Új hozzászólás Aktív témák

• gatesz

tag

válasz Khelben #41277 üzenetére

Szia,

Körbejárom még a kérdést, mert mindenhol valami kompromisszumot kell, hogy kössek.

A HP-t azért kérdeztem meg itt, mert a laptopszalonnál 2+2 év garival 940m-es videókarival, és IPS-es kijelzővel 205ezer forint, és ezért nézegetem.

Ami hátrány, az a házilag bővítés hiánya, 120km-en belül nincs a környékünkön laptopszalon-os bolt.
    + itt vagyok kíváncsi a véleményekre, mert paraméterek alapján ideális lenne.

Ami számomra jó lenne, ha a játéknak nagyobb hangsúlyt adok, az az ASUS K501-es, amit te ajánlottál, amit megkapnék sima 2év garival 200 ért.

Itt ami számomra hárány:
    - Ezt sem tudom házilag bővíteni
    - Nincs optikai meghajtó (Ez azért fontos, mert sok adatot tárolok még DVD-n, fényképek stb...)
    - 2 év gar ezért az árért

Ideális lenne a DELL Inspiron 5558 is, de ott a legnagyobb hátrány a videó kari. Bár kérdés ez nekem mennyire hátrány. Nekem a régebbi játékok pl Battlefield 3 elég lenne, ha elfutna rajta.
    Ami előny, az a bővítés, a monitor, a gari, és én úgy tudom, hogy win7 hez is jobban van driver

Az erősebb videókarin azért agyalok, mert én nem 1-2 évre vennék gépet..

Még olyan 210 beleférne, de 10 ezer nem sokat segít a problémámon :)

A vége lehet az lesz, hogy 199.990Ft -7% (cetelem kártyával) megveszem a Dell-t az Edigitalnal, és rakok bele egy SSD-t.

A 3 gépet kellene összegyúrni :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés