- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sifarr #20076 üzenetére
Köszi szépen, végig nézem ezeket. Valószínűleg egy ideig nekem is lesz 2, aztán meglátjuk, hogy milyen a másik banknál az online felület, havi tipikusan <5 utalásom van, nekem sem utalnak sokkal többször rá. CIB-el eddig nekem sem volt túl nagy problémám, és alapvetően a mobil app is működött relatíve sokáig.
Néha a fingerprint olvasót nehéz belőni, így volt, hogy sokat kellett PIN kódozni (habár azt 100% jól adtam meg), talán ezt fogta meg egy "security hardening" vagy nem tudom mi lehetett az én oldalamról, ha volt ilyen hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- NBA és kosárlabda topic
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Gyúrósok ide!
- Arcade jellegű kontrolleren dolgozik a Sony
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged