Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
Nehogy a nyugdíjas idődben unatkozz.
3600 1,408V, valósan a tököm tudja mennyi, de akörül lehet.
3800-on prime alatt felkúszott a hőmérséklet 90 fölé rendesen és restart.
Ez lehet táp és hűtő is, de hogy bírja stabilan szerintem ez bizonyítja.
Ennyi részemről, mivel már minden határt feszegettem, de a hűtőt nem tudom jobbá tenni.
Most viszont kiváncsi vagyok, hogy nálad mi van, mert idáig csak én dolgoztam.
Eredményeket!!!
-
szacsee
nagyúr
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
Hali!
A lap és a táp feszellátása rosszalkodik, kell ide a 2B-s cerka az tuti.
Amúgy valami eredményt dobhatnál a tiedről, hogy nagyjából lássam milyen feszekkel toljam.
Ami téged érdekel, ott már 82-84 fokosak a magok.
Blend vagy FFT-t futtassak?
Kösz a választ előre is!
Minél előbb válaszolj, mert du mellózom. 11-től már nem vagyok. -
szacsee
nagyúr
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
Igen az, valahol 1,056V (CPU-Z full load Prime alatt) 2,6Ghz stabil ( 1 óra Prime FFT), utána megnéztem feljebb és 2,8Ghz-n 1,088V-al most nézem, idáig stabil. (1,056V-on 2,8Ghz hibázik a Prime).
Keresem azt a beállítást, amikor nem kell annyi fesz, de megy is mint a marha.
Ha nem jutok dülőre, akkor megnézem mi a vége 1,056V-al.
Most filmet lesek, majd utána jövök, hogy mire jutottam 1,088V-al.
A VID-je elvileg 1,2875V lenne, de nekem nem ez jön le.
-
szacsee
nagyúr
-
szacsee
nagyúr
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
Jelentem van!

Helkis: 1,288V Everestben, már ha azt írja ki. Bios-ban 1,256V-ot ad neki a lap (CPU-Z Idle), de dropp miatt passz. 8x400-on 1,224-en stabil. Ha lesik a drop miatt közben 1,216-ra, akkor sincs gáz, csak ha bevillan közben (Sáparc féle 1000Fps nézéssel
) 1,208V, na akkor dob hibát -
R.Zoli
őstag
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
Na vettem egy G0-át mert a B3 megy tesztrendszerbe blokkokat tesztelni
728A az FPO-ja.... Sajna ez a P965 (P5B Deluxe) kevés ahhoz ,hogy kihajtsam de 1,3 volton visz 3400-at...3400 felett akármilyen feszt adok a gép újraindul....Na majd a DQ-6-ban...
Azért eléggé LOL ,hogy a P5B deluxe lap van a gépemben az X38 DQ-6 meg kinnt pihen az asztalon
Jólvannna, nincs kedvem szétszedni a vizet és jó lesz az x38 tesztelni blokkokat 
Viszont amit elmondhatok ,hogy amit a G0-ás procik amit mérnek az totál fals... Kb. 8-9 fokkal alámér a tényleges hőfokoknak.... Bedobtam a B3 helyére és 16 fokkal volt alacsonyabb a hőmérséklet... Ugyan azok a beállítások, kivettem a procit majd a másikat be a helyére... Szal attól ,hogy 10 wattal kevesebbet eszik még nem lesz 16 fokkal hűvösebb... Olyan 4-5 fokot érzek reálisnak...
Amúgy a VID 1,225 volt a procinál...Ez mennyire számít jónak?
-
Raki
aktív tag
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
hát biztos nem cseréle mle a lapomat egy jó ideig...
tuning:
hááááát mit is mondjak sztm felesleges 4 magnál, max szintetikus tesztek+sikerélmény...
(mellesleg nmetom mért van kevés pontom az everstben a szintetikus tsztekben, olyan mintha csak 3 mag sebességét mérné... Vista bug? vagy lehet reinstall kellene?) -
Pietrosz
addikt
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
Én is nagyon szívesen adnék neki annyit, ha tudnám, hogy idleben visszaveszi a feszt, mint ahogy az amd teszi. De neem, intel bácsinak ez túl nagy falat
Tényleg, tudtok adni valami magyarázatot arra, hogy miért nem működik ez a dolog? Van esetleg valami hivatalos magyarázat? 
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

, különben oda
neki