Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:03:10

LOGOUT.hu

Amit a Skylake&Kaby Lake-ről tudni érdemes!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9801) aok1 válasza hackeeeee (#9800) üzenetére


aok1
tag

Engedj rá egy kis linx 0.6.5-öt.Real time prioritás 8 szálon 4 Gb memóriával minimum az fut kb 10 percig.Elég is lessz.Ha ott nem hasal akkor jó.De csak csínján vele mert ez fűt rendesen.

[ Szerkesztve ]

(#9802) hackeeeee válasza aok1 (#9801) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Ha hűvösebb lesz megnézem. :)

Mondjuk ez már az a szint, ahogy tényleg nem használja az ember a gépét.. szal ha még ott el is hasal, lehet máshol nem fog..

Korábban említettem, Nekem a Crysis 3 crash-el random, de nem tudok rájönni miért, mert stock órajelen is csinálja.

Véleményem szubjektív...

(#9803) aok1 válasza hackeeeee (#9802) üzenetére


aok1
tag

Ami IBT-nél nálam stabil volt az avx2-es linx-nél feküdt meg.Rákelett feszelni.Magyarán túlfeszel.Több feszt kér be mint az IBT.

[ Szerkesztve ]

(#9804) hackeeeee válasza aok1 (#9803) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Simán benne van. Én átlagosan ezért maradtam az 1,35V LLC-nél, hiába stabil már 1,315 LCC5-ön is.

Véleményem szubjektív...

(#9805) aok1 válasza hackeeeee (#9804) üzenetére


aok1
tag

Hát igen.Ahogy mondják majd a többiek a hétköznapi használat a mérvadó.Nem a tesztek.De valami viszonyítási alapnak lennie kell,hogy mennyire stabil aminek stabilnak kellene lennie.De linxel kitesztelve nekem egyszer nem fagyott a rendszer vagy inogott meg a lába alatt a talaj hétköznapi felhasználás során.Ezért is hagyatkozok erre.

[ Szerkesztve ]

(#9806) hackeeeee válasza aok1 (#9805) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Észrevettem Én is ezt, hogy minél fentebb megyek fesszel, annál kisebb a lefelé dropp, LLC5-nél. Vagyis, ott lehet lekéne menni LLC4-re már, nem tudom. Ezt még nem próbáltam.

Sőt, azt sem próbáltam, hogy alacsonyabb fesszel, hogy működik LLC6-tal.

Véleményem szubjektív...

(#9807) aok1 válasza hackeeeee (#9806) üzenetére


aok1
tag

Alacsonyabb feszel llc6-nál felé fog feszelni.Kisem kell próbálnod megmondom én.De ki próbálhatod.

De majd teszek én ki ide screen shotokat,hogy különböző fesz értékekkel és llc melett milyen feszültség tartományokra lehet számítani.min és max.

[ Szerkesztve ]

(#9808) #Morcosmedve válasza aok1 (#9805) üzenetére


#Morcosmedve
veterán

Végigolvasgattam, de nem tudom mi az újdonság ebben, mit kéne kivételesen látni?! :U

Kb. amire ajánlott belőni a gépet az az LLC5-el érhető el. Ettől függetlenül a wafer különböző részeiről előkerülő procik tulajdonságai miatt is lehet eltérő a skálázódás, met egyszerűen máshogy torzul a feszültség az emelés, órajel emelés hatására -> ez lehet hackeeeee-nél is a magyarázat.

Tesztek: mint tudjuk, a LinX 0.6.5 egy olyan AVX2-es teszt, aminek a valós életben nincs haszna, de azt is tudjuk, hogy több feszt kér(het) be. MIért kérhet? Az előző bekezdésben ott a válasz. Igen, én részben IBT, részben Realbench és részben használatra alapozom a tuningot, biztosan nem CLU-zom meg azért, hogy LinX-elgessem.

Na most, ha itt valalki LLC1-2-3 vagy 7-8-9-el próbálgatja a feszültséget beállítani, nem fog menni, nincs az a használati eset, ezért érdemes az LLC5-ből kiindulni. Ráadásul a drop-ok függnek az igényelt feszültségtől is.

Minden esetre azt én sem látom másként, hogy a belőtt fesznek mindig ugyan annyinak kellene lennie, mindegy mit csinálsz (kivételt képezhetnek az AVX2-őt használó tesztek). Itt ismét utalok hackeeeee-re, akinek még eddig sosem volt egyenletes a fesz felvétele/dobása, ha nem tévedek és bár van memória OC, szerintem memória gyári OC értékeken sem lenne stabil C3 alatt. Ezt viszont Ő tudja, neki kell kikínlódnia, annál a top chipnél az is lehet, hogy teljesen más a torzulás grafikonja (lentebb lenne nálunk hasonló "instabil" eredmény). - Aztán az alaplapoktól is függ. Asus-nál nem fogsz, nem Asus feszt látni manual módban.

hackeeeee:
Nálam is ott van a rejtett eszközöknél az az ACPI valami, de nem érdekes, nem kell, eleve nem használok csomó dolgot a lapon, hangari, sata-k stb., így le vannak tiltogatva.

[ Szerkesztve ]

© asszongya'hogy

(#9809) hackeeeee válasza #Morcosmedve (#9808) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Próbáltam úgy, hogy XMP, de úgy is elszállt.

Simán lehet, hogy vga miatt crash-el a játék, ezt nem tudom. Most a ramok is kicsit több feszt kapnak, 1,365V-t ami a bios szerint már 1,376, de semmi változás. És, jelenleg csak a C3 alatt tapasztalom ezt, semmi más mellett.

Ó, köszi, hogy megnézted. Nekem csak az ASMedia SATA vezérlő van letiltva.

Véleményem szubjektív...

(#9810) aok1 válasza #Morcosmedve (#9808) üzenetére


aok1
tag

Asus lapnál igen.Az llc5. Én tavaly szeptemberben vásároltam a hero deszkát a processzorhoz meg decemberben jutottam hozzá.Egy pentium g4500-al hidaltam át ezt az időszakot.Mert K@rva nehezen indult be ez a platform ha vissza emlékszel rá.Meg hiány is volt a 6700k-ból.

Más lapoknál ennél a platformnál meg nincs tapasztalatom msi giga pl.

Nem tudom.Én ebbe a gyártósoros témába azért nem mennék bele,mert még az intel nem hívott meg gyár látogatásra. :) Hogy mi minek a következménye az passz.Ha látnám élőben megint más lenne az ember rá látása.

(#9811) Ezüstpenge


Ezüstpenge
csendes újonc

Sziasztok! Szerintetek melyik verzió érné meg jobban? i5 6400 + 2x 4 GB Kingmax 1333MHz-es DDR3 ram, vagy egy i3 6100 + 2x 8GB G.Skill RipjawsX 1866 MHz-es minőségi ram? Jelenleg most azon vacillálok, hogy kihajiísam-e a 2x4 giga Kingmaxot az alaplapomból és vegyek 2x8 GB minőségi 1866MHz-es ramot, vagy a procit számíttassam be új vásárlása esetén és arra fizessek rá egy i5 6400-ért. Szerintetek melyiké legyen a prioritás első körben? Jövő hónapban tervezek vásárolni, de pár nem várt kiadás miatt valószínű, hogy csak az egyikre fogja futni a kettő helyett. Mi legyen? A válaszaitokat előre is köszönöm!

ui.: Egy ASUS H110M-K D3 micro-atx lapom van 2db memória slottal.

[ Szerkesztve ]

(#9812) #Morcosmedve válasza Trailblazer (#9794) üzenetére


#Morcosmedve
veterán

Itt a módosított. Olvassad el figyelmesen, elejétől a végéig. mert kb. mindenhol lesz változás.

(#9809) hackeeeee: NA ugye, pedig nem tudtam/nem emlékszem, hogy milyen beállításokkal próbáltad tesztelni. 4,6-on ugyan ilyen feszekkel? VGA alapra legyen, nyilván.

(#9810) aok1: Asus-nál egy hónap után biztosan volt jó BIOS, az más kérdés, hogy itthon nem lehetett 6700k-t venni, én is úgy vadásztam novemberben. Wafer- stb. az egy ilyen megfoghatalan, de mégis tudni, hogy melyik honnan, mert máshogy viselkednek, a szivárgás megdobja a bulit. :DDD

[ Szerkesztve ]

© asszongya'hogy

(#9813) Trailblazer válasza #Morcosmedve (#9812) üzenetére


Trailblazer
addikt

Ezt még emésztenem kell. :) De bizonyosan nem akarom 100%-on pörgetni a cpu-t 24/7, tehát a Windows energiaséma módosításáról és a SpeedStep kikapcsolásáról szó sem lehet. :)

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#9814) hackeeeee válasza #Morcosmedve (#9812) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Megnézem majd.

Összességében a 4800-al próbálok játszani, mert azt szeretném megtartani 24/7-re.

@aero2zero: Nekem is ki van kapcsolva minden energiacucc, és teljesítmény energiaprofilt használok. Igaz, Nálam ez már így volt az FX-nél is.

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#9815) #Morcosmedve válasza Trailblazer (#9813) üzenetére


#Morcosmedve
veterán

Mivel a fesz fix. és eleve nincs különbség fogyasztásra, mint írták is, ugra-bugráltatni felsleges, sőt, konstans ~8-10%-ot lassít a CPU-n, plusz elég érezhető, mikor 800-ról felveri az órajelet. :N Ráadásul a CPU SVID-et te kapcsoltad ki, szóval már eleve nem volt semmilyen köze a VRM-nek semmihez. De nem az én gépem, nem én használom. :B

(#9814) hackeeeee: Tudom, de legalább kiderülne, hogy ez hiba-e.

(#9816) aero2zero: Az korrekt... én leírtam hogy kéne megpróbálni, annak függvényében mik azok, amik eleve hibádzhatnak, aztán megnézegeted.
Nem a bencs miatt kell, hanem használat közbeni lassu órajelváltásokat kiküszöbölni. Mint írtuk, jobb a konstans állapot, nem fog 100%-on pörögni, hanem az órajelet tartja. Nincs mit. :)

(#9817) hackeeeee: JÓ kis játék :DDD Tedd fel a 10-et tisztán. :)

[ Szerkesztve ]

© asszongya'hogy

(#9816) Trailblazer válasza #Morcosmedve (#9815) üzenetére


Trailblazer
addikt

Nem kapcsoltam semmit ki, default volt úgy. Alap, hogy amit nem értem micsoda, azt nem piszkálom.

Igen ugra-bugrál, de ez a dolga. Nem benchmarkolásra kell a gép, és egyelőre vga híján játékra sem használom, tehát nem látom be, miért kéne 100%-ban pörgetni a procit. Ettől függetlenül respect, hogy időt szántál rám. :R

[ Szerkesztve ]

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#9817) hackeeeee válasza #Morcosmedve (#9815) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Holnap ránézek.

Ha előjön, akkor nem kell neki sok, pár kibelépés, és beomlik..

Véleményem szubjektív...

(#9818) Trailblazer válasza #Morcosmedve (#9815) üzenetére


Trailblazer
addikt

Átírtam mindent, amit ajánlottál, de HWiNFO szerint továbbra is életveszélyesek a maximum feszkók. (1.253V.) Vagy a Windows szórakozik, vagy nem tudom, mi nem kerek itt.

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#9819) hackeeeee válasza hackeeeee (#9817) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Megnéztem, 4600-on is megakad a c3. 1.35V LLC5.

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#9820) hackeeeee válasza #Morcosmedve (#9815) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Jelentem úgy néz ki, hogy sikerült belőni a TP-t. Valszeg megvan mi okozta az anomáliát.

Mérésekben nem kapok többet, viszont cserébe kicsit melegebb a proci.. IBT alatt mondjuk úgy 5 fokkal kb, az auto beállításokhoz képest. Viszont úgy néz ki, hogy jó lesz.

Véleményem szubjektív...

(#9821) #Morcosmedve válasza Trailblazer (#9818) üzenetére


#Morcosmedve
veterán

Elég furcsa. Ha leviszed 1V-ra vagy alá? :U BIOS gondolom a legfrissebb.

hackeeee: Tehát nem ez a gond. Látom közben (lehet) meglett?! Mi lett? :)

© asszongya'hogy

(#9822) Trailblazer válasza #Morcosmedve (#9821) üzenetére


Trailblazer
addikt

Igen, a legutolsót raktam rá. Amúgy éjszaka furcsa reakciókba kezdett a gépem a beállításaidat követően (valszeg valamelyik voltage kevés lehetett neki), ijedtemben visszaállítottam a legtöbbet defaultra. Annyi visszamaradt a dologból, hogy a ramot hiába állítom 3000-re XMP-vel, mindenképpen 3066-on fut.

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#9823) #Morcosmedve válasza Trailblazer (#9822) üzenetére


#Morcosmedve
veterán

Semmilyen fesz nem volt alul lőve, szóval érdekes, a BCLK: DRAM Freq arányt kell beállitani, hogy 3200 legyen.

[ Szerkesztve ]

© asszongya'hogy

(#9824) hackeeeee válasza #Morcosmedve (#9821) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

A dram:bclk freq ratio auton volt. Attettem 100:133ra azóta indul gond nélkül. :Y

Persze ez meg nem jelent semmit. A az ott lévő feszültségekkel játszok kicsit lefelé. Meglatjuk.

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#9825) #Morcosmedve válasza hackeeeee (#9824) üzenetére


#Morcosmedve
veterán

Miért, eddig hogy emelete Auto-n? :D

Na majd kiderül, minden esetre, ha ez a gond az elég "nyomi" gyárilag.

© asszongya'hogy

(#9826) hackeeeee válasza #Morcosmedve (#9825) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Mármint, mire gondolsz, hogy "elég nyomni gyárilag"? Hogy maradjon minden auto-n?

Nem tudom, hogy használhatta.. Csak ugye most kicsit melegebb a cucc.. Ez miatt megpróbálok a feszekkel kicsit lentebb menni..

Véleményem szubjektív...

(#9827) #Morcosmedve válasza hackeeeee (#9826) üzenetére


#Morcosmedve
veterán

Igen, mondjuk az első kérdésre-felvetésre nem reagáltál, hogyan maradt ez OC órajelen. Minden esetre tènyleg nyomi ez az Auto ilyen módon. Most az a kérdés, hogy manual-on azonnal elmentek a hőfokok vagy mást is mókoltál? De, ha így stabil, stb. akkor meg van a. magyarázat mindenre.

© asszongya'hogy

(#9828) Trailblazer válasza hackeeeee (#9826) üzenetére


Trailblazer
addikt

Nem nyomni, nyomi. Nyomorék. :)

(#9823) hpeter10: Most megnéztem 1.075V manual alatt a feszkót, nos már 1.050 esetén is megfagy boot közben a Windows. Tehát itt valahol jó volna ahogy eddig, mégis magasabb voltage-t "jelent" a rendszernek. Nem lehet, hogy a szenzorok környékén van valami galiba? :O

[ Szerkesztve ]

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#9829) hackeeeee válasza #Morcosmedve (#9827) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Ugyan úgy van minden, vagyis 4800/3600, cpuNB: 4500. Plusz most a ramok 17-18-18-39-en vannak, de múltkor amikor rossz volt, akkor 17-19-19-38-on sem m ent.

Lehet, hogy az amplitude és a slew rate miatt melegszik jobban, ezt nem tudom.

De ami tuti, hogy lényegében mérésekben nincs különbség, lényegében ugyan annyit hoz, mint auto-n.

"nyomi", sorry, telóról voltam, sikerült is félreolvasnom.

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#9830) #Morcosmedve válasza Trailblazer (#9828) üzenetére


#Morcosmedve
veterán

LLC? De ha Level 5, és pl. minden Auto vagy XMP, is furcsa, vagy ennyire kell neki a fesz, vagy tényleg nem írja jól. BIOS Mit ír? Màs program?

hackeeeee: Közben leesett én meg automat nyominak olvastam az idézeted :D Mondom, Auto-n nem lesz olyan stabil, ez akkor láthato a hőfokon is. Régebben sosem értettem az SA hogy hűti le ennyivel jobban mint a H110 (oké, leszabalyzott ház ventikkel, hogy halk legyen, de akkor is).

© asszongya'hogy

(#9831) hackeeeee válasza #Morcosmedve (#9830) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Ja eh. :D

Hát, ha auto-n van minden, akkor IBT mellett megáll a korábban említett hőfokoknál vagyis 85 fok körül, így viszont 90-92 a plafon az 1. magnál.

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#9832) Trailblazer válasza #Morcosmedve (#9830) üzenetére


Trailblazer
addikt

BIOS 1.075 körül írja, ahogy be volt állítva. Valami gondja még mindig volt, mert miután az előbbi kommentet megírtam, nem sokra rá megmerevedett a Windows...

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#9833) #Morcosmedve válasza hackeeeee (#9831) üzenetére


#Morcosmedve
veterán

:))

Az igen, ez már hihetőbb! Miért nem csinálsz jobb időzítéssel 3466-ot vagy jelnlegihez rendesen 1,375V, ahhoz van VTTDDR felező fesz is?

aero2zero: Az kellemes, nem tudom, mindent nem lehet innen megmondani, az biztos, hogy nem normális.

© asszongya'hogy

(#9834) Trailblazer válasza #Morcosmedve (#9833) üzenetére


Trailblazer
addikt

De ebben az esetben próbálgattam dolgokat, a fent említett SVID-et enable-ra billentettem. Most megint off.

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#9835) hackeeeee válasza #Morcosmedve (#9833) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Jam, csak így már nem engedem végig, inkább. :) Azt nem tudom eldönteni, hogy kell-e ez így.. Bár biztos jobb a helyzet így.. RB alatt viszont 80 fok alatt van a max.

Szal ez játékok alatt hűvösebb, és az tartható.

Hát, 1.365V van beállítva, elvileg 1,376-ot kap (bios ennyit ír), az 1,365V-hez állítottam., így 0.68125V a VTTDDR. Én a beállított értékhez állítottam.

Ha Én állítok 1,375V-t akkor az 1,385V körül lesz a lap szerint.

Azért maradt a 3600, mert úgy néz ki, hogy jobban bejön a ramoknak. :)

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#9836) #Morcosmedve válasza Trailblazer (#9834) üzenetére


#Morcosmedve
veterán

SVID az tudod mi? Arra van, hogy az órajelet-feszt a VRM-el/annak terhelésének függvényében állítgassa. Namár most ez Manual-nal nem annyira szerencsés. :B

(#9835) hackeeeee: Mennyi a core fesz most akkor? Te érzed, csak 5let volt a memóriás részre. :R
Persze, tesztek alatt meg el 70C főlé egyáltalán.

[ Szerkesztve ]

© asszongya'hogy

(#9837) Trailblazer válasza #Morcosmedve (#9836) üzenetére


Trailblazer
addikt

Most már tudom. :B De a fentiek szerint tapasztaltam is, hogy nem túl jó ilyen körülmények között bekapcsolni.

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#9838) #Morcosmedve válasza Trailblazer (#9837) üzenetére


#Morcosmedve
veterán

Hát.. nem, de tegyük fel, hogydefault bios, csak a svid és az epu disabled, e mellett manual fesz 1.1V és Level 5 re tedd a calibration-t? :U
Aztán meg lehet próbálni XMP-vel is (habár én ezt eleve nem javaslom/javasoltam, azért van a manual, be lehet írni, és így nem mindenféle gyári paraméter függvényében lesz egyfajta "Auto" OC).

© asszongya'hogy

(#9839) hackeeeee válasza #Morcosmedve (#9836) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

1.335V a core fesz - így, LLC5-tel terhelve 1,328V.

Jam, mondjuk Nekem ha 4-5ször lefut az RB egymás után az már so jónak mondható, mert ha nem tetszik neki, azonnal eldobja max a 2. tesztnél.

A Kérdés az, hogy a VTTDDR-t mihez állítsam? A beállított, vagy ahhoz, amit a lap ír, hogy elvileg mennyit kap?

Szerintem így marad, megjáratom, megnézem mi a helyzet játékok alatt.

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#9840) #Morcosmedve válasza hackeeeee (#9839) üzenetére


#Morcosmedve
veterán

Most hagyjad így, de:

"Hát, 1.365V van beállítva, elvileg 1,376-ot kap (bios ennyit ír), az 1,365V-hez állítottam., így 0.68125V a VTTDDR. Én a beállított értékhez állítottam."

1,375V az az 1,376V, viszont a VTTDDR: 0.68125Vx2=1,3625V Na ez nem 1,365V, pláne nem 1,375V.
Itt az osztás miatt (is) írtam, hogy tegyed fel 1,375-re, majd a felére a VTTDDR-t, hiszen erre már lesz lépcső a tweakerben.

© asszongya'hogy

(#9841) hackeeeee válasza #Morcosmedve (#9840) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Oldalt bizony 1,376-ot ír, és nem 375-t.

Ha beírok neki 1,375-t, akkor 1,39 körül fog kapni a ram.

Véleményem szubjektív...

(#9842) #Morcosmedve válasza hackeeeee (#9841) üzenetére


#Morcosmedve
veterán

Na ez most akkor megint mi? :DD Olyan, kb. mint a PLL-es történet. VCCIO/VCCSA-nal rádob, ezt tudni, de RAM fesz-nél, nanevicceljünkmár... semmi megoldás nincs erre? :U

[ Szerkesztve ]

© asszongya'hogy

(#9843) hackeeeee válasza #Morcosmedve (#9842) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Semmi.. Nemszóltam, győztél. :D

Mivel ahogy elkezdtem tolni kicsit fentebb a ram feszt, mindig több volt 1 tizeddel.. Viszont akkor a TP menüpontban minden auto volt. Itt most viszont még maradt az 1.376V az 1,375V beállított érték mellett.

És, bebootolt a win 16-17-17-39-en. :D 3600-on. :C 430-as TRFC-vel. Már jobb a helyzet, mint volt.

Ramos kérdés ehhez kapcsolódóan.. a ras to ras és a dram refresh interval mennyit számít? Mindhárom auton van jelenleg.

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#9844) #Morcosmedve válasza hackeeeee (#9843) üzenetére


#Morcosmedve
veterán

:DDD

Tehát megy a szabályos feles osztás és vele a fix 1,375V (az a mért hülyeség +0,001 elhanyagolható).

Remélem tényleg segít a RAM témán.

Meg kéne nézni, hogy auto-n mit ad. Aztán azt linkeld be, úgy többet tudok mondani.
Refresh interval-t én egy osztószámmal szoktam kiszámolni és úgy jön ki.

© asszongya'hogy

(#9845) hackeeeee válasza #Morcosmedve (#9844) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Igen! :K :R

Auto-n 9 mindkettő, az interval pedig 14055.

Meglátjuk. Most javult a ram, ez biztos. Persze, hogy stabil lesz-e az máskérdés. De most megy olyan időzítéssel, amivel eddig nem is ment. :) És, engedi lentebb a trfc-t is, most jelenleg 400.

16-16-16-38-on már nem indult el. :)

Véleményem szubjektív...

(#9846) #Morcosmedve válasza hackeeeee (#9845) üzenetére


#Morcosmedve
veterán

Püüü.

© asszongya'hogy

(#9847) hackeeeee válasza #Morcosmedve (#9846) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

RePÜlt is.

Úgy néz ki, hogy jó lesz ez. Az említett két időzítés, beállítás marad auto-n. :)

Véleményem szubjektív...

(#9848) Trailblazer


Trailblazer
addikt

Látom, az unlocked procis rendszerek esetében is vannak galibák itt Skylake-en. :) Pont ezért nem kellett most K, elég zöldágra vergődni a simával.

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#9849) hackeeeee válasza #Morcosmedve (#9844) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Egy ilyet sikerült kicsikarni belőle:

R15 alatt 1060-1070 pont között ad, és 1 szálon pedig 209-210 pont.

Véleményem szubjektív...

(#9850) Trailblazer válasza hackeeeee (#9849) üzenetére


Trailblazer
addikt

Brutál! :R

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.