Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
makos0078
üzenetére
Pont ahogy olvastam a hsz-ed, előtte gondoltam át, és én is erre jutottam. Valahogy előtte elrántom a pisztolyt és csak utána engedem el a gombot. Nagyon remélem, hogy "csak" ez történik, bár korábban rémlik, hogy ilyen lett volna, igaz, eddig lényegében csak próbálgattam a gépet...Holnap erre különösen figyelni fogok. Így van, ha hegesztés nélkül próbálgatom, rögtön megáll a huzal
, szóval remélem, a géppel nincs baj.
Nagyon igaz, amit korábban írtál: minéljobban nyugalmi állapotban meg tudom támasztani a kezem, a varrat annál jobb lesz. Bár ma botrányosan rosszakat sikerült, kis túlzással pálcával az első próbálkozásom jobb volt...na mindegy.#2007 makos0078
Beltéren csináltam, mert nagyon fújt a szél, bár helyem az semmi, nem is fértem oda a legtöbb varrathoz, ez is hozzájárult szerintem, hogy xarok lettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, szóval remélem, a géppel nincs baj.