Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Ragadozó
üzenetére
Én úgy oldottam meg 1 részét, hogy oda betoltam pár kábelt, mert a vinyókhoz nem raktam ventit, vagyis kiszedtem, ami meg lehet, az meg ment a táp mellé, meg a táp tetejére. Az oldallap mellé is be lehet tolni pár kábelt, attól bőven rácsukódik az oldallap.
VÉn vettem vágókorongot is, csak nem visz rá a lélek, hogy megcsináljam.. Na meg ugye szét kéne hozzá szedni a vasat.

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Ragadozó
üzenetére
Ilyen házikóm van Nekem is. Én imádom.

Tervezem megcsinálni benne majd a kábelvezetést, csak nem jutok el odáig soha, hogy kivágdossam az alaplapi tálcát.
Ezt javaslom neked is, esetlegesen, érdemes benne megcsinálni. Bár Nekem egész értelmesen sikerült elpakolnom a haszontalan kábeleket.
Ha a vinyóknál nincs oldalt ventid, oda is lehet dugosgatni.
-
Gergo_pet
aktív tag
válasz
Ragadozó
üzenetére
Ragadozó: nagyon érdekesnek találtam, hogy az everest mennyire rosszul méri nálad a hőfokot, alap állapotban azt mondja 3200-t forog a wenti és 25 fokos a CPU. Ez nagyjából rendben is van, bár a 25 is elég kevésnek számit, de lévén a processzor terhetsége 0 igy ez nem is olyan érdekes. Viszont hogy huzott állapotban (amit megjegyzem nem vittél túlzásba, ennél talán még az 1 éves keresztfiam is bátrabban megcibálja a maciját) 21 fokot mér és 3100-as fordulatot a ventin. Azért az érdekes, minden proci melegszik, ha huzzák, az AMD már azt is kitalálta, hogy ha huzod a procit, akkor hűlik a proci, uberlol.
Reewer:nagyon jól néz ki az a kis plexi ház és jok a szinei is, a viz csaka chipen meg a procin van? Mien vizhutés ez? Csak mert ugy látszik, mintha a tartály meg a pumpa egybe lenne, vagy tévedek, esetleg egy nappali képpel is megdobhatnál minket. Ja és látom nem nagyon szereted az optikai meghajtókat, mert egyet sem látok.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

V

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Próbáltad már?