- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
DroiDMester #8383 üzenetére
Milyen szar cucc!
Én meg döntöttem. Nem adok el procit a PH-n. Vagy ha igen, csk ismerősnek, vagy úgy, hogy olyan prájmolást linkelek, amin jó 300-400MHz-cel kevesebbel megy. Engem ne átkozzon senki. Mert gondolj bele. Kirakom a procim, s az eredményeit és megkérem az árát (mert amúgy..azt hiszem itt a legjobb q9400-es ez). És..jön egy valaki, megveszi, beteszi egy "X" lapba és 4-500MHz-cel kevesebett megy mert
1:Szarabb a lapja
2em nagyon ért hozzá
3: Azonnal akarja az eredményeket, de lusta foglalkozni vele, csak topikokba írkál, (meg priviket nekem), hogy mi az a fix beállítás (de azonnal), amin a maximumon megy a proci..ÁÁÁÁÁÁ! Nekem ez nem hiányzik. Beviszem boltba, s átlagos prociként beadom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest