Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
Elsőnek még próbáld meg a bankracio.hu-t is, legyen legalább két kalkulátoros eredmény. Az ingyenes mindentől el kell sajna szokni, szinte mindenhol legalább a tranzakciós illetéket fizetni kell valamilyen mértékben.
Kormányunk nagyrabecsült tevékenysége következtében, ha nyilatkozol, akkor havi 2 db kpfelvét ingyenes lesz bárhol, max. 150e Ft értékben. -
tildy
nagyúr
Az, hogy a felteteleknek meg kell felelni. (*Feltétel: havonta 150 ezer Ft bankon kívülről érkező utalás, akár két részletben (EBKM: 0,00%))
Nekem pl. ez nincs meg , hiaba ennek tobbszorose a fizetesem ( kulfoldi bankszamlara). Amugy erdekes latni ezt az otthoni lehuzast, itt csak a folyoszamla-hitelkeret a fizetos, atutalas, csoportos beszedes, kp felvet is ingyen van, jovedelmhatar nelkul.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Tudod ugy vagyok vele, amelyiknel az ugyfelszolgalat, vagy szimplan az ugyintezo hulyenek nez, es elkuld, ( egy belepesi nyomtatvany miert nincs az irodajukban? vagy nem tudnak nyomtatni? ) attol mit varjon a kesobbiekben az ember?
Ahogy az ugyfelhez allnak, eleg sokat szamit. Cibes ugyintezokkel meg pl. sosem volt bajom.
Mindegy.
Kivanom sose legyen problemad veluk."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
cocka
veterán
De majdnem hasonló van. Magnet csillag. Ha 100k-ig utalsz max. akkor kemény 0.15%-ot vonnak plusz van vmi 2400 Ft-os éves kártyadíj. Slussz. Szerintem ennyitől azért nem lehet megszakadni.
tildy: amelyiknel az ugyfelszolgalat, vagy szimplan az ugyintezo hulyenek nez, es elkuld, ( egy belepesi nyomtatvany miert nincs az irodajukban? vagy nem tudnak nyomtatni? ) attol mit varjon a kesobbiekben az ember?
Ja, erről annyit, hogy volksbanktól akartam megtudakolni, hogy a diákszámlához kell-e a diákhitel folyósítása vagy elég a diákhitel szerződés és akkor is igénybe vehetem-e a diákszámlájukat. Emailben kérdeztem direkt, hogy később is vissza tudjam olvasni a pontos infókat.
Erre mit csinálnak? Leírják ugyanazt amit kicopy-paste-eltek a hirdetményből, amit egyébként én is olvastam, csak nem egyértelmű, hogy mi az, hogy "diákhitel konstrukcióval rendelkezik". Erre kérdeztem rá az emailben is, hogy elég-e a szerződés. Eztán: teljesebb körű tájékoztatásért hívjam az ügyfélszolgákat. Jó mondom ezen ne múljon, de nem tudom miért nem képesek ezt emailben leírni a központból, na mindegy.
Ügyfélszolga válasza: Fogalma sincs, a fióki kollégák tudnak ebben segíteni, ha megadok egy telefonszámot és egy nevet, felhívnak és majd megmondják.
Azóta is hívnak.
A cibnél ez tényleg úgy nézett volna ki, hogy megírják a konkrét választ oszt kész.
Cibes ugyintezokkel meg pl. sosem volt bajom.
Nekem volt, de nem a hozzáállással, hanem szakmai hozzá nem értés figyelt be többször is. Plusz volt, hogy én meséltem el az ügyintézőnek (persze puhatolózva) a kondíciós listában szereplő dolgokat.
Aztán kiderült, hogy az a megoldás, hogy egy másik cib fiókba kell menni és egyből rutinos ügyintézőkkel állok szemben.[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
Ha a tobbes szamot azert kerdezted, mert nekem is valtani kell es kikerestem, hat nalam az a helyzet, hogy van a ferjemnek egy KH Zero, amig azt nem olik meg, annal jobb nem kell. Nekem egyebkent van ezen kivul Raiff szamlam is de az is hasznalaton kivul, a cib-et most szuntettem meg, elvagyok azzal hogy a kh-bol osztjuk szet a penzt es a hetkoznapokban meg hitelkartyat hasznalok (visszaterites).
cocka: egyertelmuen az allami plusz terhek miatt (most ezt az utolso lepest az ingyenes kpfelvet miatt, elotte a world mastercard kinyirasat a tr.ado miatt) leptek meg, nem az elmult evek miatt... a bank alapvetoen a kamatmarzsbol is gazdalkodhatna, a kulonfele dijak csak a hasznalatot korlatozzak esszerubb mertekre.
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
Szerintem ami díjak terén felháborító az az, ha netbank használatáért havi díjat kérnek vagy ha kártyás vásárlásért tranzakciós díjat vonnak.
Tranzakciós illeték ide vagy oda, az azért irtó nagy baromság, hogy fizetni kell azért, hogy fizethess. A POS bérlésből nincs a banknak annyi bevétele, hogy ki tudja gazdálkodni a vásárlások után felszámított tranzakciós illetéket? Háát..
-
doc
nagyúr
valoszinuleg sokaig igy lesz (pontosabban a kormany kovetkezo bankszopato akciojaig), ez mar az "elrontott" verzio, amig csak 0.2% volt a tranzakcios ado utalasra, addig az is ingyen volt, a KP-felvetel is ingyen volt amig csak 0.3% volt az ado, stb
a kartya egyebkent ingyen van, ha a VIP-tagsaghoz szukseges felteteleket teljesited (pontosabban visszautaljak az eves dijat), bar szinten a fent emlitett esemenyek hatasara ott is emeltek, regebben eleg volt havi 350ezer hozza, most mar 400K kell
MOD: es ne felejtsuk el hogy ha nem is nagy, de a nullanal picivel tobb latraszolo kamatot adnak, vagyis ha pl. a megtakaritasaid is naluk vannak es nem utalsz tobbszazezret havonta, akar 0-ra is kihozhato a kamattal
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Számolgattam kicsit
Jelenleg fizetek kb vagy 700 Ft-ot, vagy 775 Ft-ot attól függően hogy érkezik be a csoportos beszedés
Gránit Bajnoknál ez 105Ft / 387Ft lenne havi szinten úgy, 2. eset 3.390Ft-os éves kártyadíjat is beleszámolom.
Túl szép, hogy igaz legyenKellene egy személyre szabott kondíciós számolási tábla, ahol látná az ember, hogy mivel számoljon, hogy tényleg jól számolok-e, mert ha ez igaz lenne, akkor szerintem váltanék is.
[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
a bankkartya dijan kivul csak az 1 ezrelek utalasi koltseg van, massal nem kell szamolnod
illetve ha kell utasbiztositas, akkor az havi 165 ftja meg az SMS is penzbe kerul ha kered, de az engem nem erdekel
MOD2: a Granit egyetlen hatranya szerintem (legalabbis van akinek ez hatrany) hogy KP-t befizetni eleg maceras, de en kivenni sem szoktam nemhogy berakni
[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
hm, most megneztem a contant oldalon, elvileg nincs is szolnoki...
-
doc
nagyúr
nezd vegig a kondicios listat
alapvetoen itt az a szivas, hogy ha nem jon meg egy honapban a minimum, akkor fizetsz szamlavezetesi dijat, illetve az utalas draga (0.3%)
na meg persze meg kell nezni hogy a kartya pontosan mennyibe kerul, nehogy annak a dijan szedjek be amit mashol nem... -
Pug
veterán
Nézd valóban végig a kondilistát, finomak az utalások....
-
cocka
veterán
100 km-eket utazgassak
Csak 100 kmeket? Nekem majdnem 200 kmeket.
18 évesen kezdő nettó 140?
Az nekem is szemet szúrt, gondolom a megfelelő végzettség is megvan hozzá és természetesen nem a rokonom zrt., haverom bt. és urambátyám kft. foglalkoztatja teljesen legálisan, bejelentve, leadózva stb.. stb..
Na csinálok magamnak ébresztő koktélt, mert még a végén elhiszem, hogy igaz.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest