- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Pajac: Gigászkalmár
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
2009-es Accord, 2.2 dízel az alany. 150 lóerős, manuális váltós, 260 ezret futott. Csak a tisztesség kedvéért.
Ma kezdtem érezni, hogy a csutkára tolt klíma, low fokozaton kezd melegebbet fújni. Azt hittem érzéki csalódás, de pár perc után rájöttem, hogy valóban nem hűt. Majd néhány pár perccel később kidobta a piros akksi lámpát, meg a kis narancssárga I betűt.
Pánikszerűen kikapcsoltam a klímát és a hibajelzések eltűntek. A kocsi ment tovább mint ha mi sem történt volna. Azóta ha bekapcsolom a klímát, ugyanaz a hibajelenség és mellé kicsit kereplő hang jön a motortérből. De azt csak kint hallani.
Gondolom a légkondi szart be úgy ahogy van? Hallani, hogy kapcsol...de nem hűt. Ha csak a ventit kapcsolom klíma nélkül, akkor semmi baj.
Hétfőn elviszem 'dokihoz', de gondoltam előbb rákérdezek itt is. Hátha valakinek volt hasonló, még ha más típussal is.
Köszönettel,
Dani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Nest doorbell gen2
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest