- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
s.bala31 #1993 üzenetére
Mint ha alaptalan lenne az állításom, bírom mikor érveket és valós dolgokat hozok fel és még én vagyok a hülye.
Jövőre is 14 nanométer ++++ de ha annyira biztos vagy az állításodba fogadhatunk is pénzbe
Én csak leírtam hogy látom a dolgot, és kétlem hogy ennyi év fejlesztés után 2 évet használnák a 10 nanométert. Bár ez attól is függ mekkora lesz a verseny, minden megtörténhet.
Nyilván ha te is dolgozol valamin 5-6 évet akkor nem 2 évig szeretnéd forgalomba helyezni.
Meg kell térülnie a beruházásnak különben értelmetlen volt kifejleszteni, így működik a világ. És ezt nem csak én látom így hanem az intel is. Csak mert az intel Roadmap azt írja nem kell ezt szent írásnak venni csak mert a cég jósolta.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest