Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
hankpoke
üzenetére
Nekem csak egy kép jön be, ezen nem látni külön töltőt és bőrtokot. Örök érvényű igazság, hogy minden annyit ér, amennyit adnak érte.
Egyébként nagyon sok mindentől függ, hogy mennyi lehet a jelenlegi piaci értke: Mennyi idős, meddig és milyen gari van rá, milyen felszereltségű, milyen általános állapotban van maga a készülék, stb.
Igaz, hogy nekem "csak" egy sima X200-am van, de fél éve teljesen újonnan vettem 195k-ért úgy, hogy kaptam a gépet (szerk: 3 év helyszíni garival), dokkolót, külső, usb-s Lenovo dvd-írót - dokkolóban nem volt -, valamint két töltőt, a gyári 65w-osat, ill. egy mobil 90w-osat, amit lehet autóban, repülőben is használni, valamint egy Lenovo táskát is.
Őszintén szólva én elsőre - a részletek ismerete nélkül is - sokallom a 200k-t.
Ja, az akku állapotát everesttel is meg tudod nézni, de azt, hogy hány ciklus van benne, azt csak a Lenovo Power Manager fogja megmondani, ha telepítve van a gépre.
Szerk 2: Nézd meg az 1. hsz-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Arch Linux
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest