- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #8670 üzenetére
Megint egy dolog azért gondban lenni, mert megtiltják mindennek a használatát(Huawei) és megint más azért bajban lenni, mert a kiugróan emelkedő árak miatt, az emberek elfordulnak. .
Az utóbbi, orvosolható, de tudjuk jól, hogy nem fogják.
Na most akkor továbbra is az a kérdés, mit vegyünk?
Jelenleg ugye nekem a Xiaomi Mi 10T pro van, ami 2024-ig kap támogatást ( negyed évente). Na most adsig, ennél jobb telót kell találni kamerában, de GMS rendszerrel és a képek rendelerése miatti erős hardverrel. Persze azért nem 400K felett jóval. Várom a tippeket. Fentebb írtam, mik miért nem jók.
Ha igazad van Bubus, a Xiaomi is kiesett. -
-
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #8639 üzenetére
Szia Bubus!
Sziasztok!
A nyár eltelt. Július 4-én vizsgám volt, a következő, október 13-án.
Az új autót átvettük augusztus 4-én, azóta is élvezzük. Nyaralni nem voltunk, mert az autó vitte a pénzt.
A rezsi nekünk 900Ft-al emelkedett, mert ugye panelben lakunk.
Az üzletek árai egy horror, sajnos még rosszabb lesz.
Így állunk most.
A telefon ugyanaz, Xiaomi Mi10T-Pro.
Nagyon elégedett vagyok, mert már a közelségérzékelő is jó. Fényképezője meg csodás képeket gyárt az új szovtverrel.
Egyedül a súlyával nem vagyok kibékülve.
Üvegfóliával és tokkal, 249-gramm.
Covid:
Egyre több kollégám beteg.
Szép estét Nektek! -
-
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #8619 üzenetére
Sziasztok, jó reggelt!
Szia Bubus!
Kezdem magam felidegesíteni. Most is kijött egy végleges verzió a Mi 10T-hez MIUI 13-hoz, de a pro-hoz semmi, de még hír sem.
Nem elég, hogy közölték velem, hogy a januárban megrendelt autóból, augusztusig, vagy novemberig semmi sem lesz, de még a telefon is szivat.
Sokkal jobb a MIUI 13 és a közelségérzékelő se szarakodik, de a kamera nem jó. Most is fényképezni akartam, de nem lehet, mert brutál rossz képet csinál. Nem müködik a fő kamera.
Elvileg a zárt beta megy a telóra, de nem mondanak semmit. Nekem is küldtek email-t, hogy szeretnék-e jelentkezni, de nem szeretnék most tégla telefont. A mostani világban, 1-percig sem szabad telefon nélkül maradni. A MI 11 is téglásodott néhány felhasználónál. -
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #8617 üzenetére
Foglalkozik vele, mert a Mi 10T-hez már van MIUI 13, csak a pro-hoz nem.
A K30S Ultra = Mi10T, de nem pro.
Előbbi kamerája 64Mpx és az jól megy, de a 108 nem. Külön driver kell hozzá, csak az a baj, Kínában a pro-nak nincs megfelelője, csak a többi piacon. Amíg nem adja ki a global verziót, addig nem lesz jó a MIUI13-alatt a kamera. -
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #8615 üzenetére
Szia Bubus!
Sziasztok!
Semmi különös.
A mostani események alatt, nem sok kedve van az embernek semmihez.
Mivel nem politizálunk, ezért nem fejtem ki tovább.Telefonnal kapcsolatban meg, a Xiaomi megint kiverte a biztosítékot.
Egyszerűen nem képes kiadni a telefonunkra egy Android 12-es romot, mert azt mondja, hogy nem ez a legfontosabb .
A Mi 10 és Mi 10T családra kiadta már, de a Mi 10T-pro 108Mpx-es kamerára, nem képes egy drivert kiadni, így nem használható a kamera.
Vagyis megy, csak olyan képen csin mint ez. .Szép napot mindenkinek!
-
ANDROID???
addikt
-
szemesi69
addikt
válasz
bubus66 #8585 üzenetére
Az óra viszont jó, fiamnak már jó ideje megvan, azért tetszett meg. Nehezen viselem el az órát a kezemen, de így egyszerűbb telefonálni, nem kell kihangosító. Hát meglep, hogy a honor50 nemvált be neked, mondjuk mostanában nem követem az újdonságokat. A p30 pro még sokáig meglesz, semmi gond vele.
-
ANDROID???
addikt
válasz
bubus66 #8546 üzenetére
Pocot ahogy olvasom, van amiben (elvileg) jobb, de másban rosszabb.
X3 pro (ebből van 6Gb verzió is, az kicsivel olcsóbb)
-nehezebb, nem amoled, kamera elvileg gyengébb.... -
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #8504 üzenetére
Szia Bubus!
Sziasztok!
Jók a csajszik!
Annyi meló van, hogy még a telefonommal sem tudok foglalkozni és ez borzasztó.
Most a Mi10T-pro fórumán a jó öreg FR jöhet számításba.
Nem értem hogyan lehet egy biztonsági kódot elfelejteni?
Viszont ha a telefon keresés funkció is aktiválja volt és nem tudja a MiFiók jelszavát, akkor FR után sem tud mit kezdeni.
Kemény dolgok ezek.
Más:
Nem tudja véletlenül itt valaki, hogy a téma xml, hogyan kezeli le a plurals.xml értékeit?
Szép napot nektek! -
bubus66
nagyúr
válasz
bubus66 #8496 üzenetére
Figyel majd csak kitilttat a csoportból, mert a büszkesége nem engedi. Szapulta a Huawei P30 Pro-t hát had na mondjam mérföld különbség van a kettő között..
De ez a baj, hogy itt már sajnos nem arról, szól, hogy segítsünk, hanem arról, hogy ki hogyan tud trollkodni, és ha nem úgy van ahogy Ő elképzeli akkor mindenki más a hülye csak Ő az okos.
Na ebből van nekem is elegem, a telefon eladásnál ez is nyomott a latba..
Én nem is írtam oda semmit pedig lehet, hogy kellett volna.
A Téma összefoglalóban nem szokás, hanem Kötelező megadni a Forrást.. -
szemesi69
addikt
válasz
bubus66 #8492 üzenetére
Mostmár mindegy, próbáltam a láthatóságát elvenni, de nem engedte, így kuka lett, de szerintem a többi írásom is törölni fogom, oldják meg maguk, az utóbbi időben, amúgy is csak olvasni szoktam, de ez marharépa, felküldte az agyam
Én a facén adtam el eddig minden korábbi telefonom, de csak úgy ha eljöttek érte, még senki nem panaszkodott utána, nálam posta, futár kizárt, csak személyesen. -
szemesi69
addikt
válasz
bubus66 #8490 üzenetére
Szia!
Felküldte az agyam tegnap, mérgemben töröltem az összefoglalómat, arra már nem tud hivatkozni. Legközelebb farok mérés lesz?
Én tök normálisan jeleztem gondolja át amit leírt, linket mellékeltem hozzá, utána belém állt és még neki áll feljebb. Nekem mondja olvasás nélkül érvelek, de hogy beszóltam neki, hogy azt minősítse amivel egyidős, az már meghaladta az értelmétMost komolyan, átlag user, mit értelmezzen, hogy kiírja, hogy kamera érzékeli az ujjlenyomatot, szerintem meg senzor
Oda többet nem fogok írni, azt viszont sajnálom, hogy gondolkodás nélkül töröltem a saját összefoglalóm, de mégegyet nem fogok írni, ez így elszált. -
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #8485 üzenetére
Sziasztok!
Szia Bubus!
Azért agyalt ki, mert nem megfelelő rom volt rajta, vagy nem megfelelően raktad fel a romot.
Nekem még nem vagyok volt bajom vele, amióta Xiaomi.eu rom vagyok. A gyári A10-es romon, tényleg rossz.
Az A11-en már jó. A Xiaomi.eu romon, mindig jó volt.
Egyszóval nem telefon hiba, hanem a rosszul, elkapkodva megcsinált rom hibája.
Szép napot mindenkinek! -
ANDROID???
addikt
-
Black_Raven
veterán
válasz
bubus66 #8461 üzenetére
Engem nem akartak kizárni vagy büntetni, csak berágtam hogy a beszólós irományt lájkolta az admin, ezért én léptem ki rögtön magamtól. Úgy voltam vele, ha itt mindenki olyan okos, oldják meg. Igaz a többi normális usert sajnáltam, de nem idegeskedek, egy-két okos miatt. Más. Hogy szuperál a Mi 10T pro. Én is megnéztem, kipróbáltam, de túl nagy volt számomra a mérete, de SD865-tel szerettem volna venni vmit, így került képbe az OP.
-
Black_Raven
veterán
válasz
bubus66 #8458 üzenetére
Igazad van. Én pár hónapja egy FB csoportból léptem ki azonnal, a támadások miatt, de nem is az volt a fő ok. Hanem mert az Administrator azt lájkolta be, amiben beszóltak nekem. Anyád..bezzeg előtte akiknek segitettem a problémájuk megoldásában, úgy hogy senki más nem tette, akkor bezzeg nem lájkolgatott a liba. Ka*** k be az ilyen bugrisok. Megértelek és sajnálom a döntésed.
Fél év Samu után újra szabadon, egy OnePlus 8T az új társ.
nekem is van ám Antutum.[kép]
-
ANDROID???
addikt
válasz
bubus66 #8456 üzenetére
Szia. Hát nem a régi. Az a baj, hogy összefújja a szél már ide is. Aki normális azokat pedig ez a világszerte jelen lévő szar bolondít meg... 🙄
.. Ha nem kell nem is nézem a telefonos topikokat.
Agyamra megy ami ott van, van elég más bajom az életben, nem még ezen is felbsszam az agyamat. -
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #8443 üzenetére
Szia Bubus, sziasztok!
A fickókám miatt hagytam ott a fórumot és a másik miatt, aki szintén megvillantotta azóta a tudását, vagyis a nem hozzáértését.
Az a lényeg, hogy majdnem még én voltam a rossz a topikgazda szemében.
Mivel írtam neki privát üzenetet és azóta se méltat válaszolni, akkor csak én lehettem a rossz.
1 hét leforgása alatt, többet tettem a fórum lakókért mint ő, topikgazda létére.
Szóval inkább nem is idegesítem magam és az ilyenek miatt nem vagyok ott, illetve a fórumon már jóformán.
"Okoskodok és a végén kiderül, hogy nem is értek hozzá, de a lényeg, hogy az okos én vagyok, mert a topikgazda is engem véd."
Ja, meg nincs roollback, azért lett féltégla egyből a teló, amikor a 11-es Androidra, simán rázavarta a 10-est.
Röviden ennyi!
Azért ezt a moderátoroknak is látni kellene, hogy a Topikgazda nem teljesen van toppon.
Itt hagyom a fenébe az egészet és jól el leszek.
Cunaja
addikt
-
szemesi69
addikt
válasz
bubus66 #8436 üzenetére
Én láttam, de mivel eddig nem volt ilyen telefonom, nem értek hozzá, mindig annak olvasok utána, ami éppen van, ettől függetlenül furcsa volt.
Más, olvastad, hogy a honor úgynézki vissza áll gsm-re? Ez jó lenne, mert ha legközelebb váltok, maradnék ezen a vonalon. [link] -
-
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #8417 üzenetére
Szia Bubus!
Köszi szépen és neked is!
[Itt van amit kértél. ]
Sziasztok!
Szép estét Mindenkinek! -
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #8396 üzenetére
Szia Bubus!
Sziasztok!Jók a csajszik!
Végeztem a program fordítással, már meg is kapták a userek. Most is van még egy meló, utána lesz egy kis szabadidőm, mert táppénzen vagyok.
Kivágtak egy darabot a hátamból, szóval most itthon vagyok. Ebben a takony világban, most nem is baj egy kis bezárkozás.
A sebészem meg folyamatosan anyázik, közben meséli a dolgokat, hogy mi folyik az országban.
Nem politizálunk, de azért egy dolgot megemlítek.
Ide hozzánk a kórházba,
hoztak egy halom lélegeztető gépet. Az orvos megkérdezte, hogy személyzetet is hoztak hozzá? Drága eü miniszterünk M. bácsi, ezt csak be kell dugni aztán kész.
Mint ha állatokról lenne szó.... Azt hittem amikor meghalottam, hogy szétvágok valamit.
Az ilyen dolgok miatt se vagyok sokat a fórumokon, mert még a végén összevesznék valakivel.
Zárszó, a doki felmondott. K....a jó. Minek nekünk orvos.....
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Mindenki vigyázzon egymásra és magára! -
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #8391 üzenetére
Szia Bubus! Jól kitettél magadért.
Sziasztok!
Szemesi szia! Működik a Nova5T-n is.
Nálunk melóban elterjedt a COVID és most sorozatban veszik ki a kollégákat karanténba. Szerencsére még a mi fordánk tiszta.
Nagyon unalmas már, de nem sokat tudunk tenni ellene. Ha mindenki betartaná az előírásokat, talán kipusztulna már, de úgyis jön helyette másik.
Eddig is feszültek voltak az emberek, most meg már lassan egymást püfölik. A vonaton majdnem tömegverekedés volt a maszk miatt. Végén a maszk nélküli egyének, jobbnak látták leszállni a vonatról, amig maguktól teszik ezt meg. Kezd a helyzet elfajulni.
Kérdem én, akik nem használják a maszkot, istennek képzelik magukat?
Helyből 5-év börtönt adnék annak aki nem viseli. Majd ha valakit közelről is érint és tragédia történik, akkor komolyan veszi.
Ezért nem is vagyok a fórumon, mert szerintem itt is sok emberrel összetudnék veszni ezen.
Csak akkor lesz vége, ha lesz oltás és aki akarja beolttatja magát. Persze ez így megint érdekes lesz, mert aki be lesz oltva, az ugyanúgy fertőzheti azt aki, nincs beoltva. Soha nem lesz vége.
Szép estét nektek! -
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #8387 üzenetére
Szia Bubus!
Látom kitettél magadért.
Ma rohangálunk egész nap anyagért, holnap meg holnap után bedolgozás lesz.
Mondjuk maszkban nézelődni az üzletekben és cipekedni, nem a legkényelmesebb. Néhány üzletben semmi levegő. Több maszkot viszünk ilyenkor, mert egyből nyirkos lesz.
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #8383 üzenetére
Szia Bubus!
Sziasztok!
Ha nem írsz, nem válaszolok.
Jók a csajszik, de láttam már jobbakat is. Kijöttél a gyakorlatból.
Jelenleg lakasfelújitásban vagyok, na meg programot fordítok.
Közben megbuggyant az egyik vinyóm, búg és azóta több száz véleményt elolvastam, hogy milyet vegyek.rókafiú: szia! Nekem a főnököm volt az, magas láz 0 energia, de már jól van. Szerencsére pont szabin voltam előtte 2 hétig.
Most is pont FFP2-és maszkot keresek jó áron.
Kicsit unalmas már ez az egész, pláne, hogy nem igazán akar befejeződni, sőt pont tombol.
Szép estét Mindenkinek! -
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #8381 üzenetére
Szia Bubus!
Az utolsó képen, nem egy tapír van mögötte?
Azért van ez a felhajtás, mert a Vírus ellen nincs biztos oltó anyag.
Ugyanúgy megfognak halni sajnos az emberek, ha lesz védőoltás, de akkor már egy kormány se tehető felelőssé.
Forgatókönyv: tuti biztos védőoltás (80%) lesz, az (influenza elleni se jobb) és mindenki mehet mindenhová maszk nélkül. Egyedül a látogatási tilalmak maradnak meg szezonban.
Ismerős lesz a vírus és senkit nem fog érdekelni.
Mindenki eldöntheti majd, hogy oltatja-e magát, vagy nem. Egyéni döntés.
Persze vannak hírek, hogy chip lesz benne, vagy nem. Soha nem fogják az igazat elmondani.
Itt azzal lesz a gond, ha csak mondjuk oltási kiskönyv birtokában utazhat valaki külföldre.
89%esélyt látok erre.
Azt tudom, hogy én beoltatom magam.
Az említett 2015-ben, és is H1N1 fertőzést kaptam, abszolút nem volt kellemes érzés, illetve az ízvilág elvesztése 2hétre, egyenesen borzasztó volt.
Gondold el, eszel, iszol és bármit megehetsz, bármit megihatsz, semminek nem érzed az ízét. Nem éreztem szagokat, lázas voltam és folyton köhögés gyötört.
Most jön lényeg, bevoltam oltva ellene.
A doki azt mondta, ha nem lettem volna beoltva, most nem tudnék itt írogatni.
Doki szerint, 90%-rá belehaltam volna.
Szóval, aki be is lesz oltva, ugyanúgy elkapja, csak nem kerül nagyon komoly helyzetbe.
Végszóként.
Van vírus, vagy nincs, vagy mi a ló... r van, senki nem tudja biztosan szerintem.
Van egy mondás, "jobb félni, mint megijedni"
Eddig is hordtam a maszkot rendesen és hordani is fogom.
A lépcsőházban csak mi hordunk maszkot és néznek ránk, hogy mi bajunk. Sz.... m le, ki mit mond.
Védjük magunkat és védjük egymást.
Ez a rövid véleményem a dologról.
Sziasztok!
Szép napot Mindenkinek! -
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #8356 üzenetére
Szia Bubus!
Nézd!
[Huawei nem adja fel. ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Magisk
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Yettel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Proxmox VE
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Uncharted Legacy of Thieves Collection és Indiana Jones and the great circle ps5 játék
- Huawei MateBook 15 FHD IPS Intel i5-8250 8gb ram 256gb NvMe SSD Windows 11
- Xbox Series X (dobozos) tartozékaival
- HP PROBOOK 650 G4 FHD IPS Intel core i5-8350 8GB DDR4 256gb SSD WIN11
- 2x Corsair Vengeance RGB PRO 16Gb (2x8Gb) 3200 CL16
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest