- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
kulerr #14367 üzenetére
Vigyázni ám a procimra! Ha lipi kibírta h ne nyírja ki te se tegyed!
Ő is markolt ám 4500-on...Konkrétan 532x8,5-en,
1,52V-on LLC-vel. Ehhez képest én még kímélem.Szerk: az az 1,392V nálam még valahova 1,3 közepére
droppolhatott a 3DMark05 futás alatt, az nem vészes...
1,52-n én hűteni sem tudnám, nemhogy 3Dmarkolni.
Jó, gondolom erre voltak jó a téli mínuszok, és a zúzó
ventik a TRUE-n és a házban... Én elég halkan hűtöm,
ehhez képest relatíve kell mérni a teljesítményeket.darál0w: ha csak 0,01 lenne, annak örülnék.
-
-
válasz
kulerr #10432 üzenetére
Hát ez marhára nem így van
nekem nem csak ASUS lapom van jelenleg is 2.gépemben (4.ből) DFi lap duruzsol! egyikben DFi-P45@Q6600 másikban alapfesz alatt DFi-P35@E1200.as teker ha annyira márkabuzi lennék akkor ezeket isteníteném nem ASUS-t a 3.ik gépemben van a M2F lap amiben alapfeszen megy egy kis E7200.as! én nem istenítem egyik lapomat sem hogy az lenne a világ legjobb lapja, ellenben az UD3 tulajdonosok imákat regélnek a lapjukról!
Dehát akinek nem inge nem veszi magára.........
-
Paca2
senior tag
-
Gr3GoRi
tag
P45-ből 2 stepping létezik a rev.A2 és az A3. Az utóbbi az újabb "hibajavított" kiadás ami elvileg több fsb-t is bír. Asus mikor modellt frissített a MIIF-án akkor már az újabbak kerültek rá.
Amúgy meg 2. gép vásárlása előtt állok és akkor ha lehet akkor inkább az újabbat választom -
-
-
Hát kb ugyan annyian (vagy többen) nem használják ezeket!
énis utálom ha állandóan ugrál a proci órajele, és nem is tesz jót sem a procinak sem az alaplapnak hogy olykor 2-3.sec en ként ugrál az órajel az hogy mennyit spórolsz azzal hogy leveszi magát 6.os szorzóra kb 5.W ot nyersz vele (ha a még a vCore feszt is vissza veszi akkor meg kb 8-10.W ot) szóval az ló fing amit nyersz vele! még a melegedésre se lehet ráfogni mert ottis max 1-2.fokot nyersz úgyhogy teljesen felesleges dolog sz.tem!
-
odorgg
addikt
Akkor szerintetek 45-öt megér?
A túlfeszeléssel szerintem meg nincs probléma, ha tényleg csak 1-2 teszt elejéig kapott ennyi feszt. Bár mint tudjuk, az ördög nem alszik. Mondjuk fizukór tudom csak megvenni,addíg akár elis adhatja, vagy közben talán eladó sorba kerül eggy jobb darab is.(#9151) lipi67: Hát aza baj itt a Ph-n mostanság nemtúl nagy a választék, és ha vennék esetleg újjat+ 15-20ezerért, arra sincs garancia hogy jobban fog menni.
-
lipi67
nagyúr
kimi02 -nek írtam, hogy bár papíron u.olyan a procija, s a lapja, mint nekem (ha megjön a proci), de 2 egyforma nyák sincs, nem, hogy lap, meg proci. Persze ettől függetlenül, mehet a cucc nagyon-nagyon hasonlóan.
Nekem most a DQ6-ban van a 9400-es. Ha megjön a procid, akkor az megy az UD3R-be, a DQ6+9400 meg a háztól megy
(Már eladva, lerendezve, csak míg nincs itt a proci, nem adom oda.
-
gyurczy
őstag
Nekem a 9 is páros lévén vízhűtésem van. Az fényezésnek számít, hogy az ember kinyilvánítja azon véleményét, hogy jó az adott eszköz, illetve hogy megosztja mással, hogy mivel hűti a technikát, és milyen hatásfokkal? Na mindegy, a témából kihoztuk, amit lehetett, amúgy sem ide való. Peace...
-
-
scream
veterán
esetleg eg GB EP-45T-DS3R milyen lenne ?
vagy max 35 ezerig milyet ajánlotok ?
-
gyurczy
őstag
Magam sem értem, sajnos nem volt lehetőségem vízhőfokot nézni szenzor hiányában, de nem hinném, hogy a D-Tek Fuzionnal lett volna valami hiba.
Mindegy, egyenlőre a céloknak megfelel, úgyis tél van, ennél feljebb alapfeszen nemigen fog menni, nyárra meg nézünk egy CM 121 plus-t.
-
gyurczy
őstag
Lehet kifogtam valami hőtárolós elektromos kályhát.
A konfigot az adataimnál látod, prime alatt vízzel elszaladtak a magok 60-68 fokig. Vizes topicban azt mondták ez normális, bár lehet kevés a Q9550+4890+Extreme lapnak a triplaradi. E0 9650-em minimum 10 fokkal hűvösebb.
A proci jelenleg egy TX2 alatt figyel mama gépében egy EP35-S3-ban 3400@1,152V 63-68°C közötti magokkal fél óra prájmolás után.
-
fatal`
titán
A RAMnak semmi baja, használtam e8500at 3,9ghz-n vele. FSB 400, RAM vcore 1,8V (de ez igazából mindegy, auton is csinálja), CPU Vcore 1,2V, PCIE 100mhz, PCI 33.33mhz, többi AUTO
Szerk.: 2 óra prime után is stabil volt a rendszer, csak a sima rebootnál pittyog, utána elindul rendesen.
-
lipi67
nagyúr
Böbe (tudod a feleségem aki Szhelyen lakik)
jön csütörtökön. Mivel ugye szeretsz, barátok vagyunk, gondoltam küldhetnél vele ajándékot nekem.
(#7396) tom_tol:
Köszi, de csak ezért, miattam ne fáradj.
Ja! Ide is: [Q9400@4040MHz] -
Bluegene
addikt
mi lett? olcsón jó proci
a Q7600 sztem jó lesz, vhogy vissza kell fogni a teljesítményt, a Q8200 idegesítően alacsony szorzóval, Q7600-nál pedig a cache-t nyesték meg
remélhetőleg egy Q7600 visz egy 3,6ghz-t átlagban egy jó hűtővel, ami egy alapórajeles Q9650-nek felelhet meg, ami tők jó olcsóért
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 3 3200G processzor
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 5600G + Cooler Master Hyper hűtőborda / G.Skill AEGIS CL16 DDR4 3200MHz
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest