Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya75
tag
válasz
Laraxior #9197 üzenetére
Köszönet Mindenkinek!!!
Volt egyszer 1 antituningos 30k, ha jól emlékszem Tom_tol-nál.
De amúgy én is így számoltam, hogy megérné.De nem volt rossz a q6600 sem. Nyáron léggel 3807 vitte, prájm stabilan.
Télen 3DMark-okban 4212 simán vitte.P35 DS4-ben mit várhatok a Q9550-től.
-
-
-
lala42
őstag
válasz
petya75 #9192 üzenetére
Rá kellene nézni,hogy milyen állapotban van a procihűtő, hol van a ház, annak milyen a szellőzése, no és lehet,hogy a hűtőborda sem illeszkedik pontosan. Ez a hőfok, azért extrém egy kicsit
még gyárival is.
Mert lehet,hogy a fent leírtaknál nem stimmel valami. (por-rossz szellőző ház, stb.) És akkor még talán meg is érné.
De ezt csak próba és helyszíniszemle alapján lehet megállapítani.
-
kulerr
őstag
válasz
Daniford #9187 üzenetére
olvasni-értelmezni!...
az órajelhez igenis túl van feszelve vagy egy qrvára antituningos példány ez a tény ezt lehet bármerre magyarázni akkor is ez a kettő közül valamelyik. Senki nem mondta h tönkre fog menni nem kell ilyeneket belemagyarázni.
Egyébként pedig a lényeg h megvetted kipróbálod és okosabb leszel, tudni fogod mit megy ...az lesz a mérvadó -
odorgg
addikt
válasz
Daniford #9187 üzenetére
Szerintem eggyikünk sem állitotta, hogy a proci szét lenne konkrétan feszelve,(eszt nemis tudhatja a tulajon kivül eggyikünk sem, de mivel állitása szerint nemért hozzá, lehet hogy még ösem tudja) hanem kb-ra abban eggyeztünk meg, hogy korántsem optimális értékeken volt használva. Ami a belinkelt eredményekböl, a többiek szerint és szerintemis, kiderült. Pl: az 1.46v os vantage teszt, szerintem nemépp az egészséges kategoriába tartozik. Persze az alaplap Bios beállitásait modositva, lehet hogy sokkal jobb eredményeket el lehet érni a procival, de ahogy a töbiek irták, erre nincs garancia. Apropo garancia, neked mákodvan ha pesten, vagy környékén laksz, mert probléma esetén a garanciáztatást könnyen megtudod oldani, és ezáltal nemis kell kockázatot válalnod a vásárlással, de esetemben, (mivel én Zalai vagyok) ha valami probléma adodna a procival akkor nekem kellene álni a gariztatas költségeit is. Lényeg a lényeg, énis megvettem volna, 45e-ért ha arrol van szo, de a kockázati tényezöket figyelembe véve, probléma esetén többet buktam volna vele mint amennyit nyerek. De mostmár ugyis mindeggy, mert te veszed meg a procit, és esetedben ha beis szarik akkor is max cserélteted még aznap, és probléma megoldva. Ugyhogy akár hogyis nézzük te jobban jársz vele, mint én. De reméljük, hogy nem lessz vele semmi probléma.
-
Daniford
tag
Igen néztem,hogy ki lett vesézve a proci.
A túlfeszes dolgokról csak annyit,hogy ha egy proci optimális feszértéke 0.85V - 1.3625V között van megállapítva akkor itt szó sincs túlfeszelésről meg szétfeszelésről !! AUTO-n az alaplap így is az optimális tartományban tartja. Ezt az értéket pedig manuálisan szépen le lehet vinni, csak türelem kérdése. Ha pedig egy kb. 5hónapos Quad ennyitől tönkremenne akkor az egész quad család egy rakás szemét lenne. Amúgy meg az alacsony feszültség hatására megnövekvő áram is hazavághatja a procit.
Ha mégis gond van akkor arra van a több mint 2éves gari. -
odorgg
addikt
válasz
Daniford #9184 üzenetére
Pont eszt a procit tárgyaltuk ki a többiekkel
Csak mert énis licitáltam rá, de ezekszerint te nyertél.A hütésröl meg annyit tudok elmondani, hogy a gyári hütésnél a Zalman bisztossan jobb
De erröl lehet hogy inkább a "Milyen Cpu hütöt vegyek?" topic-ban kellene érdeklödnöd. -
odorgg
addikt
Hát fizuig még gomdolkodhatok eleget
Meghát abban is igazad van hogy ha nemért hozzá, akkor tényleg nemlehet tudni hogy milyen feszeket kapott már szegény szerencsétlen proci, ami ugye az élet tartalmát jelentössen beflyásolhatja. Ráadásul nekem sincs havi szinten pénzem, 40-50 ezres procikat vásárolni
Szoval lehet hogy inkább veszek egy ujjat, mert legalább azzal az 1-2 év gari idöt bisztosra kihuzom, asztán utánna ugyis ujat kell venni
-
Daniford
tag
Ha minden jól megy ennek a procinak a tulaja leszek hamarosan.
[Proci]
Kapok hozzá egy gyári hűtést de abban nem bízom. Kérdés,hogy egy zalman 9700-as jó hozzá? Helyhiány van a jelenleg a házban mivel alulméretezett kissé.
Mit javasoltok milyen hátést tegyek hozzá. (9700-asnál nagyobb nem nagyon fér be) -
lala42
őstag
Bocsi,hogy beleszólok, de én nem venném meg azt a procit. Nálam 1,24-en megy 3,8-on (mindenre elég jelenleg) 24/7-ben egy Q9550. ( adatlapom 1. konfig.) Hőfok max prim után (teszt kb 45-50 perc volt 56-60 fok körül volt. Már nem emlékszem, de valahol megvan még. Majd a hétvégén csinálok egyet. Ha a srác azt mondja,hogy nem ért hozzá, akkor ki tudja mit csinálhatott vele
tudatlanságában?
Szóval meggondolandó. -
BullKoxa
őstag
válasz
Sziszifeca #9180 üzenetére
Köszönöm!!
-
odorgg
addikt
válasz
Sziszifeca #9178 üzenetére
Asus artict square fogja hűteni.
4Ghz-ről meg nemis nagyon álmodok mert 800-as kingmaxaim max 900at tudnak -
Sziszifeca
őstag
Én azt szoktam mondani: "Ennek így kell lennie".
Szóval ha elviszik előled akkor így jobban is jársz lehet.Ha újat is veszel, a Q9550-es procik nem mennek rosszul, csak vannak itt is tuningosabb verziók. De szerintem a 4Ghz-et mindegyik tudja 24/7-be. - Persze olyan lappal is.
De a 3.6ghz-et tuti! Milyen hűtésed lesz a procin? -
BullKoxa
őstag
Hi!azt kérdezném mennyi az a hőfok ami már árt a Cpu-m nak(Q9550,MX2 paszta)??Ez a Mugen 2 szarabb mint a TH HR-01 Pus!
-
odorgg
addikt
válasz
Sziszifeca #9170 üzenetére
Kérdezztem is hogy mért nem finomít a beállításokon, de monta is hogy nemért hozzá!
Szóval annyira lehet hogy nemis rossz aza proci mint amennyire annak tűnik.
De asztmondja kapott már 46e-res ajánlatot is úgyhogy lehet nemis hozzám kerül a végén!
Én meg 45-nél többet bisztosan nemadok érte, mert így fogalmam sincs hogy tényleg mire képes, ráadásúl Fényhozó-nál 49-ért van zsír újj, ami igaz hogy szintén lutri, de legalább tuti hogy nincs szétfeszelve. -
Sziszifeca
őstag
-
Fel
addikt
válasz
Sziszifeca #9170 üzenetére
ASUS BIOS-ban nincs Normal beállítás feszültségeknél, csak Auto és a kézileg beállítható értékek.
Nyílván Auto-n van nála és az fsb emelésével szépen vitte fel a feszt a lap... egy kis időt szánna rá a kisérletezgetésre tuti menne az alacsonyabb feszekkel is (és ki kellene kapcsolni talán a C1E, EIST-t is).kimi02: Gariban M2F-et kaphatsz a Giga helyett? Rosszul nem jársz vele, de biztosan szokatlan lesz.
-
-
odorgg
addikt
Na aszt íija hogy alaplap az Asus Maximus Extreme és hogy az alplap alapból ennyit ad a procinak 3,6-on. Bár nemismerem a lapot, dehogy ennyivel túlfeszelje a procit 3,6Ghz-en, az elég érdekes jelenség szerintem.
-
kimi02
őstag
Hát úgy néz ki Maximus II Formula lesz
, mivel nincs UD3R/P-s lap.
-
petya75
tag
Sziasztok!
A kép alapján menny a VID.
Köszi! -
odorgg
addikt
Sziasztok!
Na megvan a Prrimeolós eredmény!
Véllemények?Mondjuk azért megkérdeztem milyen lapban hajta, meghogy mivel hűti és hogy az alaplap ad neki ennyi feszt, vagy ennyi kell a stabil működéshez?
Majd írok ha jött válasz -
Jó lap priviben már írtam róla bővebben ViD.n majdnem 3900.et ment benne a nem túl tuningos Q9550.esem!
vagy ha annyira jót akarsz mint UD3R akkor DFi UT 45 T2RS (csak menj el elötte DFi iskolába diplomázni Bios beállításáról) Q9550@4000.MHz UD3R ben 1,270.kellett ugyan ehez
-
kimi02
őstag
Na UD3R/P-s lapot nem kapni, mert az ényém meghalt. Szerintetek egy Maximus II Formula milyen választás lenne Q9550 alá ?
-
lipi67
nagyúr
1xü! Írj neki egy privit, hogy komoly vevő vagy és ha valóban el akarja adni, akkor csináljon egy prájmolást 3,6-on, ahol van egy cpuZ, és egy coreTemp is megnyitva. (működés-prájmolás-közben). Abból legalább megtudjuk, hogy mennyire melegedős és, hogy mennyi a Vid-je...
Fasz vok, nem láttam, hogy uezt írták..(csak a tiédet olvastam, s pötyögtem is, nem nézve az utánalévő hszt..
-
odorgg
addikt
válasz
Sziszifeca #9155 üzenetére
Okés!
Meglessz -
odorgg
addikt
Igazad van!
De nem mindenki vágja olyan profi szinten eszt a tuning témát, mint te és még jónéhány fórum társad. Én meg, mondjuk ezekkel a beállításokkal nemszívesssen tartanék igényt 1 több órás primeolásos tesztre, az ö procija és a leendő tulaja érdekében sem. Hát lutri az bisztos, de elöbb utóbb 10.-e eljön, és valamit vennikell, mert a jelenlegi Pentium d925-ös még 4Ghz-en is maximum márcsak fűteni jó -
odorgg
addikt
Akkor szerintetek 45-öt megér?
A túlfeszeléssel szerintem meg nincs probléma, ha tényleg csak 1-2 teszt elejéig kapott ennyi feszt. Bár mint tudjuk, az ördög nem alszik. Mondjuk fizukór tudom csak megvenni,addíg akár elis adhatja, vagy közben talán eladó sorba kerül eggy jobb darab is.(#9151) lipi67: Hát aza baj itt a Ph-n mostanság nemtúl nagy a választék, és ha vennék esetleg újjat+ 15-20ezerért, arra sincs garancia hogy jobban fog menni.
-
lipi67
nagyúr
-
odorgg
addikt
Hát még Eszt a képet találtam a procirol, a vantage toplistán. Ittt megküldte a procit 1.46v-al ami nem kevés de annyira nemis vészes talán, ha csak 1 tesztröl van szo. Amugy 45-ért adná a kolléga postával. Ja még annyi hogy 1 ASUS P5K-ban hajtanám a procit, és mivel énsem vetem meg a tuningot, stabil 3.6 Ghz-et szeretnék kihozni belöle a mindennapos használatra. Remélem az öreg P35-ös deszka, megbirkozik a feladattal
-
lipi67
nagyúr
Külsőleg van valami jel-nyom, hogy gázos a deszka? Mi okozta, hogy s mikor vetted észre?
(#9146) odorgg: Hát..kvasok információt mutatott
. Az tuti, h q9550-es, és vagy alulfeszelve használja, vagy alacsony VID-es a proci.S ha x38-ban ment , akkor rossz nem lehet. Kérdés az ár, s több infó kellene..
-
odorgg
addikt
Sziasztok!
Most fizukor tervezek venni 1 Q9550-etTaláltam is eggyet itt az aproban, szeretném megkérdezni hogy mi a véleményetek ROLA?
-
kimi02
őstag
válasz
DroiDMester #9140 üzenetére
Ki-be kapcsolgat , csináltam már mindent elem ki BIOS reset , semmi sem segit.
-
-
kimi02
őstag
Na , meg halt az UD3R-es lapom , mit javasoltok helyette Q9550-es lesz bele.
-
lipi67
nagyúr
Még meleg van..[link]
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Ronaldo_23 #9135 üzenetére
Igen! Normális.
Energiatakarékossági funkció.
Ha nincs szükség kraftra leveszi a szorzót és a cpu feszt.
Indíts el legy prime-ot a cpu-z mellett és látni fogod ahogy felugrik 9-re a szorzó. -
Ronaldo_23
csendes tag
Sziasztok nekem az lenne a kérdésem,ha tudtok segíteni, hogy cseréltem a quad procimat(q6600) egy q9650 re.
A CPU-Z progi mind a q6600 nál és most a q9650 nél is
Q9650 nél a Core Speed : 2000MHz-3000MHz , Multiplier *6.0-*9.0 között mozog
A Q6600 nál is ilyen ingadozást mutatott!Ez normális?!
Válaszotokat előre is köszönöm! -
lipi67
nagyúr
A T.J max ..sajna volt, hogy (pont a tuningerek miatt) kvra nem tette közzé az intel 1 időben.Hogy pontos értéke mi..100. Ez tuti (Tiédnek) Kben asszem az everest is kiírja a t.J max értékeket.
Szia kulerr!!!!
-
kulerr
őstag
"A T.J. MAX értéket honnan lehet megtudni, egy adott cpu-hoz?
"...erre válaszoltam.
Egyébként persze h ugyanazt mutatják ha azonos a TJ...de tök mindegy h milyen progival nézed mert mind egy helyről olvassa ki, uh ez spec nem progi függő....viszont a real alapból jó TJ-vel számol míg a Core nem biztos.
-
OddMan
őstag
lipi67-nek igaza van. Ezt eddig nem is vettem észre. A munkahelyi gépemre felraktam a CoreTemp és a RealTemp programot is, és ha mind a kettőben ugyan az a T.J. Max érték van beállítva, akkor hajszálpontosan ugyan azt az eredményt hozzák.
Szóval a kulcsa az egésznek, hogy a T.J. Max érték jól legyen belőve, különben pontatlan hőmérsékletértékeket kapunk. -
OddMan
őstag
Az lehet a baj, hogy nálam a hűtőventillátor állandó 1000-es fordulatra van állítva. Így szinte teljesen hangtalan a gép.
Az a furcsa, hogyha játszom, vagy 1080p filmet nézek, akkor nekem is 50C fok alatt vannak a magok, de ha elindítom a prime-ot "blend"-et választva, akkor melegszik, mint állat.Amúgy a RealTemp szerintem kb 10C-al kevesebbet mutat, mint a valós érték.
A CoreTemp szerintem pontosabb. -
OddMan
őstag
Na megjött a Quad Q9400 procim.
Lazán megy 3400-on feszemelés nélkül.
A kérdésem, hogy prime-al tesztelve mind a 4 magot a hőmérséklet maximum mennyire mehet fel?
Ha 80C fok alatt tudom tartani prime alatt, akkor az már jó vagy ez már sok?
Alapban 39C-40C fok körül mozog a hőmérséklete, de ha elindítom a prime-ot, akkor pár perc után 75C fokig melegszik a proci.
Most 3200 MHz-en használom, mert így kevésbé melegszik, ha prime-ot elindítom. -
Fel
addikt
válasz
DroiDMester #9093 üzenetére
Hmm... ezeket a beállításokat megnézem, kerítek rá alkalmat egy este a héten. De tuti kell majd adnom feszt a lapnak is. Érdekes, hogy én inkább a pll chipnek adok több feszt, nálad meg az NB/Vtt kap többet. Eddig nem hittem volna, hogy nálam meg lehet a 4GHz 1,3V alatt, de majd próbálkozok
Igen, a M2F jobban tetszik nekem is, nagyon jók ezek a finom lépcsők a feszültség beállításoknál. A DFI viszont egy ritka, szép felépítésű lap..
-
lipi67
nagyúr
CIA2 -ennyi volt nála bűnös, meg kb semmi se volt beállítva, de már ok.
Cfos: Lehet, hogy jobban szétszórja a sávszélt, nálam fölöslegesen futó progi volt csak.
Kékhalál..Hm..Talán tuning. Lehet pengeélen táncol, s bootnál elbukik. Ha már áll a rendszer, akkor meg ok. Kben, nem tudom. Ram, de..akkor csipog ha bootnál bukik.. -
martin66
senior tag
Jaja nem is kicsi! Igen lipi segített be konfigurálni azért 3-om féle mivel a biosba rá volt téve 400-re de nem fix vagy mi 1. 2. C-PUZ test-nél sima alapon futott 2 GHZ 333FSB de primevel pedig 358FSB Ugyan akkor semmi válltoztatással készültek ekkora zűr volt.
Most belett rakva fixe 400 FSB alapon 2.4GHZ primevel pedig 3.4GHZ.HELP keresek noctua cpu rögzítőt Xeon cpuhoz aki tud segíteni válom privi és az aláírásomban szereplő linken. ( magyar nagykerből! )
Várom segítségeteket Légyszíves! -
rup1u5
nagyúr
Eddig nekem csak jó tapasztalatom volt Cfos-al. Vista alatt e kis program segítségével tudtam egyszerre multizni, torrentezni és netrádiózni is ami az 1 megás netemmel nagy szó. De leszedem most és megnézem mit csinál nélküle ha letölteni meg netezni akarok egyszerre.
Kékhalálra ötlet?
(#9114) martin66: Tényleg van egy kisebb zürzavar nálad a biosban. Gondolom Lipi már segített rendbeszedni. Nem értem mi ez a 3 féle fsb? Biosban 400, cpu-z szerint egyszer 333, másik képen 358. Ezek a képek egyszerre készültek ugyan azokkal a beállításokkal?
-
lipi67
nagyúr
Cfos olyan mint a neve
Szerintem az szoftver gond lesz, ne izgulj..Cfos nekem is bekavart folyamatosan, s addig nyomkodtam össze-vissza, hogy a végén netem se volt..Nyomd le a fenébe!
(#9112) martin66: Huhh.. egy képet a biosról légyszi! Meg 1 másikat ahol a cpuZ mem és cpu fülei vannak megnyitva(2x nyitsd meg a cpuZ-t)
-
martin66
senior tag
Űdv!
Olyan problémám lenne, hogy biosba azonkívül, hogy a gyári 8-asról rá tettem 8.5-re a magjaimat és rá tettem szinte mindent normálra így a Winfos alatt megy 3GHZ-et a Q9550-es de a Biosba viszont 3.4 GHz ír a proci frequency de nem megy anyit a ramjaim még mindi 5:6-ba mennek mikor rátettem az autó helyett 2-esre a ramnál az izét
Kis segítséget ezen kívül várnék az aláírásomban van! -
rup1u5
nagyúr
Manuális újraindítás után. Elindítom a torrentet, tölt lefelé teljes sávszélességen és mellette nem tölt be egy weboldal sem. Ez még talán érthető is lenne de azelött ezt sem csinálta csak maximum belassult az oldalak betöltése. (Cfoss van fönt) Ha ezt megunom és leállítom a torrentet, hogy legyen sávszélesség akkor sem változik semmi.
Az internet "elmegy", a modem ugyan úgy villog tovább mintha töltenék lefelé és egy oldal sem tölt be. Ilyenkor csak egy újraindítás segít. Na egy ilyen újraindítás után volt mareggel kékhalál még mielött Win7 bootolni kezdett volna.
Egyszerűen nem értem! Kezd meghalni valamelyik hardver? Terhelés alatt nem csinálája. Legalább 1 hétig mons minden hiba nélkül ment a gép. Nagyon rühellem és idegesítenek az ilyen megmagyarázhatatlan parajelenségek. Az s939-es időszakra emlékeztet, mert ott voltak állandóan ilyen jelenségek. Proci 3700-on. Prime stabil, IBT stabil, 1000Mhz-es G.Skill ramok gyári spec: 5-5-5-15, 2.0-2.1v-al. Ehhez képest 872Mhz-en mennek most a ramok 5-5-5-15, 2.0v-al, ami terhelés alatt 1.98v az Everest szerint. Miért olyankor van kékhalál mikor semmi nincs különösebben terhelve? Esetleg a tápom öreg és kezdi eldobálni a feszeket néha? Szóval ez a kékhalálos meg ez a net eltünedezős dolog az ami most idegesít de nagyon. -
Sziszifeca
őstag
-
rup1u5
nagyúr
mi a facé van nálam kékhalál restart után?
rohadtul idegesít és nem tudom megtalálni az okát. -
lipi67
nagyúr
válasz
DroiDMester #9105 üzenetére
A 3:5-öt, nem Rád, magamra értettem. Láttam, hogy 5:8, az korrekt beállítás, igaz nem elég szoros. Értelek én,s most őszintén szólva..lövésem sincs, hogy milyen árak vannak, sok-e vagy reális a 18k..
-
kimi02
őstag
A 2*1 Gb az biztos ,hogy tuningba sokkal jobb , de én közben játszadozom is és kell a memó, ha mást nem akkor majd single modba nyomatom a tuningot, bár már irták , hogy duálba jobban ment 2*1 Gb-al
Fix :
16.500 Amit irtál az lenne jó akkor 3000 k-ba lenne a kettő
Itt a vámolás ezek jönnek, ha hiszed ha nem
-
a képen NEM 3:5.ben mentek a KINGMAX-ok! 3:5.ben mentek 1250.et is!
meg azt sem mondtam hogy über brutál a Kingmax csak azt hogy ha 1100.körül akarja járatni a ramokat miért 800.ast vett! megérteném ha mondjuk 10.k ba vette volna akkor megéri de ennyiért kap 1066.os jobb ramokat is!
-
lipi67
nagyúr
[itt] egy 800-as Patriot Viper tesztem, 1200 felett. Milyen szép..kár, hogy 3:5. Ez valós 1100 körüli. 3:5-ben a crucial 1300körül lenne. Szerintem jó döntés, de ez magánvélemény. Más: Úgy látom, Téged is a tuning motívál. 64bites drájverek nekem bekavartak, ezért adtam el a 8Gb patriot ramot, mert vissza a 32bithez volt a jelszó. Ott meg Xp-n elég. Teszteld ki őket, s ha majd lesz lehetőséged, vegyél 2x1gb bitang ramot is. Én is ezért vettem ezt a 2 átkot,s a többi ram..szépen elfogytak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Eredeti játékok OFF topik
- Tesla topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest