- Fórumok
- Egyéb hardverek
- Hobby elektronika
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-11 20:26 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
este méricskélek még
A puffer kondin gyorsan esik a fesz, miután kihúzom, szal. valami ott leszipkázza.
AI szerint a készenlétet vezérlő IC szokott meghalni és a kondik körülötte, mégha jónak is néznek ki. UJtolsó képen az Álló kék tégla mellett az IC jobbra, kondik a képen balra tüle már szerintem nem a táphoz, hanem a CPU fázisokhoz tartoznak -nem piszkálnám.
Beszélek a kollégámmal, h rendeljek-e elkókat a táp részbe cserélni, meg azt az IC-t, ha megtalálom. -
ViZion
félisten
a hátoldalon az egyenirányító kockákig nincs szakadás. Labortáp nincs, csak terve van meg fejben...

NTC az rövidzár, hmmm... annak szakadásnak kellene lennie, nem? Kiforrasztás és teszt?
Nem, 5,5 ohm, elvileg ez OK.Kondik szemre rendben, nem púpos, nem folyik, nem melegszik.
ok, a nagy puffer kondin 336 VDC van, mint rákerestem, az 5 V készenléti fesz IC szokott meghalni... fain. olyan sűrű ez a sz*r...
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
Sziasztok, jött egy fujitsu esprimo q920 minigép, nézzek rá.
nem kapcsol be, gomb jó. Ilyen tápokat nem szoktam piszkálni,mert nem világos, h mit is kell mérni, minek kell ott lennie. Ránézésre ok,nincs égés vagy fura forrasztás. ilyen:
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
....balkon méretről volt szó.
Nem, nagyban se mindenkinek éri meg. Cégnél azt mondták sorry, nem lehet visszatáplálni. Segít a napelem, de ha hétvégén nincs műszak, akkor az kuka. Tároló majd most épül hozzá, nem kell mondani, h mekkora pízt kell elverni erre, hogy majd valamikor megtérüljön. És ezt a cégek egyéb beruházás kárára végzik el, ha nincs végtelen anyagi háttér...
Bojlerek a legnagyobb fogyasztók nálunk... ha egy legolcsóbb napkollektor nyáron megfűti a vizet (kell egy indirekt bojler, 200k sajnos), akkor az áram fogyasztásunk évi 8 hónapon át 30-50%-al kevesebb. Igen, itt is 10 évre előre kifizetjük a spórolást, de a síkkollektorok bírják sokáig. -
ViZion
félisten
igen, ez lehet amúgy.
Első kérdés a jogi része, mi sz, amit kehet, enged a törvény és a lakóközösség (ez is lehet akadály). Utána a fizikai korlátok, mi fér el, tájolás, stb. Utána ugyan ez az akkuval, x m2-höz kell X kg akku, amit hely és súly. Majd a mibe kerül jön... és jön Tibi, aki arra jutott, mint sokunk: gyakorlatilag előre kifizeted a villanyt 15 évre.Napelem úgy érte meg, ahogy nekünk lett: 90% tamogatás és szaldó. a végére nyilván a 90 csak 70 lett, mert sok kötelező cucc nem volt elszámolható. De ez így még OK. pályázat nélkül, szaldó és visszatöltés nélkül sztem a websopok nézegetéséig szabad csak elmenni ezzel.
viszont a napkollektor... hmm. kellene.
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
nekem múltkor írtak, h a csomagot nem vettem át, ezért a postán atvehetem. Kicsi probléma, h előtte nap adták fel, még ide se ért... Automatajuk egy lassú fos. UPS ne ks mondjad, harcoltam ellenük
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
ónt én sem találtam. Jónak tűnik, majd a review fele 1 star... nincs flux, 380 felett olvad, stb...
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
a második az jó lenne, rendes tekerővel. Majd szétnézek alin, ez is olyan, hogy kellene évek óta, de kb. havonta egyszer, szal. nem is erőltettem.De ha ilyen ócó, akkor kipróbálni kell valamelyik. -
ViZion
félisten
feszültség, max áram, kábelhossz alapján jött ki a 16-os keresztmetszet? Mert az elég komoly, ez már hegesztőkábelnek is sok...
H07RN-F is egy lehetőség (ez mindennek is ellenáll, dolgozni nem kellemes vele, blankolni egy rémálom
), vagy keress konkrétan hegesztőkábelt, azt ilyenre tervezték. Lehetőség még a solar kábelek (olajállóságát ennek nem tudom), amik szintén nagy DC-re lettek kitalálva, vagy az "SGX automotive battery cable". -
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
Ajánlhatnátok konkrét eszközt, mert elfekvő PC tápom és régi -talán nyomtató- 16+9 V tápom van... és egy ilyen okos táp jó lenne néha.
-
ViZion
félisten
Az atomot nem kell szűrni, de a kamrában a 3 frázis egy dobozban, 1m-re a fejemtől. Hallom, amikor a szomszéd cnc darál. Körbekérdeztem, itt kb 4en vagyunk az utcában, a hűtőháznak saját betáp van, nem maradt más. periodikus zizegés, néha folyamatosabb. Kötések átnézve többször, nem itt van a hiba. De csak itt hallani, valahogy egymásra gerjednek, vagy a fene tudja. Akkor is, ha nálunk alig van fogyasztás. Szomszéd vagy a napelem, de a napelem este nem termel, ez meg néha éjjel is zizeg.
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
azért 16 A a "bemenő" oldala, mert ennyit tud a "kimenő" oldalon az aljzat. Ettől bedughatod olyan aljzatba, ami 32 A-t tud leadni.
Hogyanismondjamel... van egy 32-es átmérő csöved, amin folyik a víz. Ebbe beledugsz egy 32-ről 16-ra szűkítőt, máris csak 16-os csövön folyik. Akkor is csak 16-os csövön folyik, ha csak 16-os csövet dugsz bele, és akkor is max 32-esnek megfelelő víz fog folyni a csövön, ha 50-re bővíted. -
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
szalad az idő.
amúgy tök mindegy, ilyeneken soha nem hadználom a nsptárat, konyhai óránkon sztem most is mittomén 2010 van... -
ViZion
félisten
ha a pwm vibrál, akkor alacsony a freki. Ne kösd vezérlőre, legyen az 5 V-on, erre esetleg lehet egy sötétedésre bekapcsoló áramkört rakni.
-
ViZion
félisten
nah, ez már valami. 12 V standard szalag, a réz érintkezőknél vágható.
RGB a szín, egyikre a negatívot, +12 V-re meg az usb táp +5V-ot, elvileg ez halvány lesz. Nem szép annyira, mint PWM-el, de nem kell semmit építeni. -
ViZion
félisten
hát ebben nem sok infó van...
RGB szalag, de milyen? legalább képet. Ha van táp hozzá, akkor arról is az adatlapot.
Vághatóság, toldás, forrasztás: netes videókban van látványosan bemutatva, annál jobban nem tudjuk mi sem elmondani. -
ViZion
félisten
olyanra gondoltam, hogy az eredeti kulcsos zár marad, ez meg a kereten át az ajtó L vas keretbe tolna egy két helyen vasrudat. Alin van sok kész megoldás, de azok gombnyomásra nyitnak. Napközben ha itthon vahyunk, akkor ez macerásabb, bár a fene tudja
-
ViZion
félisten
Kapura keresek (elektromos) zárat, smart nem feltétel, azt megoldom. Alin többnyire nc/no van, de olyat szeretnék, aminek két stabil állása van és csak a váltáskor fogyaszt...
ha láttatok ilyesmit, akkor Köszönöm a linket előre is
DIY is jöhet, nem vagyok ügyes, de elszánt az igen
néztem mini aktuátorokat, azok nem tudom mennyire bírnák, ha rányitnánk és feszülne egyet [link] -
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
10k-ért komolyat... a linkelt Uni-T (vagy másik Uni-T) miért nem jó?
Lehet komolyabbat, de akkor "kicsit" emelni kell a keretet. Nekem is ~12k Uni-T van, 2 apró baja van: szakadás nem az alap, még 2× meg kell nyomni a gombot, világítást hamar kikapcsolja, nem lehet fixen bekapcsolni. Bosszantó apróságok, de jól mér. -
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
fain. ilyenre nem is gondoltam, a másik körön jó volt, nem?
-
ViZion
félisten
UPS? Attól nem lesz jobb, ha tudod, h mikor robban fel a kazán
Nekem puffer van, de már agyaltam egy UPS beszerzésén. -
ViZion
félisten
Mi a baj a mostanival?
Ez csak nyomógomb? Kapcsoló szokott lenni. Ha csak nyomógomb és teljes leválasztást szeretnél, akkor csere kapcsolóra, méret alapján Aliról.
Ha van egy készenléti áramkör (IR vevőhöz) és csak az erősítő fokozatokat szeretnéd leválasztani, akkor vannak ilyen self latching circuit-ok, válogass. Ha megmondod mi a feladat pontosabban, akkor tudunk pontosabbat is mondani
-
ViZion
félisten
Nah, megy ez
anno Basics cikke is megmutatta, pasztának a szilvalekvár is jó... egy ideig. A szétszedés 1-3-5 év múlva... na az a nem mindegy
Vannak (inkább csak voltak) szürkék, amik olyanok lettek, mint a gipsz...
nemrég egy nuc-ot pasztáztam újra, arról is körömmel kellett levakargatni a néhai pasztát. -
ViZion
félisten
nem off ez sztem. Régi pécés trükk: intel burn test, vagy prime 96 small fft kell futtatni, nézed a hőfokokat, de 5-10 perc az elég bőven. Gép leállít, tápot kikapcs és szede le a hűtőt, amíg meleg a paszta. MX4 vagy hasonlónál néha ez is kevés.
Ha kitéped az amd-nél szokott lenni, nem akkora para, ha csak felfelé téped. oldslea már görbülnek a lábak. az sem a világ vége, késsel vissza lehet igazgatni.yt-on keress rá, h pl. lga1200 cooler removal, am4 cooler disassrmbly, ilyesmik.
-
ViZion
félisten
műanyagban is van/lesz fejlődés. Készülnek az önlebontó anyagok, amik x idő múlva szétesnek teljesen. Akár fényre, nedvességre, uv-ra, fém ionokra, stb. Régen ez ment volna gyártásba, most évekig tesztelik, vizsgálják, hogy amikor/ahogy bomlik, ne legyen káros, meg rákos... szal.5-10 év és a műanyag probléma nagy része pipa. Zacskók, palackok meg minden ilyen tömegcikk elporlad, mint a star trekben. Ha nem kamuznak és ha átmegy a teszteken.
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
nincs itt semmi látnivaló....
Műa. mérnök kollégának mondtam régebben, h hogy van az, h a 25 éves, garázst csak kintről látott lada műanyagjai jobbak, mint a sok új autónak?
Anno nem volt szempont, h mennyire károsító a feldolgozás a melósra nézve, vagy mi lesz abból x év múlva. Majd ezután jött az eu, és kell újrahasznosítani. Az szép is, de annak nem olyanok a tulajdonságai már. És gyakran a gyártó is ad hozzá regranulátumot, meg a gyártó is.
Szal amit tapasztalsz, az a normális... -
ViZion
félisten
igen fura, mert minden normális elgondolás szerint az alapnak a "standy on" kellene legyen. ~3-5000 Ft egy smart plug, tuya wifis megfelel erre, bekonfigolod, hogy power off maradjon áramszünet után. Annyi, hogy az oldalán a gombbal vagy applikációból kell majd bekapcsolnod.
-
ViZion
félisten
Internet népe a HDMI cec kikapcsolást írta, de akkor elveszik egy halom hasznos funkció... Esetleg smart plug, annak be lehet állítani, h áramkimaradáskor maradjon off.
-
ViZion
félisten
írtam, hogy elsőre csak 30-60 percet adj neki, 2-3 öblítéssel megoldható szerintem és látod, hogy mit oldott fel. Meg ott a kamerád...
-
ViZion
félisten
vödör forróvíz, c.sav, elkever, tölt. Ilyennel nem szabad félnapot elbaCCni. el szoktam én is, de nem szabad.
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
Nem kell egy nap szerintem. Mosógépet 15 dkg egy 40 fokos 90 perces programon kitakarítja. Azt írtad, van kamerád. Akkor lötyköld át, hagy egy fél órát-órát és öblít, megnéz... Akkor majd látod, hogy mennyi időre lehet még szükség.
Gazdaboltban árulnak kristályost, mint a cukor, csak ízre más...
-
ViZion
félisten
A többi is ilyen. Nekünk a Démász szekrényt süti a nap. Mondta a polgár, hogy valamit tegyek oda, mert nem jó neki: kijelző olvashatatlan lesz, miegymás.
Nyáron leoldott, pedig meg sem közelítettük a max Ampert... Melegben bizony ezek előbb leoldanak, nyilván van, ami jobban tűri, másik meg kevésbé.
-
ViZion
félisten
ehhez van valahol egy rajz, ami mutatja,h hány C mekkora Ohm. El szoktak ezek romlani amúgy? Nem rémlik, de nem is esküdnék rá...
már láttam boltból hozott hibás fí relét, kontaktort 24V és kb. 0 amper mellett beégni, szal nem lepne meg, ha ez is meg tud halni... -
ViZion
félisten
táp adatlapról, vagy online vagy az oldalán. Multi rail, ahol a cpu-nak és a vga-nak külön 12 V ága van, pl. a cpu mittomén 150 W a vga meg 250 W. single railnál egyben van. Mindkettőnél van előny és hátrány, de ez itt mindegy. Csak a védelem más, ha összekötöd, akkor a multi rail lehet, h letilt.
-
ViZion
félisten
maxon lehet akár 250-300 W is amit felvesz pillanatnyilag, a tartós jóval kevesebb -hangerőtől függően 50-150 W, tehát kellene is összekötni.
GND az mind közös a tápban, de azt tudni kellene, h single rail vagy nem. Ha single, akkor sárgákat egybe, ha nem, akkor csak a VGA sárgákat egybe, kész.
50 W/sárga kanóc a max, 4 sárga + 4 fekete már vállalható szerintem. -
ViZion
félisten
azért, mert a 4 pin pwm és V vezérlésre mkroghat, a többség nem szereti.
zur infó:
tápban nem az van, h rakjunk be egyet, oda pl. radikra való, magasabb légnyomású kell, nem feltétlenül a légszállítás az első. A réhit érdemes meglesni, merz a táphoz azt álmodta meg a tervrző. Javasolt az artic p, de sz nem szeret fekve lenni, viszonylag hamar "csapágyas" lesz. Jóféle beQuiet vagy ilyesmi már frankó, cserébe horror ár.
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
ecet az olyan... fura. Néhány dolog (tömítések) nem tolerálja. C-savval szoktam a mosógépet is, az ilyen sokezres tisztító lötyik nem takarítják el olyan jól.
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
Ha a kismegszakítót is veri, akkor ott valami zárlat is van. Nekünk ilyet csinált a belepotyogott kenyérmorzsa... szal. mindenképpen full áramtalanítás, kiszedni ha beépített és átfújni.
Az is megér egy próbát, hogy a vezetékeket kikötöd, akkor kideről, hogy ott van-e a hiba. Nekünk volt egérrágott kábel is anno, idegbeteg voltam, azt hittem a főzőlap rossz, random lebaCCta... Persze a kis rohadék nem lett meg, csak lecsupaszított pár kanócot, amik random (pára, por? passz) zárlatot okoztak.
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
Nem írtad mekkora toldás, de azért mittomén +1m még nem számottevő. Plusz egy motort beépíteni nem olcsó, de ha bent is marad pára, ami eddig nem volt, akkor lehet, h megoldja... de ezt nem is tudom, háztartási gépes vagy villanyszerelős topikban hátha csinált már vki ilyet és van gyakorlati tapasztalata.
Szűrőket próbáltad kimosni, az aktív szeneset kivenni, ha volt benne? -
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
a kisbojlert direkt nem raktam a szekrény falára, egy mély tálcában van egy vízérzékelővel együtt. Ha a tálcában víz jelenik meg, akkor a rendszer elzárja a vizet, lekapcsolja a szivattyút, mosógépet, bojlereket, mosogatógépet...
Fürdőben is van ilyen érzékelő, már volt "tesztelve"
-
ViZion
félisten
ezt írtam már neki. és gnd-re kell kötni, nem lehet kihagyni, nálam egyiknél sem lehetett. amiket használok/ ismerek alis usb c aljzatok, azon ez.nincs, ezért kell gndre kötnie.
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
...ezért lesz a konyhai ágra RO szűrő. Ha sikerül.... itthon lesz a család, kemény lesz.
-
ViZion
félisten
a vízkő és a rozsda kemény dolog, nálunk is van mindkettő. 1 micronos a szűrő, 2-3 havonta csere.
fürdőben csapok csere 2-3 évente. volt Kludi is, nem tudtuk szétszedni, még kiszerelve sem. Ennyit arról, h felújítom és tartalék lesz... szal. én is jóképű kínai (lengyel, cseh, török) csapokat veszek, 14-18k most, bírja amíg bírja. zuhanynál már kb.4 éves, mosdón 1 lehet.
konyhai ágba tervezek még szűrőket, egy része már itt van. A teljes rendszerre nem lehet rakni, volt már, a tusoláshoz kevés az átfolyás... -
ViZion
félisten
PROTRON: nekünk az 10 l Ariston bojler dolog van. Helyet foglal, kicsit csöpög (ez normális, a bizti szelepnél, nem sok), várni kell a melegvízre. Van automatizmus, ami kapcsolja és manuálba is lehet egy ciklust indítani.
De nem tökéletes, vagy kevés a víz (egy felfűtésnyi nem mindíg elég), vagy kipacsáljuk gyorsan: túl forró az elején, de 5-10 l az semmi az asszonynak.johniee: alin kapható kerek kivezetés C-re. Színeket néha felcserélik a data-nál is...
két nulla van, egyik az árnyékolásban fut. Nem nagy kunszt, több billt építettem át detouch USB C-re. -
ViZion
félisten
...fog meg a söröm, hozom a pákám.

OK, ez inkább izzó LED
.aujjobba: az olyan, mint a neoncső?
-
ViZion
félisten
Fotek az egy jó márka, nem ok nélkül hamisítják. Ott nem meglepő a 7 év.
Donki: Ahogy Tibi írta, ua. fázisnál nem lehet gond. Amit írtam, ott az ESP-hez használt (3,3-5 VDC kapcsol 230 VAC-t) SSR-t bontottak. Az sem volt rossz, csak az extra védelem hiányzott. Gyakran a gagyi és a jó között árnyalatnyi a különbség. Ezt legjobban akkor láttuk, amikor a főnök egy áthúzósan megsült elosztót boncolt. ~0,5 mm-el vastagabb, pár mm-el magasabb műanyag belső elválasztókkal nem lett volna gond. De nem arra gyártják, h örökre vedd és a legkisebb túlterhelést (mert ezt nem egy LED asztali lámpa abálta meg, az biztos, de nem nyilatkozott
) is bűnteti... -
ViZion
félisten
olcsók, de... Volt ilyen szétszerelős dolog, megnézték. Egy minőségibb SSR-ben a kapcsolt oldalt fizikailag is jobban leválasztják, nagy gap-ok vannak a nyákon, és a fet hűtése is jobb, jobban kivezetve az alaplemezre. Érdekes módon az alkatrészek nem voltak gagyik benne. A kínainál érdemes fölé lőni mindenképpen, 25A rated SSR-el csak a felét, két harmadát kapcsolni inkább, de ez minden kínai cuccra igaz.
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Ma áramszünet+vihar volt, gyerek bepánikolt, lenyomta a fí relét. Visszakapcsolni nem tudtam... A PC-t kihúzva lehetett csak visszakapcsolni, utána bedugtam és nem volt gond. Eddig/ezelőtt nem volt ilyen bánata.
Lehet, h poros a tápja és valami szivárgás van? De akkor miért nem vágja le most is?
Vagy bekapcsolásnál van vmi, ami miatt a fí leold/nem marad fent?
Tápcsere, vagy méricskéljem? Pár hónapja volt venticsere, nem látszott probléma, védelmét teszteltem (nem direkt
) sokszor, hibátlan volt.
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
tűzhelyek 2 fázison vannak álltalában. A belső vezetékelés rövid, ott nem gond a 1,5 sem.
Mindenképpen meg kell keresni a bekötést az üzembehelyezésiben, ott meg van adva minden adat.
Donki: 7 felett van a kerámialaposak többsége. 2 fázison nem probléma -
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
Eredetileg nincs, ha tirisztoros. Ha zörögne, akkor gyanúsan baja van
Fain retro cuccnak néz ki.
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
lehet hülyeséget írok, de megpróbálnám tekercselős cégtől, hátha... mondjuk nem biztos, h pont ilyet használnak.
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
bármi, amit tesztelnél IRL az ne úgy kezdődjön, hogy "van a 230 VAC bejövő..."
Szimulációba is lehet mérési pontokat rakni, élj vele.
Bontottam egy halom led lámpát és hasonlókat, az AC-DC részt kukázom is. Arra méretezték, vagy kevesebbre, amibe épült és qrvára nem meggyőző a kinézetük sem.. inkább ilyenre veszek valamit, utána a DC oldalon már lehet szórakozni. Neked is ezt javaslom, biztonságosabb.
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
....és
Ha ilyesmit produkál, akkor az a gépnek tutira nem használ, de Te tudod.
Lehetne 200 W-os is, a laptop nem fog többet felvenni. Másrészt ezek is kínaiak, kínai wattokkal sok esetben. Szal. utángyártottnál nem árt a rátartás, bár ez normális cég, gondolom szűrik a beszállítóikat is kicsit. -
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb hardverek
- Hobby elektronika
- (kiemelt téma)
Hirdetés
- Magisk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Diablo IV
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- OUTLET DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2667v4 (8c/16t, 3.2/3.5GHz), 128GB RAM, 4x1G, áfás
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), vagy keress konkrétan hegesztőkábelt, azt ilyenre tervezték. Lehetőség még a solar kábelek (olajállóságát ennek nem tudom), amik szintén nagy DC-re lettek kitalálva, vagy az "SGX automotive battery cable".