Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-13 09:39:52

LOGOUT.hu

A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30579) Boond válasza .tnm (#30572) üzenetére


Boond
addikt

Rossz a példád. Ha egy banknak van 500 fiókja. Ebből egynél rablás történik, ott a személyzet és az ügyfelek is traumatizálódhatnak. De a többi 499 bankfiók ügyfeleit, kollégáit ez hol érdekli, érinti? Sehol. Tovább megyek a megtámadott fiók teljes ügyfélkörét sem érinti.

Személyes tapasztalatom is van, amikor a Cibnél volt számlán, abba a fiókba történt egy incidens (lövöldözés), helyszínelés, ablakon utca front ott is maradtak a golyó nyomok egy ideig. Még sem volt semmilyen veszély érzetem. Hogyha a jövőben oda megyek, akkor most mi lesz. Ha az általános közbiztonság olyan lenne, hogy ez minden napos esemény lenne, az már más. Sokkal nagyobb hatása volt annak, hogy bezárták ezt a fiókot, mert racionalizáltak, leépítettek és 50 kmre kellett volna mennem, ha valamit akarok intézni, akkor még sehol nem votl a digitalizáció. Ezért fel is mondtam a számlám.

Takarékról is eltudom ezt mondani, dolgoznak ott rokonok, rengeteg ismerősnek van számlája, egytől sem hallottam, igazán panaszt. Egyszerűen a merítés, az egy buborék amiből kiindulsz. Nem reprezentatív. És ezért mondtam, hogy Szubjektív.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.