- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Hintalow #8040 üzenetére
Igazabol a napi felmillanal mar nem nyafognek. De hogy ha nem visa gold-om van akkor 300e. A gold onecard hitelkartya melle minek vennek betetibol gold-ot a felevente egyszer kp-felvetre... raadasul a limit napi, nem alkalmi. Ha ketszer-haromszor egy nap (kulon automatabol) kivehettem volna, akkor is elhetobb, mint igy (azert nem fiokbol, mert altalaban munkaidon kivul es/vagy hetvegen tudok menni intezni).
Igazabol ez a resze ugye a mit kivan(na) az ugyfel, de hat tudom hogy az van amire szerzodtem - legfeljebb nem szamitottam ra, hogy ennyire korlatos. Ami zavar, hogy minek reklamozzak (az ugyfelszolgalat is!) a 800e-et, ha az nem erheto el (nem tudom elkepzelni, hogy a 6e Ft-os dijat olyan soxor kifizettek volna... es nem is ezt mondjak, hanem hogy kartyalimitig, en meg azt mindenhol maxra allittatom, es utana lep meg hogy ja de a plafon ilyen alacsony).
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával