Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jegenye77
addikt
Még B137 van ami után ha jól tudom még van egy frissítés és utána a 7 es.
Pedig itt a Német Huawei oldalon írták, hogy sokan megkapták.
Igaz most annyira nem izgat a dolog. Így is tökéletes a készülékSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Matyi222
senior tag
7-es android úgy emlékszem egy csoportban gyűjti az engedélyeket, mintha ott lehetne adni az appoknak. Mikor próbáltam a "Betat" kellett külön adnom appnak engedélyt....
Persze nem emlékszem 100%
[ Szerkesztve ]
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
MK VII
veterán
-
Matyi222
senior tag
Nincs link, messengeren küldik egymásnak az emberek. Én üzenetben kaptam ezt a képet, hogy csatlakozzak a holnapi gyászhoz fekete ruhával.
Amúgy nagyon sajnálom ezeket az embereket hihetetlen fájdalom. Az én lányom is 14 éves, ezt az érzést soha, de sohasem akarom átélni...
[ Szerkesztve ]
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
MK VII
veterán
RTL, TV2, ATV, M1, Hír TV... Mindegyiken volt...
Sokat én sem nézek tv-t egyébként.. Szüleim amikor nézték akkor figyeltem én is.
Interneten egyébként valóban több infó van..
De mindegy ez a része, hogy mi volt mi nem...
Szörnyű tragédia...
35 évesen nekem nincs gyerekem és nem is szeretnék, de, ha belegondolok, hogy bátyó lányaival történne ilyesmi én teljesen összetörnék.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Kell ott fent egy ország Komment nélkül...
(#103) MK VII
Köszönjük. Különben ezért lett ez a topik kitalálva, hogy ilyen képeket is lehessen meg oszatni
Nekem meg ez volt valamikor a munka asztalom 10 éve.
Ez meg a másik amin sokat dolgoztunk rajta nem vele..
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
MK VII
veterán
Fuuuu... A második képen az a sörcsap nem is lehetne jobb helyen..
Nagyon jó.ANDROID???
Veszprémi vagyok, Veszprémben dolgozom jelenleg. Az édesapámmal van egy órásboltunk, szervizünk. Apu is órás. Gyerekkorom óta szívtam magamba a tudást..
Egyébként dolgoztam pesten is 3 évet a Watch de Luxe szervizben a Kristóf téren a belvárosban. -
jegenye77
addikt
Elvileg a diesel jobban szennyezi a környezetet.
Attól, hogy egy benzinest látsz füstölni és egy dieselt nem, még lehet a diesel több káros anyagot tol ki magából, csak szabad szemmel ezt nem látod.
Nekem FAP os diesel autóm van amiből egy szem korom nem jön ki amit látnál. A kipufogó vége teljesen tiszta. Viszont a koromot időnként elégeti amit a teszecskeszűrő felfog és akkor még apróbb szemcsék kerülnek a levegőbe. Ezt nem látod viszont ugyan olyan káros.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Én meglátásom szerint kb semmi értelme.
Főleg, hogy ha probléma van vele akkor bazi drága javítani illetve nem lehet javítani csak esetleg tisztítani. Így sokan ki is szedetik az autóból. Így ugyan úgy működik mint a sima diesel.
Szervizbe dolgoztam és naponta jött valaki ilyen problémával.
Az más kérdés, hogy mit írnak a gyári adatok az autóknál a káros anyag kibocsátásnál. Ott van a wolksvagen példának.
Szóval nehéz ezt megmondani, hogy melyik a károsabb.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
ANDROID???
addikt
ŐŐŐŐ USSR -8 , egy kraz nem füstöl ekkorát full terhelésen..
Na akkor értds úgy, hogy nem általánosságban a dízel, hanem azok akik alapjáratról tövig nyomják ha kell ja nem, sok esetben a nőnél látom ezt.
Egyébként családon belül is van dízel, akárhogy padlóztam semmi nyoma nem volt füstnek, nem hogy koromnak.Olyat én is hallottam, hogy xy szűrővel ugyanúgy jön ki a káros cucc, csak nem olyan szembetűnő, de a sűrű apróbb részecskék miatt még károsabb állítólag..
Egyébként azt írtam is "..és az olajzabáló karbantartásmentes járművekre kell gondolni"..
Amelyik zabálja az olajat, tök mindegy dízel vagy benzines füstöl mint a gyárkémény...Erőteljesen tudnak füstölni ezek a túlhegyezett koromgyárak is, mert a "csipp" meg "nagy turbo" "8,9Báron vazze", szintén baromira kell.. Ok nagyon megy persze, de azon kívül mi a bánatra jó, hogy 1-2 alakommal lehet bohóckodni vele, és annyi, mert egyébként csak a koromfelhő, környezetre is "nagyon jó hatással van", de azért egyszer egy ilyen autó mögé ültetném amikor visszaengedi a motorfékre majd ad egy nagy full gázt, hadd szívja azt a csoda tömény feketeséget.
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
A sok négykerékkel téli kabátban vagy négykerekű esőkabátban járó emberke be is szippantaná tuti.
Egyébként a szmogot csak úgy lehetne hatékonyan, ha minden ami nem csak elektromos jármű le kellene hogy álljon pár napra..P9 L topicban milyen nagy csend van
[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
Azért mert az ember valamit nem lát attól még létezi. A nagyon apró porszemcsék okozzák a szmogot. Azért is lebeg és nem ülepszik le. Tetszik, nem tetszik, minden kipufogóból ömlik. Ráadásul ott vannak mérges gázok pl. a NiO2 Nem látod, de termeli az összes diesel autó.
Nem egyszer láttam, hogy egy új diesel személyautó hirtelen nagy gázt ad, és bizony egy pár pillanatig képes fekete füstöt kibocsátani. Lehetett az VW, BMW vagy más. Sajna a tökéletes belsőégésű motorok még laboratóriumban sem léteznek, nem is létezhetnek a fizika törvényei ezt nem teszik lehetővé, még ha azt is propagálják. Sok világrengető újítás sajnos messze nem azt produkálja, mint aminek kikiáltják. Ami a laborban ideális körülmények közt elérhető, azt az életben lehetetlen produkálni. Adott hőmérséklet, páratartalom, fordulatszám határ, terhelés, speciális üzemanyag stb. stb. kell hozzá .
A világunkban az üzlet és az egyéni kényelem a fontos, még ha bele is fogunk -pontosabban gyerekeink és unokánk- dögleni. És ez ellen az sem tesz, akinek pénzébe sem kerül, csak egy kis kényelemről kellene lemondani. Ez nem az autókról szól, ha mindenről. Pl ha a szelektív hulladékgyűjtő 10m-rel van messzebb, mint a kuka, már addig nem képesek elgyalogolni az üveggel, papírral.ANDROID???
És a fűtésnek is![ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
Tűzoltó/mentő/rendőr mehet, abból nem annyi megy mint az összes kocsi összesen, még talán könnyebben is odaérhetnek a helyszínre.
Látod ez a gáz, hogy sok tűzoltóautó is baromi régi sokat futott, mint a mentők is. (nembaj a foci erősödik)Ja a taxisok is mehetnek, de csak ha elektromos az autója (de nem hybrid, hanem csak elektromos)
A máv is lecserélhetné azokat a picit füstölős vonatait.. -
ANDROID???
addikt
-
ORCA58
addikt
Bocs nem kioktatásnak szántam, csak mint tényt említettem. Az meg azt hiszem természetes, hogy a tűzoltóknak munkájukból kifolyólag ismerniük kell a veszélyes anyagokat.
A kerékpározás jó dolog lenne, ha lehetne normálisan közlekedni. Amíg olyan uniós pénzekből épült kerékpárúton kell közlekedni, mint a lakóhelyemen van , haladni nem igen lehet. Konkrétan a járda egyik oldalára a szélétől kb. 60 cm-re húztak egy sárga csíkot, ami már le is kopott, és kitették táblát "Épült Uniós támogatásból X millió Ft-ból Y évben stb.st." Így sem a gyalogos sem a kerékpáros nincs elég hely. 2 babakocsi nem fér el a járdán, egy gyerekszállító utánfutó nem fér el a bicikli úton. A lényeg a bicajosokat a gyalogosok közé terelik, így nem lehet normális sebességgel kerekezni. Meg az sem árt, ha munkahely viszonylag közel van. Lányom míg lakhelyén nem kapott munkát jó időben faluból városba bicajjal járt dolgozni 15 Km-re. Egyébként gyorsabb is volt mint a tömegközlekedés, annyira megritkították a járatokat. Csoda, ha autóba ülnek az emberek, mikor órákat kell várni egy buszra?
Morgyi
A telefon készítése során sokkal több, mégis van aki évente vagy gyakrabban cserélgeti. Hatás tanulmányt nem készítettem, de -most a LED lámpákra gondolok- biztosra veszem, több a haszna minta kára. Egy LED lámpa tényleg baromi sokat tud spórolni a világnak. Elméletileg akár 15000 órát vagy többet is lehúzhat. Akár 100 lm/watt is lehet a fényárama, szemben a a hagyományos 15-17 és a halogén 17-21 -el szemben. Ráadásul azokból 10-15 db-ot vehet az ember az átlagos 1000-1500 órás élettartama alatt. Nálam már szinte mindenhol LED van. A régi energia takarékos ugyan még világít a szobában, azt azért nem dobom ki, míg jó.
Ezekkel a kütyükkel az a legnagyobb baj, hogy nagyon szennyezi a környezetet, ha nem megfelelő helyre kerül ha elhasználódik. Sajnos használat után az emberek 90%-a szemétbe dobja, pedig rengeteg helyen le lehet adni .ANDROID???
Azt hittel első látásra nem 2,5D-s a kijelzője.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
Nektek már meg van?
szerk.
Most töltöm lefelé! Amit a T is megkapott.
TWRP - Nandroid Backup és rom fel, ha nem jó restore.
[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
Titkos, nem adhatom fel a kilétemet! Csihu
Szer.
Rengeteg szerviz díjat sporoltam már meg kollégáknak és lehet a Huawei ennek nem örül igazán.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Renault, Dacia topik
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Linux kezdőknek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest