- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kunberci
senior tag
válasz
kicsi kecske #1032 üzenetére
Egy külső sarokvarratnál, ha nem jó lett a hegesztés, akkor csiszoló koronggal kiflexeled, aztán újrahegeszted. Egy belső sarokvarratnál, ahova nem férsz hozzá, azt úgy kell hegeszteni, hogy ne kelljen utána csiszolni.
-
st6969
őstag
válasz
kicsi kecske #1032 üzenetére
Szia, én a nagyját 1mm-es vágókoronggal szoktam lecsipkedni. Melós, meg figyelni kell, nehogy belevágj az anyagba, de az legalább odafér.
De hátha mondanak jobbat a szakik,én vagyok itt a legbénábbén is tanulni vagyok itt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Kugoo Kirin G1
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest