Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
válasz
üzenetére
már elég sok éve használom az EAGLE-t, volt már hasonló összetettségű projektem nem is egy, de tény hogy mindig úgy futok neki a hasonlóknak hogy jesszusom ez lehetetlen, aztán csak sikerül addig forgatni az alkatrészeket hogy ilyen passzentosan minden benne lesz amit beleterveztem

felfogató lyukak azért nincsenek rajta, mert egy ilyen ház sínjeibe lehet majd becsúsztatni:

a pontos méretezéssel még várok a dobozra, két oldalt kis fület fogok még majd ráhagyni a sineknek és az előlap vastagságát is bele kell még kalkulálnom az oda eső UTP, táp, USB, SIM foglalatoknál hogy egy síkba jöjjön ki minden...
2 rétegnél többet még sosem terveztem, de pont azért használok ilyen modulokat mint pl ez a Carambola 2 illetve a SIM5320E, mert ezek elvégzik a piszkos munkát - a BGA valamint hossz- és impedanciakritikus nagyfrekvenciás részeket elintézik a nagy gyártók tetszőleges számú rétegen, nekem meg már "csak" a perifériákat kell rácsatolnom és a körítést hozzáadnom...

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold