- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Van egy jó pár éves Voltcraft VC-130 multiméterem, és a következő gond lenne vele. Bekapcsolom, és elkezd össze vissza mérni magától, pedig még a mérőkábeleket sem mozgatom meg. Elemcsere után ugyanez a helyzet. Szenvedni kell vele (ki-be kapcsolgatni, mérőkábeleket ki be dugdosni) mire vissza tudom hozni az élők sorába (kijelzőn 0 érték jelenjen meg) hogy tudjak mérni vele. Szerintetek mi a francért csinálja ezt?
Néha legszívesebben megfognám és kibasznám a kukába, bár szerintem az lesz a sorsa neki.Ha esetleg nincs megoldás rá, akkor tudtok ajánlani elfogadható áron (10-15k) környékéig valami normálisat ami aránylag pontos is? Nem egy kalibrált Fluke pontosságára akarok menni természetesen, mert tudom hogy egy olyan sokszorosa az általam meghatározott árnak. Amire itthon szoktam használni, konnektor fesz mérés, tápnál meg van-e a feszültség, Ni-MH - Li-ion akkuk fesz mérés, szóval ilyen átlagos háztartási használatra kellene, hogyha valahol gond van esetleg, azt ki tudjam valamilyen szinten deríteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged