- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Szerintem meg a tobbseget nem zavarja.
Mar abbol is ezt gondolom, hogy a hsz-ei tobbsege szakmai, tehat a megszokott par topikban volt aktiv, a tobbi par megszokott emberrel, akik kozott par szolt neki, folyamatosan.
Itt most 400 ezer regisztralt userrol van szo, erosen ketlem, hogy a tobbseget zavarna. -
Mondjuk egy állítólag újra fejlesztett Ph motorban semeddig nem tartott volna megcsinálni, hogy az oldal automatán linkké generálja a webcímeket
Ezt már ezelőtt 10 éve tudta több alap motor..
Nem feltétlenül a felhasználót kellene büntetni mert nem link funkciót gombot ,és illeszt be majd nevez át egy linket, mert pont ennyi vagy kevesebb munka annak akit érdekel egy így belinkelt hír hogy kijelöli jobb egérgombbal majd megnyitás új lapon. Ilyenért nem kellene senkit szankcionálni itt. -
KillerKollar
őstag
Állítólag pár ember már idő előtt megkapta a procit, a 11-edik generációnál is volt ilyen.
Ettől függetlenül lehet, hogy full kamu ez a videó, nem tudom. Fura, hogy erről nem cikkeznek. -
-
Fücsök007
őstag
Én továbbra sem értem, hogy egyesek miért elégedettek a régi pl. HD630-as inteles IGP-vel, mivel már megjelenésekor sem volt erős, az XE megjelenése óta pedig már tényleg nevetségesen gyenge a teljestménye. Ma már a DX11 és 12 játékokban kell helytállniuk, ahol az XE IGP-k már jók, legyen az 32, 48 vagy 80EU-s változat. Aki meg inkább DX9 és DX10-es játékokra használna IGP-t, oda szoftveresen ma már nem túl jó egyik IGP támogatása sem, így lutri mennyire fog működni adott játéknál. XP-hez HD4000 vagy HD4600-as IGP ajánlott, már aki nem akar külön retró gépet építeni.
-
Frozen
addikt
azt még nem írtad le hogy akkor minek kell fejleszteni időt energiát és pénzt belefektetni?
miért van szükség egy uhd 770 es verzióra mondjuk amikor az uhd 500-600 as széira is tud képet megjeleniteni sőt még a régebbi hd grafika is.
most azt értem,hogy ugrottak hd ról uhd re egy fokozatott ,de feleslegesen fejlesztenek ennyit ha csak ez a cél amit te is írsz.
képet ad egy 730 as chip is akkor minek kell a 770 es? ez az amit nem értek hiszen ezeknek nem olyan nagy a teljesítméye hogy bármire is jó legyen és amit a 730 kiszolgál például azt a 770 is tudja. -
Frozen
addikt
-
Fücsök007
őstag
Csak részben, mivel voltak 12CU-s mérnöki AMD APU-k amik megjelenhettek volna. Viszont ez a helyzet egyértelműen változni fog most a ddr5 megjelenésével, illetve Intel is fog hozni 192EU-s Meteor Lake architektúrás APU-t 2023 végén.
Szerencsére jövő évben AMD oldaláról már lesz erősebb APU, ami elég lesz koca játékra.
-
Samott
addikt
Az apple M1 amugyis csak a gettoba erkezett meg, nem hiszem hogy lesz valaha belole windowsos PC. Viszont az ARM lehet fenyegetes az x86 szamara, mert ma mar eljutottunk oda, hogy van annyira eros (az osszes proci / architektura) hogy emulalva elboldoguljon a regebbi x86-os kodbazissal. Elfogadhato sebesseggel. Az uj alkalmazasokat, uj kodokat meg lehet mindket architekturara forditani (mert a fejlesztokornyezet tamogatja). De a PCs piacon meg nem fekudt neki komolyabban senki (a qualcomm/microsoft megoldasa eleg gyengecske meg).
-
carl18
addikt
Nos igen, én is igy állok hozzá hogy most az a +50% teljesitmény nem éri meg a 400%-os felárat igy nem is tervezek ilyen ár-érték arányú dolgot vásárolni.
Nekem is most Ryzen 1600 van, jövőre talán ugrade lesz Ryzen 3600-ra ha véletlen ismét jó árban lesz.
Aztán talán 2022-2023 fele meg platformot váltok, mert akkor telik le az alaplapról a garancia. És akkor már biztos lesznek még jobb és erősebb processzorok a piacon.Bár majd meglátjuk mi lesz, hogy ugorjak át Am5-re LGA 1700.
Vagy AM4 még mire lesz képes, ez egy jó kérdés a 12-16 mag miatt biztos hogy versenyképes marad.Amúgy nekem is egy RX 570-et hajt a Ryzen 1600 szóval nincs okom panaszra. 60 hz-re 60 fps-re tökéletesen kiszolgál, és 3800 mhz-t gond nélkül tudja hüvösen a cpu.
-
ScomComputer
veterán
Körülbelül ennyi...
Én nem tapasztaltam ilyet soha,pedig nekem párhuzamosan volt mindkét konfig.. -
clyvejhamma
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Automata kávégépek
- Revolut
- További aktív témák...
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen R5 2600 / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest