Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi és köszi
. A type-r sajnos nem az én verdám, csak azon láttam meg a Tomason felnit először....
-
zolynet
veterán
Részben gyári.
Setup:
- Wagner IC
- Remus exhaust
- Tegiwa Aluminium Alloy Radiator
- FL5 water pump
- Stock cat
- Stock intake + k&n filter
- Custom Stage1 375LE/525NM (linszter.net)
- Hybrid Racing Performance Shifter Cable Bushings
- Hybrid Racing Heavy Duty Transmission Detent Springs
- Skunk2 shift knob
- Autec Clubracing 18x8,5 ET46
- 235/40R18 Michelin Pilot Sport M31 (front H31, rear: M20)
- Mtec C-hook brake disc + Endless MX72Plus pads + Mtec braided brake lines + Rbf660 brake fluid
- Takata 4 point harness -
Micsurin
nagyúr
válasz
szabonagyur #74611 üzenetére
...szerinted mennyire tudnám az amúgy tényleg meglepi mentes ojdival megrettenteni?
Vezérlés + két belső féltengely (balosnak van már némi ropija hidegen) 335k... igaz általam összeválogatott cuccokkal számlásan. És meg kell mondjam csukott szemmel is kifizettem volna mert ez a 1,5 hónap ajándék volt tető nélkül... mindent megért.Ez ilyen biznisz, nagyon drukkolok slett a Jazzel, de az is tudja ám enni a lét ha megnézed kedvenc szatmári szerelőnk miből is él meg konkrétan.
-
Rp526
aktív tag
válasz
slett27 #74606 üzenetére
Ne hari de komolyan nem értelek. Amennyiben Neked tetszik ez a modell és ilyet akarsz, akk meg kell venni akármelyiket. 500-800e körül jó esetben kilakatolják, 800-1,2M körül telibe fújják. A motor a legkisebb tényező kb, mert eltörpül a kasznizás mellett. Tehát megveszed 700-1M közt akárhol. Zsebedben még van 3M és ennyi. Megvan minden, amit szeretnél. Annyira nem bonyolult ez, csak kb sejteni kell egy basic restaurálás mögötti összegeket. Ebből lesz egy olyan autód, ami nincs totálisan rendben, h mehess OT-ra nemsokára
, de lesz egy autód, ami 10-20 évig megint autó. Ezt összenézed azzal mit veszel most 3-4M körül és a döntés a tiéd.
-
válasz
slett27 #74606 üzenetére
Bruh, mi nem? 21 éves autó. Rozsda a köbön, lambda szondák, kp. zár motorok, szellőző mechanika, futómű meg még ezer más szét tud hullani rajta. Gondolom kb. a 20. tulajnál van az autó, kapja a jó kis 10w40-et, zabálja literszámra 2 olajcsere között, meg a többi szokásos ...
7g civic-ek már olyan korban vannak, hogy el kell őket engedni.
-
slett27
addikt
válasz
szabonagyur #74604 üzenetére
Inkább fiatalít.
Rp526 : milyen hibalehetőségek várnának rám szerinted ?
-
slett27
addikt
válasz
szabonagyur #74602 üzenetére
Már megvettem volna, ezért költői.
-
slett27
addikt
Csak mindig egy kérdés mozgat ilyenkor, hogy mennyire taposták ki a belét és halványan egy motorgenerál víziója.
Nem kellene sem újabb, sem a régebbi. Ez !
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest