- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály69
őstag
válasz
hallador #48162 üzenetére
Sajnos nem látom sehol leírva, hogy milyen ssd-t támogat és melyiket nem, csak azt, hogy pl. 1Tb TLC....
Milyen kalóz SSD??? Ugyan azt tenném bele ami gyárilag benne van csak nagyobbat...
Mint írtam gyárilag Samsung PM981 van benne!!!!Ezek szerint nem volt Dell géppel problémád...
A support-ot felhívtam hogy van 1 gondom és adtak 1 tippet, próbáljam meg és jelezzek vissza.
Másnap kaptam egy érdeklődő email-t, hogy megoldódott-e a probléma.
Kb 4 emailváltás után kiderült, hogy a szervizes kolléga meg tudja oldani és a következő munkanap kijött házhoz és megcsinálta.
Következő nap felhívott a support, hogy minden rendben van-e?
Ez a tapasztalatom....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Asus vivobook pro 15
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged