- Fórumok
- Egyéb hardverek
- Hobby elektronika
- (kiemelt téma)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-11 20:26 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabyka666
veterán
-
csabyka666
veterán
És nálad az NTC cseréje egyértelműen megoldotta?
Basszus, most ugrik be, volt ilyen, hogy sokszor kellett indítani, mert egyet huppant, de el is vette a lángot. Ennek kb fél éve, aztán elhagyta, már el is felejtettem.
Persze nem vészes összeg, és ahogy visszaemlékszem, egyik napról a másikra jelentkezett a hiba, tényleg olyan, mintha nem lenne kontroll, és csak melegítené ész nélkül a tárolót.
Ugyebár fűtés módban 10 percnyi folyamatos láng után sem fut hibára, nyilván a nagyobb víztömeg visszahűti a hőcserélőt, a HMV köre viszont kisebb.Azért is kellene, hogy szabályozzon, mert nem ugyanakkora hőt von el a tároló, amikor 10 fokos vizet fűtök fel, vagy amikor 40 fokosat, utóbbinál szerintem többször le-le kellene kapcsolnia, viszont ez annyira megszalad, hogy valami más érzékelő teszi vészüzembe.
Ami bosszant, hogy a sematikus ábrán mutatja a kézi légtelenítőt a kazán hőcserélőjénél, de ezen én ilyet nem találtam. Holnap lebontom az oldalát, hátha úgy megtalálom, de fura, hogy a rajz mutatja.
-
csabyka666
veterán
-
csabyka666
veterán
Valami elektronikai hiba lesz nálam is, mert egyik napról a másikra jött elő. Én nem fűtök a gázzal, csak a HMV-et csinálja a kazán, de eddig nem volt baja. Nem dugulás, mert kipróbáltam fűtésre, 10 perc alatt minden radiátor meleg, a víz körbefordul, nem áll hibára a kazán. HMV készítésekor kisebb a kör, valamiért túlmelegszik, ugye ott már a visszatérő is melegebb. Csak még nem jöttem rá az okára. :)
-
Honda567
tag
-
kymco
veterán
-
biker
nagyúr
-
laed
senior tag
-
ViZion
félisten
-
ekkold
Topikgazda
-
hcl
titán
Lehet azt kéne. Viszont vett a cég már egy mikrofont, csak a kollega nem volt képben, és sikerült kondenzátormikrofont vennie.
Gondoltam valami gagyibb előerősítőt berendelünk, és kész, mert a saját kókány előfokommal amúgy működik, és kb. vezetői beszédek hangosítására kell egy gagyi akkus hangfallal. -
Barret001
addikt
-
lanszelot
addikt
-
tordaitibi
veterán
-
Reggie0
titán
-
Tyrel
őstag
Hm, és egy mezei USB töltő adapternek nem lesz baja, ha kint van egy ilyen dobozban?
Jellemzően azt írják rá hogy 0-40°C közt használhatóak biztonsággal, de kint ugye lehet -20°C is, meg ha nyáron jól megsüti a nap a kötődobozt, akkor lehet benne gondolom 60°C is...
A kamera egyébként kültéri, sosem állítottam hogy beltéri lenne... Csak épp nincs hozzá semmilyen kültéri töltő... Pontosabban van hozzá egy napelem ami kb. akkor is ugyanennyit töltene rajta ha feldugnám magamnak, totál használhatatlan vele. Még verőfényes napsütésben is kb. 2%-ot tölt a kamerán egy nap alatt, ha az ki van kapcsolva. Bekapcsolva viszont kb. napi 15-20% akku kapacitást elhasznál...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb hardverek
- Hobby elektronika
- (kiemelt téma)
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Synology NAS
- Battlefield 6
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Építő/felújító topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold