- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
abridabri
veterán
válasz
Navaren #65384 üzenetére
Jol van akkor nem vagyok egyedul ,aki raun a gephazaira hamar .
Regen csak noname hazaim voltak sok-sok evig , aztan megvettem az elso "minosegi " hazat kb 5-6eve ,es onnantol nincs megallas ,mindig valami szebbre-jobbra vagyok
Az alatt a par ev alatt igy jottek sorba :
CoolerMaster Stacker 810 > NZXT Phantom>Anidees AI 7>Bitfenix Colossus> Fractal Define S > Thermaltake Core X9 > Phanteks Enthoo Primo >Silverstone FT05 > Corsair 460x > Silverstone PM01 RGB> Thermaltake Tower900 . Nem is merek utana szamolni mennyi penzt buktam ,hogy fel aron adtam tovabb a hasznalt hazaimat.
Es most eppen ott tartok, hogy sajat hazat epitek
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- E-roller topik
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Gombászkönyvek egyben