Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
norral
aktív tag
Tapasztaltam egy fura dolgot a 8540p-vel kapcsolatban.

Csak akkor jön a gond, ha akkuról használom. Wifi-n netezek, egyszer csak eldobja a wlan hálózatot, de úgy, hogy látszólag be van kapcsolva a wifi. Led szerint, meg a wireless manager szerint, de jól láthatóan nincs, mert a windows-os wireless részen egy hálózat sem látszik. Ha elkezdem tapizni a wifi ikont a laptopon, akkor elvileg ki be kapcsolgatja, de valójában nem lát semmilyen hálózatot. Ha újraindítom az egész gépet, akkor megjavul, és utána már nem is nagyon csinálja. Én valami energiagazdálkodási és driver hiba kombóra tudok csak gondolni, mert ha be van dugva, akkor tökéletesen megy. Elvileg viszont ugyanazok a beállítások a wireless adapterre (leginkább high performance-on használom) akku meg hálózati csatlakozás esetén is.
Annyira nem zavaró, mert gyorsabban újraindul a gép, mint amennyi idő alatt felidegesítene a dolog. Meg elég ritkán is csinálja, talán az is kell hozzá, hogy még hálózaton induljon, aztán kerüljön akkura, de akkor is, ha van tipp, vagy valaki már tapasztalt hasonlót, akkor szívesen várom a tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- További aktív témák...
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
- ASUS X513EA-BQ1998C (Bontatlan)
- ASUS X513EA-BQS62T(Bontatlan)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- Alkalmi vétel! Csere-Beszámítás! MSI Cyborg 14 A13VE - I7 13620H / 16GB DDR5 / RTX 4050 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx