- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LG OLED48CX TV mint monitor
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
válasz
Oliverda #16709 üzenetére
Nem tudod, hogy miért írtam azt amit, de alaptalan volt "elfogultsággal vádolnod" engem, mert a hibákat is leírtam a CIB-ről, meg azokat is, hogy miket kellene már megcsinálniuk hónapok óta stb.
Azt is leírtam "Minél több idő telik el, annál jobban leszek én is ideges."Itt leírtam azt is: "Jó lenne, ha utol érnék már magukat, mert ez bosszantó."
Ráadásul nem csak az én véleményem az, hogy ők a "legkorrektebb bank" jelenleg, legalábbis párunknak biztos.
Attól még, hogy korrektek az ügyfelekkel (pár ügyintéző szakmai hiányosságát kivéve), sajnos "bénáznak", az appal, meg a banki felületekkel, és korábban írtam erről is hogy pl. nincs szinkronban
A te mostani hsz-ed egyértelműen elfogult velem szemben, ahogy korábban is az volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest