Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz laszlolczka #1998 üzenetére
[ Módosította: radi8tor ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Cunaja
addikt
válasz laszlolczka #1997 üzenetére
Ez hirdetésnek minősül, ezért kérlek legközelebb ne itt! Írtam a Moderátornak a törlés miatt.
Bubus: A tiéd az meg célzott reklám, mert te adod el és hasznod származik belőle.
[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
bubus66
nagyúr
Az enyém az nem annak minősül ugye??? Mivel a HA-n van és a Lineket osztottam meg.
(#2003) laszlolczka
Hol írtam hogy megakarok tőle szabadulni? Nem áll szándékomba..[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz laszlolczka #2005 üzenetére
Az nem a kutyára szól, hanem a HA-s linkre.
Cunaja akkor a HA-n se lehetne hirdetni na mindegy akkor azt is törölje de ne az egész hozzászólást...
Bármelyik, fórumon, ahol lehet hirdetni a saját linkjét meglehet osztani.. Igaz itt nem biztos.
[ Szerkesztve ]
-
-
bubus66
nagyúr
Ez elég érdekes dolog na mindegy írtam a moderátoroknak, ha nem jó akkor töröljék..
De, hogy egy OFF topikcban mi gondja volna ezt nem értem..
Na mindegy elmegyek kutyát sétáltatni..
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz bubus66 #2008 üzenetére
Jó, megnéztem közben. Lokálban nem gond. Elnézést kérek.
Ha meglátok egy ilyet, automatikusan cselekszem.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni.
[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
bubus66
nagyúr
válasz bubus66 #2013 üzenetére
Szia Cunaja Szép estét kívánok!
Sziasztok szép estét kívánok mindenkinek.
-
Cunaja
addikt
Ez az, ezt már szeretem. A telefont használjuk!
-
Cunaja
addikt
Csinálom a Cunaja V2-t. Várd meg az eredményeket.
[Ez brutális ]
Ifjú koromban nekem is a fél szobám hűtőkből ált, mert tuningoltam a gépet, de azért ennyire nem.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz aprokaroka87 #2022 üzenetére
Megint egy kis infó:
A rom építés legnehezebb része, a megfelelő updater-script megírása. Tudjuk vannak programok, ami elvégzi helyettünk, de ha hibát csinál, akkor napokig is tarthat a megkeresésük a hibának.
Ezért kézzel írom meg.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
bubus66
nagyúr
Ez kép már az egész világot bejárta volna ha Amerikában lett volna.
Mivel szerény kis országunkban is vannak, bátrak. Nem hősök, ők akik az életeteket adják ha kell ők a TŰZOLTÓK!!!!
Fotó: Csontos Ferenc Zoltán tű.törm./FKI
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Köszönjük és a Tűzoltók védőszentjét is Szent Flóriánt. Május 4.-én volt a Tűzoltók napja.
Szia Cunaja Jó reggelt szép napot kívánok!
Sziasztok Jó reggelt mindenkinek legyen szép napotok.
MK VII
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz ANDROID??? #2028 üzenetére
Akkor neked is szép napot csak vigyázz a munkával...
-
egabi71
aktív tag
Legyen mindenkinek szèp napja,a ballagoknak egy kis jó idö,ha lehetne
-
-
bubus66
nagyúr
válasz laszlolczka #2036 üzenetére
Így van sajnos.
-
Cunaja
addikt
Már nem mondom, hogy jó reggelt, mert elkéstem.
Bevallom elvagyok havazva a romolással.
Mai napon kb. 50 scriptet, xml-t és prop fájlt írtam át. Kb. 150x2 apk-t hasonlítottam össze verzió alapján, a lib fájlokról ne is beszéljek.
Egyszóval szép estét mindenkinek!A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
MK VII
veterán
Akkor start.
-
bubus66
nagyúr
Szia Jó reggelt legyen neked is szép vasárnapod
Sziasztok Jó reggelt mindenkinek legyen szép vasárnapotok.
Így van Cunaja ma Május első vasárnapja.
(#2041) MK VII
Fogtál halacskát???
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
Sziasztok!
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz ANDROID??? #2046 üzenetére
Cunaja se ért szerintem mindent
Vagy inkább nem érti hogy miért van úgy amit nem ért -
bubus66
nagyúr
válasz ANDROID??? #2046 üzenetére
aztán mért ne értené..
-
MK VII
veterán
válasz ANDROID??? #2049 üzenetére
Ahogy Cunaja szokta mondani. "Az aláírásomat olvasd el."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Ford topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest