Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Mobilhasználat Ausztriában
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
2009-es Accord, 2.2 dízel az alany. 150 lóerős, manuális váltós, 260 ezret futott. Csak a tisztesség kedvéért.
Ma kezdtem érezni, hogy a csutkára tolt klíma, low fokozaton kezd melegebbet fújni. Azt hittem érzéki csalódás, de pár perc után rájöttem, hogy valóban nem hűt. Majd néhány pár perccel később kidobta a piros akksi lámpát, meg a kis narancssárga I betűt.
Pánikszerűen kikapcsoltam a klímát és a hibajelzések eltűntek. A kocsi ment tovább mint ha mi sem történt volna. Azóta ha bekapcsolom a klímát, ugyanaz a hibajelenség és mellé kicsit kereplő hang jön a motortérből. De azt csak kint hallani.
Gondolom a légkondi szart be úgy ahogy van? Hallani, hogy kapcsol...de nem hűt. Ha csak a ventit kapcsolom klíma nélkül, akkor semmi baj.
Hétfőn elviszem 'dokihoz', de gondoltam előbb rákérdezek itt is. Hátha valakinek volt hasonló, még ha más típussal is.
Köszönettel,
Dani
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest