Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
8nemesis8
üzenetére
Sok mentés esetén hallom, hogy formázni kellett, mert nem láttam sem én, sem a program. Ez tévedés. Ha a drive jó, az adatmentő program látja partíciós bejegyzés nélkül is! Nem kell felülírni formázással esetleg pótolhatatlan adatokat. Ez tévhit!
Ezért reagáltam azután is, mikor már írtad, megvannak az adatok. Azon felül, hogy Te kérdezted mi az a GDB.
-
liksoft
nagyúr
válasz
8nemesis8
üzenetére
Ez nem motor gond, hanem a felületről nincs korrekt kiolvasott jel. Lehet felület, fejszerelvény, vagy külső elektronika hibája is. Egyébként WD esetén a motor, és a fejszerelvény meghibásodása adja a legdrágább adatmentéses díjakat!
Ja, a szervízben csak garanciában cserélik. Csak adatmentésre szakosodott cég tudja az adataidat visszahozni. Sok-sok winyó áráért.
-
Kernel
nagyúr
válasz
8nemesis8
üzenetére
Közhely, de erre tényleg mit is lehetne mondani? Kisbalta, flex, vagy legalább egy szerencsétlen kisolló, amivel a tápvezetékbe belevágsz? Vagy mégis mire gondolsz?
Van egyébként egy jó kis program, amivel motorleállító parancsot lehetne küldeni, de csak belső IDE/ATA eszköz hallgat rá:
http://mysite.verizon.net/kaakoon/hotswap/index_enu.htm
Resource Hackerrel átírtam a menüjét magyarra, bár inkább csak szórakozásból, hiszen nem túl komplikált az angol eredetije sem:

-
Dzsekó
addikt
válasz
8nemesis8
üzenetére
A 46-ot elbírja egy notivinyó simán, de a 63 az sok.
Amúgy nem tudom hogy a fenébe tud így felmenni, nekem a 3,5-ös vinyóm volt hűtetlen keretben 55 fok egyszer. De egy notivinyó alapból hűvösebb egy 3,5-ös vinyónál.
A laptopomban sose megy 45 fölé kánikulában sem. Most jelenleg 34 fok és megy vagy 4 órája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÚJ! BONTATALAN! CRUCIAL MX500 2.5 SSD 1TB sata
- ÚJ! BONTATLAN! WD Western Digital My Passport Külső 1TB HDD
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest