- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
válasz
#22145024 #36631 üzenetére
már elég sok éve használom az EAGLE-t, volt már hasonló összetettségű projektem nem is egy, de tény hogy mindig úgy futok neki a hasonlóknak hogy jesszusom ez lehetetlen, aztán csak sikerül addig forgatni az alkatrészeket hogy ilyen passzentosan minden benne lesz amit beleterveztem
felfogató lyukak azért nincsenek rajta, mert egy ilyen ház sínjeibe lehet majd becsúsztatni:
a pontos méretezéssel még várok a dobozra, két oldalt kis fület fogok még majd ráhagyni a sineknek és az előlap vastagságát is bele kell még kalkulálnom az oda eső UTP, táp, USB, SIM foglalatoknál hogy egy síkba jöjjön ki minden...
2 rétegnél többet még sosem terveztem, de pont azért használok ilyen modulokat mint pl ez a Carambola 2 illetve a SIM5320E, mert ezek elvégzik a piszkos munkát - a BGA valamint hossz- és impedanciakritikus nagyfrekvenciás részeket elintézik a nagy gyártók tetszőleges számú rétegen, nekem meg már "csak" a perifériákat kell rácsatolnom és a körítést hozzáadnom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formula-1 humoros
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest