Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
shadeofme
tag
válasz hdanesz #21140 üzenetére
Honda fórum Accord topic.
Na itt tutira tudnak segíteni. Még talán az autót vagy gazdáját is ismerik.Winner:
A VTI nem csak mindent, hanem mindenkit is visz, ha olyan a gazdája.Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz hdanesz #40729 üzenetére
Írott cd-t nem nagyon szereti, főleg ha gyorsan lett írva. Próbáld meg egy eredeti lemezzel. Ha azzal is ezt írja ki akkor viszont vmi más gebasz lesz vele.
A BC csal, nem pontos csak közelítő értéket mutat a tankolás jelző viszont az úszótól kapja a jelet ami pontos. De azért ne járkálj ilyen kevés benzinnel nem tesz jót a benzinszivattyúnak meg a leülepedett duzsuvát is jobban felkapja a tank aljáról.
#nincsbennetarcsi
-
Fkris
őstag
válasz hdanesz #40744 üzenetére
Próbálj meg 3x en audio cd-t írni, lehet úgy menni fog a"házi gyártású"
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
honda23
aktív tag
válasz hdanesz #47060 üzenetére
Pont ilyen jött ma velem szemben Fehérváron az új Csóri körforgalomnál, néztem is nagyot, szerintem én is teszt vezetek egyet, bár az 1.5 turbót nagyon dícsérik. 1.0 három henger, hangosabb és alul nem megy jól állítólag, de az 1.5 meg piszok drága, mivel kivették az Accord forgalmazását az EU-ból, ezért ennyi...
Végre normális kormányművet és futóművet kapott, erős dinamikus motorral, nagyon jó váltóval, már csak a fékekre lennék kíváncsi.
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
Qru
MODERÁTOR
válasz hdanesz #47060 üzenetére
Voltam megnézni élőben az egyik itteni fórumtárssal. A váltó kellemes de a váltó út lehetne kicsit rövidebb, főleg az 1-esből 2-esbe váltáskor zavart. A Jazzben érzésre rövidebb volt a távolság a fokozatok között.
Elöl a vastag kardánalagút miatt nehézkesen fér el az ember térde és hátul a fejtér botrány kicsi. A 180 cm-es magasságommal csak görnyedten tudtam ülni különben beleért a fejem a tetőbe. Tolani meg se próbálj, mert sokat nem látni hátra. Amúgy jó, szürkében nekem is tetszik. A LED lámpa viszont űberkirály.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
tboldi
nagyúr
válasz hdanesz #47819 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik a forma.
HolnapMa talán vezetni is fogok egyet, amíg a Jazzemet szerelik.Foglalkoztat a gondolat, hogy a jövőben én is benevezzek egy 1.5-ösre.
-
Fkris
őstag
válasz hdanesz #47969 üzenetére
Faja gép, sok balesetmentes km-t!
Nekem nagyon tetszenek, ezt eltalálták a 9gen után.
Abból csak a TR!"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
tboldi
nagyúr
válasz hdanesz #47965 üzenetére
Gratula!
Szívesen vennék én is új Civic-et (amióta vezettem is az 1.5-öst, még jobban vágyom rá), de ha össze is jönne a cash, akkor sem valószínű, hogy ott merném hagyni bárhol is, amíg távol vagyok. A 11 éves és esztétikailag nem tökéletes Jazzemet is féltem, nemhogy egy zsír új autót.
Úgyhogy marad az eredeti terv: a motor.
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
válasz hdanesz #48057 üzenetére
Csal bizony. kb. 0,4-0,6 körül. Azaz legalább 4,2 az a fogyi. Szörnyű, mi? (Insigniás cikkben olvastam hogy az hasonló körülmények közt 9,2?)
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Jaffa75
őstag
válasz hdanesz #48182 üzenetére
Mi az ajánlott hozzá? (Neked X gened van ha jól emlékszem )
8-asnál a 98-ast ki lehet hagyni, mert 95-höz van minden programozva... Egyes vélemények szerint a prémiumok 100+... tartalmaznak némi extra adalékot, ami mindenképpen jót tesz! Hogy a 10 gennél ez hogy van - ha hosszú útra mennék a helyedben 1x-1x simán beledobnám a drága naftát!
-
Ispy
veterán
válasz hdanesz #48507 üzenetére
Hát én meg pont azon agyalok, hogy az eddig elég tré fogyasztásom a 20k-s olajcserével mintha lejjebb ment volna 0.5-1 litert. De ezen még agyalok egy kicsit, mert nagyon nem mindegy nálam a fogyiban, hogy mennyi autópálya van benne. Az meg mindig változik.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
tboldi
nagyúr
válasz hdanesz #48549 üzenetére
Sokan mondják, hogy inkább vennének 1.5-öst, csak tudnám hol használnák ki?
Ez elvi kérdés, még ha tudom, hogy a 3 hengerrel sincs baj. 3 hengert csak motorban választanék.
-----------------------Más: Az volt a terv, hogy ma lemossuk apummal az autót és javítófestékezünk, de az időjárás közbeszólt...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz hdanesz #48549 üzenetére
A motoros részhez hozzászólnék: hol használom ki a több lóerőt? Ha nem is a plusz sebességre gondolok, mint tényezőre, hogy megy 130 felett is, de pl. autópálya felhajtónál, tegnap megszokásból az offos Zafirával (114Le), légkondival mentem fel 4-ben 60-nal és próbáltam gyorsítani, aztán még rá is kellett fékeznem, hogy a kamion ne tiporjon el (ugye ő nem tudott bemenni a belsőbe, így kénytelen voltam várni), míg ezt a Civiccel röhögve letudom, még be is tudok menni a belsőbe ha valaki előttem hasonlóan lassan tud csak felgyorsítani ahogy megy fel a pályára. Szóval azért nem mindegy, néha életet ment ha van power. 1 személlyel cuccok nélkül nem ment rosszul az off-os sem, de azért hiányzott előzéseknél a lóerő, mert a pályáig eljutni kb. 100km volt, addig meg harcolni kellett az úton, hogy tudjak haladni és ne 70-80-nal döcögjek Szentgotthárdtól Balatonszentgyörgyig, amikor számít is az idő, mert én megállás nélkül elmegyek fel Bp-re, előtte megtankolom tele, úgyhogy nem kell megállni semmiért, akár 1 órával hamarabb fent vagyok, mint ha döcögök.
Az autóhoz gratulálok, reméljük tartós lesz, én egyedül a 3 henger miatt nem venném meg.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
nagyúr
válasz hdanesz #48845 üzenetére
A felni 15mm-el beljebb lesz a gatlo fele, meg kell nézni hogy elfer-e, kitekert kormanynal nem er-e bele semmibe. A gumi 8mm-el kozelebb lesz a sarvedo ivhez, ez elvileg bele kell ferjen. A gumi valtomeret, tokeletes. Annyit erdemes meg talan emliteni, hogy kb ~30%-al nehezebb lesz a felni, ez erzodhet gyorsulasban, fekutban, de uthibakon is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest