Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
na majd holnap elmondom mit megy a q6600 maxban, este ki lesz próbálva, de nem fűzök hozzá sok reményt, olvasgattam abi-usa fórumon, hogy szar vele a tuning, de nem baj ugyis akarta egy nyú mobot- mert a 6850esemet se szereti. A max egy elé jó lap, és mennek vele az új cuccok is, de hiába a 975xet nem ezekre találtáki ki.
-
Pietrosz
addikt
-
subaruwrc
félisten
csá.
azért előbb körbekérdezem minthogy az fogja vissza a tuningot. sli-m biztos nem lesz. csak a proci lesz nagy fogyasztású úgyh szerintem 450es corsair lesz.
kösz neked is.
mod: a kis corsair single rail. mostmár kijelentve mondom.33A az egyetlen 12v os ágon
jó lesz az nekem.
[Szerkesztve] -
WiZARD
veterán
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nem xar,de van jobb Quad alá. P35-ös lapok közül válogass,ha esetleg lecseréled. Jobb eredményeket fogsz velük elérni ez biztos. És gondolom,ha már G0-t vettél,akkor fogsz is tuningolni valamicskét

ASUS P5K-e,Deluxe,Premium
Gigabyte DQ6
Ezek igazán quad-tuning barát lapok. Olcsóbb kategóriában meg ASUS P5K,-Kc. Illetve Gigabyte DS-3P35,ilyesmik.... -
Ribi
nagyúr
Ne is haragudj, de ezen a hszen, sirvafakadtam a rohogestol

Nem hogy nem hasznalod ki a 4 magot, de meg olyan programot sem tudsz ami hasznalna mint a 4-et ?
Akkor megis minek vetted meg ? Tul sok a penzed ?
Vagy havernak mar volt ezert neked is kellett venni ?
Nagyon kesz vagy
-
Alvin_ti4200
félisten
B3: régebbi, jobban melegszik, kevésbé tuningolható
G0: újabb, pár fokkal hidegebb, kevesebbet fogyaszt, tuningban is valamivel jobb
Az, hogy Intel mit mond teljesen érdektelen, bizonyos lapokban elindul a proci frissítés nélkül is, max hibásan ismeri fel (ez BIOS flash után megoldódik), bizonyos lapoknál fekete kép, amíg nem írod bele a legújabb BIOS-t. Nekünk nincs AW9D-Max-unk, így gyakorlati segítséget nem tudunk adni. Amúgy nem ott a CD-n a flashelő progi, tedd fel a legújabb BIOS-t és akkor megúszunk pár felesleges hozzászólást![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL BoomBox 2
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Kezdenek megszaporodni az ilyen hsz-ek,csak mert itt pörög az élet
)

jó lesz az nekem.