- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Enyém is 45 fokos most, pedig ez egy kis fogyasztású, csendes és hűvös Seagate, ami ebben van. Melegebb napokon, folyamatos igénybevétel mellett nem ritka az 50 fok. A HDD már egy éves benne, egyszer mondjuk elszállt már a fájlrendszere, de inkább a 24/7-es üzem veszi igénybe, és nem az 50 fok körüli üzemi hőmérséklet. Vagy a kettő együtt.
A hőelvezetést pedig ne becsüld alá, ezeknek a gépeknek sok esetben gyakorlatilag maga a ház burkolata az egyik hőelvezetője.
Bekápolni pedig mindig kell, ez alapszabály.
Gh0sT: Egy állandóan túlmelegdő gép nem egy normális valami, főleg nem ebben a kategóriában, függetlenül a felszereltségétől és a hardverösszetevőktől. Ott valami hardverhiba volt, az biztos. Az előző notim nekem is R9600-as VGA-val volt szerelve (nc8000), szépen melegedett is, de a 80 fok körüli hőmérsékletet csak LAN-partykon érte el, és azon is segített, ha egy-egy CD-tokot pakoltam a sarkai alá.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kerékpársportok
- Gitáros topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Tisztelt Érdeklődő! Jelenleg kínálatunk frissítés alatt áll.
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest