet, hogy mondjuk el tudom adni 30k-ért az 1600X-et, hogy a négyszereséért vegyek újonnan egy ugyancsak 6c/12t procit, ami ad másfélszeres teljesítményt 1080p-n egy 2080Ti-vel, miközben én egy RX 5700-on vagyok, de szintén 1080p-n, 60Hz-en. Hozzátéve, hogy az 1600X-et nem érzem kevésnek ebben a setupban.
Szóval csak akkor van értelme erősebb procira váltani, ha dolgozik vele az ember, vagy olyan VGA van mellette, amit ki is tud vele hajtani.
Tudom, ez az új vs használt dolog egyesek szerint nem fair, de az én nézőpontomból ez a helyzet. Amikor RX 570-ről váltottam RX 5700-re, a használt RX 570 árának háromszorosát fizettem ki az RX 5700-ért (most 4x a szorzó), de ott volt 2x sebesség különbség. Ott meg lehet magyarázni, hogy miért kell 1080p-re egy 5700, de a procinál a saját esetemben nem tudnám megindokolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Telekom mobilszolgáltatások
- EAFC 26
- OLED monitor topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest