Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
válasz
üzenetére
már elég sok éve használom az EAGLE-t, volt már hasonló összetettségű projektem nem is egy, de tény hogy mindig úgy futok neki a hasonlóknak hogy jesszusom ez lehetetlen, aztán csak sikerül addig forgatni az alkatrészeket hogy ilyen passzentosan minden benne lesz amit beleterveztem

felfogató lyukak azért nincsenek rajta, mert egy ilyen ház sínjeibe lehet majd becsúsztatni:

a pontos méretezéssel még várok a dobozra, két oldalt kis fület fogok még majd ráhagyni a sineknek és az előlap vastagságát is bele kell még kalkulálnom az oda eső UTP, táp, USB, SIM foglalatoknál hogy egy síkba jöjjön ki minden...
2 rétegnél többet még sosem terveztem, de pont azért használok ilyen modulokat mint pl ez a Carambola 2 illetve a SIM5320E, mert ezek elvégzik a piszkos munkát - a BGA valamint hossz- és impedanciakritikus nagyfrekvenciás részeket elintézik a nagy gyártók tetszőleges számú rétegen, nekem meg már "csak" a perifériákat kell rácsatolnom és a körítést hozzáadnom...

Új hozzászólás Aktív témák
- Tippmix
- Gumi és felni topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Lenovo Thinkpad W540 15.6" Wokrstation - I7 4700MQ 2.40GHZ 8Gb - 256Gb ssd - Quadro K2100M
- Asus PN40 passzív hűtésű minipc: Celeron N4000, HDMI, mDP, VGA, LAN, USB 3.1, USB-C, Wifi, BT, VESA
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold