Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rigo88

aktív tag

üdv
    az odáig világos, hogy értelmetlen a ddr3 az lga 775höz, de akkor minek gyártják az olyan lapokat?
    kérdezem, mert nekem most 3.6ghz-n megy a q9400asom és a ram 1800ba. (tehát fsb:dram 1:2) ami ugye nem túl jó. hiszen bőven elég lenne 900mhz-n a ram. de azt meg egy ddr2 is tudja.
    lényegtelen.
    p5b deluxe és a proc 500as fsb-n már meg sem nyekkent. (minden automatikus, a fsb-t huzigáltam csak) gondolom ha minden automatikus akkor a megfelelő feszt is megadja a procnak a lap ha felhúzom a fsb-t nem? egyébként 12 óra 100% prime után 0 hiba és 60 fok.
    ITT egy kép igaz "csak" egy óra prime-ről szerintem marha voltam és nem csináltam screenshotot. itt 1:1be van a ramhoz a fsb.
    húznám feljebb is mert szerintem a 60fok nem olyan szörnyen sok. 4ghz lenne a cél. igaz 80fokon sem szeretném járatni a masinériát.
    meg kell várnom a meleg nyári napokat, hogy akkor is 60fokon marad-e 100%on.

szorzót állítsam feljebb? de akkor nem mindig pl 8.5ön lesz? az megintcsak nem jó, mert ha nem használom, minek menjen?

sok ökörséget írhattam, meg minden, de mint az közismert: "úgy tanul a gyerek, ha kérdez"
    úgyhogy köszi a türelmet :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés