Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgymisi
tag
Hello mindenki!!
Február 4. én rendeltem egy iNew V3-at a pandawill.com ról. Először azt mondták hogy feb 20. án feladják mert akkor érkezik készlet, de végül Március 6. lett belőle. Türelmesen kivártam ám tartottam attól hogy nehogy összerakjanak nekem a sufniban valami szemetet csak azért hogy letudják a rendelésem. Végig olvastam kb. az összes lehetséges forumot a V3-akról és azt látom hogy van három fajta, a V3-E, V3-C, és a sima V3.
Valószínűleg rosszul, de én úgy értelmeztem hogy a február 20. utáni/körüli rendelők nagy része már V3-C készüléket kapott. Én nagyon laikusnak számítok és nem tudom mi az a ROM vagy FRIMEWARE vagy KERNEL. És azt sem hogy mit jelent pontosan a V3-C. De ez az ami az újabb, "olcsóbb és összedobált" verzió? Vagy ne aggódjak mert ha így is lenne akkor ezen egy rootolással lehet változtatni? Holnap (Hétfőn) várom a telefon érkezését, és nem szeretnék szart kapni a pénzemért.És hát jó lenne ha valaki eltudná nekem magyarázni hogymi a különbség vagy akár megnyugtatna ha a bűvös C verziót kapom. ( már ha arról beszéltetek hogy az az új és a """""gyengébb""""".)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Ulefone RugKing
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest