Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hobizoli

nagyúr

válasz KROK640 #4749 üzenetére

unokahugom vagy egy evtizedet dolgozott Ausztriaban olyan "sielos" helyeken, hogy ott meg nyaron is siman vannak turistak

volt amikor evekig kint volt egy huzamban ugyanott, tele volt magyar meg horvat munkatarsakkal, echte osztrak kb nem is volt, max a tulaj, de vhol meg az is egy horvat volt

1800-2000EUR +szallas +kaja volt a fizu, azaz az a 2k az 1:1 megmaradt neki
    3200-3500-t kene keresnie mashol, hogy kajat+szallast kifizesse es meg a 2k fixen ott legyen meg mellette

-----------------
    Debrecen meg az orszag pöcegödre ebből a szempontból:
    aranyárú ingatlanok, a keresetek meg a béka segge alatt
    Bp simán jobb

hugom nemet nyelvtanarkent vegzett az ELTE-n egyebkent, 1-2 evet meg tanitott is kozepiskolaban, de havi 120k helyett a 320k eleg nagy dimenzio diffi volt, hogy ne azt csinalja
    aztan ment ide-oda, egy-egy ex-munkatars ajanlasaira hivtak mashova, ugy lett egyre nagyobb a fizuja is

Cemex-nel 2x is volt 3-4 ev elteressel, de addigra a Carmen meg az Ale mar nem voltak ott, meg regiek kozul is csak paran (pl szulesi szabi miatt is)

amikor BT-tol eljott es kiment Hamburg-ba, ott az allasinterjun azt kerdeztek tole hogy hany eve el Nemetorszagban, hogy ennyire tisztan es akcentus nelkul beszel nemetul?

o csak annyit mondott erre, hogy penteken jottem ki, de nemet nemzetisegiben vegeztem, evek ota nemetul es angolul dolgoztam ilyen poziban Magyarorszagrol is itt, itt meg itt es amugy nemet nyelvtanar is vagyok
    ott egybol azonnal felvettek, masnapi kezdessel
    nem volt tobb fordulos majd kiertesitunk bohockodas

Új hozzászólás Aktív témák